Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

milanist
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la milanist » 25 sep 2012, 22:44

cccccc bgm nafaka izvuce bod. rasula vas fiorentina.... jel ovo vas famozni vezni red. koji nije mogao drzati loptu ni 30 sekundi u nogama.... dva penala ( nedosudjena) precka jovetice, sam ljaljic pred bufonom.... steta... a juve ni da opuca po golu kako valja .......
pocelli ljudi uvidjati gdje ste najlosiji, poceo vam brod da tone samo se nadam da ce tako nastavit i dalje....

PS : ko ono rece da ce igraci viola ostati bez snege do 70 minute. pa bolan bolan juve se vuce ko prebjena macka od te famozne 70-e
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 25 sep 2012, 22:45

Neocekivano lose izdanje Juventusa, valjda sto je Fiorentina bila odlicna. Bod na kraju predstavlja veliki uspijeh nakon svega viđenog, sto produzava seriju nepobjedjenosti na 44 utakmice.

Idemo dalje...Forza Juve!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 25 sep 2012, 22:45

Previše kritikujete ekipu koja još uvijek ne zna za poraz :!:
Ne mogu svaku utakmicu igrati savršeno , pogotovo ne kad igraju svaka 3 dana i na to se trebate naviknuti ;)
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 25 sep 2012, 22:47

Postojala je i doza rezerviranosti.Odavno nisam vidio manje utrcavanja Lichsteinera naprijed.Valjda im je bod u glavi bio cijelo vrijeme eh et uz dozu srece su ga i osvojili.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 25 sep 2012, 22:47

Vjerovatno najlošija utakmica u posljednjih godinu dana, imali smo sreće i izvukli bod.

Igrali smo na rezultat, vidjelo se. Bodom zadovoljni, na kraju smo ga uzeli uz dosta sreće.

Sada Roma i Shakthar. Dvije pobjede su imperativ.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 25 sep 2012, 22:47

milanist je napisao/la:cccccc bgm nafaka izvuce bod. rasula vas fiorentina.... jel ovo vas famozni vezni red. koji nije mogao drzati loptu ni 30 sekundi u nogama.... dva penala ( nedosudjena) precka jovetice, sam ljaljic pred bufonom.... steta... a juve ni da opuca po golu kako valja .......
pocelli ljudi uvidjati gdje ste najlosiji, poceo vam brod da tone samo se nadam da ce tako nastavit i dalje....

PS : ko ono rece da ce igraci viola ostati bez snege do 70 minute. pa bolan bolan juve se vuce ko prebjena macka od te famozne 70-e
Da ti slucajno pored toga sto simpatises Milan ne navijas slucajno za Pitare, jer oni takve ublehe pricaju vec 3 god za Zelju i Amara Osima....

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 25 sep 2012, 22:48

Skontao sam ja negdje na polovini 1. poluvremena da smo mi došli da ne izgubimo. Vidjelo se da nemamo neku želju ići prema naprijed.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 sep 2012, 22:48

Imam osjećaj da su došli po bod :roll:

Jednu utakmicu slabije odigrati je ok, nadam se da će protiv Rome to biti mnogo bolje. Samo forma Pirla me polako počinje da brine :? . Giovinco zaista očajan, on ne može igrati u ovoj formacija, neka pređu na 4-3-3 ili neka ne igra, jer se ovako blamira. Vučinić također loš kad je ušao, ali vezni red je dan zakazao.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 25 sep 2012, 22:49

milanist je napisao/la:cccccc bgm nafaka izvuce bod. rasula vas fiorentina.... jel ovo vas famozni vezni red. koji nije mogao drzati loptu ni 30 sekundi u nogama.... dva penala ( nedosudjena) precka jovetice, sam ljaljic pred bufonom.... steta... a juve ni da opuca po golu kako valja .......

