RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
bgm ne piše nam se dobro, ali valjda bolje oni znaju zašto je izabran......
AlemC85 je napisao/la:možda je izabran, jer je najjeftiniji trener, ko zna kojim su se motivom nosili........
Covjek zasluzuje priliku daleko od toga ,ali mislim da nije vrijeme za to,covjek je vodio neke juniore,neznam ljudi ali u Velezu nema napretka,samo se u krug vrtimo 20 godina mazanja ociju i borbe za goli opstanak...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma hajde da ne sudimo unaprijed o covjeku,ali sto ne mogu mahalskih prica.Dva dana ovdje dolaze raznorazni i pisu ko je kandidat i naravno svi pogodise ali prstom u g....vm22 je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:I dodju mi ovi obavjestajci pa lupaju Odovic,Halilhodzic,Ibrakovic i na kraju dodje Ibro koji je vodio juniore u drugoj ligi Svicarske.fakat pored toliko trenera
![]()
![]()
Sada ocekujem pricu da je on neciji pulen,da ce forsirati babine sinove itd
ali bas sam iznenadjen odlukom
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
ovo nije dobro cuj omladince trenirao....opet neiskusan trener.
ovo je sve tane maslo
ibro izvini al nisi za veleza......bar za prvo tim.
posto cemo da ce otici za 5 kola?
ovo je sve tane maslo
ibro izvini al nisi za veleza......bar za prvo tim.
posto cemo da ce otici za 5 kola?
3, 2, 1!
Ajme meni nije mi dobro, ajme meni nije mi dobro!
Uprava nam je zadala klasičnu čežnju. Protiv Leotara očekujem maximalno neriješen rezultat.
Ajme meni nije mi dobro, ajme meni nije mi dobro!
Uprava nam je zadala klasičnu čežnju. Protiv Leotara očekujem maximalno neriješen rezultat.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Bolje da su Ibrakovica stavili 

sutra će biti valjda upriličen press povodom imenovanja rahimića. valjda će nam tanović pojasniti zašto su ibru imenovali za trenera...
Nije,vm22 je napisao/la:Bolje da su Ibrakovica stavili
onaj je u stanju givikt razvaliti

AlemC85 je napisao/la:sutra će biti valjda upriličen press povodom imenovanja rahimića. valjda će nam tanović pojasniti zašto su ibru imenovali za trenera...
Nemoze nama Tito objasnit,osudjeni na propast i gotovo,nemogu vise da vjerujem,Tana sve ti ****!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Idite na oficijelnu stranicu,eno najavljuju i pojacanja u igrackom kadru.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ma cuo sam i ja nesto Ibrakovic s Realom pregovara ako Mourinho izgubi jos jednu tekmu, Ibraga upada,kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja rece Ibrak vas odbio, a vi meni ne vjerujete. Jbt, pa bolje informacije mi u Sarajevu imamo nego vi veliki Velezovci, a na tekmi zadnji put bili kad vas je Ibrak vodio, tada ste na nesto i licili, a ovo zadnje tri godine, da Bog sacuva.Nego, da ovaj fol menager Gakovic nije ovog postavio
100% provjeren info!
Haj odjaši u sumrak laganim kasom...
Iz Slovačke, baš si neinformisan...kralj_je_mrtav je napisao/la:Jel to iz Ceske pisesTAZ je napisao/la:Ma cuo sam i ja nesto Ibrakovic s Realom pregovara ako Mourinho izgubi jos jednu tekmu, Ibraga upada,kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja rece Ibrak vas odbio, a vi meni ne vjerujete. Jbt, pa bolje informacije mi u Sarajevu imamo nego vi veliki Velezovci, a na tekmi zadnji put bili kad vas je Ibrak vodio, tada ste na nesto i licili, a ovo zadnje tri godine, da Bog sacuva.Nego, da ovaj fol menager Gakovic nije ovog postavio
100% provjeren info!
Haj odjaši u sumrak laganim kasom...
CCCCC