Sta ces drugo napisat nego boldano.Penala ni za lijeka al et uzivaj u misljenju sta bi bilo da je "posten sudija".
O potonucu broda? e moj jarane :lol:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 25 sep 2012, 22:49

A vidi srece vidi radosti, pa nismo sine jos izgubili, znam ja da tebi gori sto smo ovako jaki, i sto ste vi za nama trenutno, bar 3-4 godine. Da to je nas famozni red, pa da smo svijezi bili i od starta da su igrali MVP, asa i lich, vidio bi nas famozni vezni red. Uostalom, nagledaces se ti jos naseg, famoznog, veznog reda.

Poceo brod da nam tone? HAHAHAHAHAHAHAHA.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 sep 2012, 22:50

Don Vito se vratio u liku Milaniste :lol: :mrgreen: !
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 25 sep 2012, 22:50

Gigi
Licht Barza Leo Chiello
Vidal Pirlo Marcha
Quaglia(Isla/Pepe) Mirko Seba

Ovo bi dobro bilo..

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 25 sep 2012, 22:52

Na stranu ovaj remi al evo ovih par utakmica pa ovaj Giovinco je bezveze igrac preplacen ...dobro je Moggi rekao...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 25 sep 2012, 22:52

Buffon - neocijenjen
Barzagli,Bonucci,Chiellini - solidni bili
Licht - nista posebno,u ofanzivi 0
Asamoah takodjer, frajer je veceras konstantno vracao nazad loptu, sjecam se pred kraj prvog poluvremena, korner za nas i njemu lopta dodje na lijevoj strani,unutra nasih 5,6 igraca i on vrati Buffonu..
Pirlo - neprimijetan, nista pokazao nije al i nije imao raspolozenih napadaca i bekova za njegove lopte
giancherini- namjerno malim slovima, idi ba u 100,ma u 300 persuna :) nisi ti momak ni za Catanie
Vidal - trci,borben al nista,prema naprijed nista..
Q- ne moze losije
Gio - drago dijete nigdje te nije bilo, opet si bio po meni bolji od Q, nesto si probao sutnut al velika 0..
Pogba - zanimljiv igrac, bice od njega nesto abd
Vucinic - NISTA....

Losa tekma, teska za gledanje nevjerovatno..mora se ovo poboljsat do Rome, oni su ofanzivno jedna od najjacih ekipa u ligi a nama je Fiorentina veceras 3,4 put lijepo zapretila iz vana..Moze,mora i bice bolje.. FORZA
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 25 sep 2012, 22:52

juventus 0244 je napisao/la:Don Vito se vratio u liku Milaniste :lol: :mrgreen: !
I ja kontam :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 25 sep 2012, 22:53

Ne ponovilo se ovo vise nikad... Nkraju sam izuzetno zadovoljan.. Jbg ne mozemo svaku pobijediti, desice se i poneki remi.. Sto se prije pomirite sa ovim rezultatom bice vam bolje. Sljedecu nema sanse da ovako odigramo.. Reci ce im Conte par lijepih recenica..

Vidi ovog jadnog milaniste, on se naso komentarisat nas vezni red.. Gledaj onu svoju tugu od ekipe. Da, da svi nas prokontali jadni mi potonu nam brod (al ne moze nize od vaseg)..

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 25 sep 2012, 22:54

Ja vjerujem da je Quagliarella imao upotrebljivih lopti, da bi on bar jednu pospremio u mrežu.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 25 sep 2012, 22:55

HAHAHAHAHAHAHA!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 25 sep 2012, 22:55

jest ovaj dosadan, konstantno gura svoji pricu koja nikoga ne zanima :?

Kad naviknes na dobre partije Juventusa, vecerasnje izdanje se mora kritikovati. Prica da se islo na bod ne pije vodu, prije je razloga bio umor i paklena atmosfera u Firenci.

Al bez obzira na sve, odbrana je bila vrhunska. Ne vidim ko moze pobjediti ovaj Juve...

Roma se mora pobjediti, to nek bude najvaznija stvar u slijedecim danima. Fiorentina je proslost...

Forza Juve!! :D
The Old Lady is back on TOP...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 sep 2012, 22:55

Kako svi cekaju nas pad ili Poraz da se imaju scime radovati :lol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.