Ibro Rahimić novi šef stručnog štaba „Rođenih“
Tuesday, 25 September 2012 21:23
There are no translations available.
Nakon što je jučer dogovoren sporazumni raskid saradnje sa Asmirom Džafićem, Upravni odbor FK Velež na svojoj današnjoj sjednici donio je odluku o izboru novog prvog čovjeka struke „Rođenih“. Povjerenje da vodi „Rođene“ u nastavku sezone dobio je Ibro Rahimić (49), nekadašnji prvotimac Veleža.
Upravni odbor Veleža, uprkos seriji lošijih rezultata, nije želio da po svaku cijenu prekida planirani projekat oslanjanja na vlastite snage, te je prednost dao treneru ponovo treneru koji je odrastao u Veležovom pogonu. Osim toga, u narednom periodu pored kadrovskog riješenja na klupi, pojačati će se igrački kadar, kako bi se Velež u rezultatskom smislu stabilizovao i krenuo prema gornjem dijelu tabele.
Ibro Rahimić ponikao je u omladinskoj školi Veleža, a dres seniorske ekipe „Rođenih“ nosio je u periodu 1982/1983 i 1988/1991. Jedno vrijeme svoje igračke karijere proveo je u tadašnjem drugoligašu Leotaru na kaljenju. U dresu „Rođenih“ nastupao je i na međunarodnoj sceni, a igrao je na poziciji stopera. Poslije Veleža jedno vrijeme je igrao u klubovima u Švicarskoj.
Posljednjih godina Ibro Rahimić uspješno je radio kao trener u švicarskim klubovima. Osim njega stručni štab Veleža činit će i Dženan Zaimović i Adnan Dizdarević.
U proteklim godinama Ibro Rahimić je mnogo puta i na različite načine bio uz „Rođene“ i pokazao privrženost dresu kluba u kojem je i ponikao i napravio igračku karijeru.
Tuesday, 25 September 2012 21:23
There are no translations available.
Nakon što je jučer dogovoren sporazumni raskid saradnje sa Asmirom Džafićem, Upravni odbor FK Velež na svojoj današnjoj sjednici donio je odluku o izboru novog prvog čovjeka struke „Rođenih“. Povjerenje da vodi „Rođene“ u nastavku sezone dobio je Ibro Rahimić (49), nekadašnji prvotimac Veleža.
Upravni odbor Veleža, uprkos seriji lošijih rezultata, nije želio da po svaku cijenu prekida planirani projekat oslanjanja na vlastite snage, te je prednost dao treneru ponovo treneru koji je odrastao u Veležovom pogonu. Osim toga, u narednom periodu pored kadrovskog riješenja na klupi, pojačati će se igrački kadar, kako bi se Velež u rezultatskom smislu stabilizovao i krenuo prema gornjem dijelu tabele.
Ibro Rahimić ponikao je u omladinskoj školi Veleža, a dres seniorske ekipe „Rođenih“ nosio je u periodu 1982/1983 i 1988/1991. Jedno vrijeme svoje igračke karijere proveo je u tadašnjem drugoligašu Leotaru na kaljenju. U dresu „Rođenih“ nastupao je i na međunarodnoj sceni, a igrao je na poziciji stopera. Poslije Veleža jedno vrijeme je igrao u klubovima u Švicarskoj.
Posljednjih godina Ibro Rahimić uspješno je radio kao trener u švicarskim klubovima. Osim njega stručni štab Veleža činit će i Dženan Zaimović i Adnan Dizdarević.
U proteklim godinama Ibro Rahimić je mnogo puta i na različite načine bio uz „Rođene“ i pokazao privrženost dresu kluba u kojem je i ponikao i napravio igračku karijeru.
Svaka čast čovjeku, al' mi lagano srljamo u propast...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Hahahahahahahahahahakralj_je_mrtav je napisao/la:TAZ, tamo ti je sad trziste, pa mozes li barem jednog igraca u prvu ligu utopiti, moj Veležu, na sta si spao da ti Gakovic odredjuje trenere.
e baš si prolupao prijatelju,
a i fulaš i to prestrašno

ovo je znak da je džafić dobio otkaz samo da se opere uprava. da su doveli salema, odovića ili neko drugo veće ime i skroz okrenuli ploču, razumio bih. dati džafiću otkaz nakon 7 kola iako mu je ponuđen projekat na tri godine, a onda dovesti neafirmisanog trenera i pričati da se ne odustaje od projekta...
ibro mi nije mrzak ni sekunde i nadam se da će uspješno voditi klub. sad kad sam to rekao, mislim da je bolje bilo da su ostavili džafića da nastavi još par kola, nego presijecati u sred ničega zbog ovog mudrog poteza.
nema napretka bez kontinuiranog rada, volio bih da neki klub zadrži nekog trenera duže od dvije godine, a da ne napravi rezultat. to bi bio najveći iskorak bh fudbala.
u svakom slučaju sretno ibri!
ibro mi nije mrzak ni sekunde i nadam se da će uspješno voditi klub. sad kad sam to rekao, mislim da je bolje bilo da su ostavili džafića da nastavi još par kola, nego presijecati u sred ničega zbog ovog mudrog poteza.
nema napretka bez kontinuiranog rada, volio bih da neki klub zadrži nekog trenera duže od dvije godine, a da ne napravi rezultat. to bi bio najveći iskorak bh fudbala.
u svakom slučaju sretno ibri!
Ja ocekivao Milorada Mitrovica. Razocaran sam..I de molim te, koja cemo to pojacanja dovesti u sred sezone, a prelaznog roka ni na mapi, ko to iole normalan i da lici na igraca sada ima bez ugovora? Plac. Mozda nam Sarajevo tutne neke crnce sedmicu-dvije 

Support Velez, It's logical! ★
- el-fighter
- Kontakt:
Kada bi Mourinho dosao da nam bude trener mi bi ga otjerali poslije 2 vezana poraza.
Nezz samo gdje Rahimica iskopase. Necu da mu sudim odmah, neka pokaze sta zna i onda cemo da vidimo kakvog smo trenera dobili. Pomalo sam skeptican u vezi njegovog izbora na mjesto sefa struke, ali nikada se ne zna sta nosi dan, a sta noc. Mozda ova ekipa "procvjeta" bas pod njegovim vodstvom.
FORZA VELEZ

Nezz samo gdje Rahimica iskopase. Necu da mu sudim odmah, neka pokaze sta zna i onda cemo da vidimo kakvog smo trenera dobili. Pomalo sam skeptican u vezi njegovog izbora na mjesto sefa struke, ali nikada se ne zna sta nosi dan, a sta noc. Mozda ova ekipa "procvjeta" bas pod njegovim vodstvom.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Ljudi,neka nam je Bog na pomoci i cuvajte zivce trebat ce nam ove sezone. 

-
- Kontakt:
Ljudi neka nam je Bog na pomoci,i cuvajte zivce trebat ce nam ove sezone 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.