Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Ferguson nema roster Uniteda? Mislim da si pogrešnog citir'o ili pogrešno shvatio ili nešto drugo, uglavnom je nešto pogrešno. Al' ne brini, dešava se. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- LarryDavid
- Kontakt:
to sam napisao u slucaju da je on pogresno shvatioArnelinho je napisao/la:Ferguson nema roster Uniteda? Mislim da si pogrešnog citir'o ili pogrešno shvatio ili nešto drugo, uglavnom je nešto pogrešno. Al' ne brini, dešava se.

ali da ponovim pitanje, ako je trener liverpoola rasturio fergija sa 5x slabijim rosterom, sta bi on uradio sa njega da su rosteri bili obrnuti?

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Da..Inace se prosle sezone pricalo da pola lige ima bolji sastav od Uniteda,kako United ima stare i istrosene igrace,kako Ferguson sada crpi maximum iz njih (nisu rijeci fanova Uniteda),a sada druga prica,barem kod tebe.LarryDavid je napisao/la:to sam napisao u slucaju da je on pogresno shvatioArnelinho je napisao/la:Ferguson nema roster Uniteda? Mislim da si pogrešnog citir'o ili pogrešno shvatio ili nešto drugo, uglavnom je nešto pogrešno. Al' ne brini, dešava se.
ali da ponovim pitanje, ako je trener liverpoola rasturio fergija sa 5x slabijim rosterom, sta bi on uradio sa njega da su rosteri bili obrnuti?da ne govorim da bi sa fergijevim rosterom bio pobjednik LP vec tri godine zaredom....
![]()
![]()
Po tvojim rijecima mi imamo bolji tim od Barcelona i Reala.
Narin pa ovaj lik uzdize Mancinija iznat SAF-a Wengera i Murinja, šta mu zamjeriš
Vođa zna.
Ferguson je imao najbolji rooster onda kada ga je Barcelona(Guardiola) pregazila/pregazio u Rimu.Tadasnja ekipa je bila najbolja sto je United imao od kada ih vodi Ferguson.Glupo je porediti Fergusona sa bilo kim strucnjakom ali u Engleskoj jedino to zasluzuje Wenger.Nije ni blizu trofejan kao ovaj , ali je godinama tu i pravi odlicne ekipe.Nije da ni ovaj ne trosi ali u mnogo manoj kolicini nego li Ferguson.Odlazili su i Fergiju najbolji igraci(Ronaldo,Tevez,Beckham) isto kao i Wengeru.
To sto Ferguson dobro zamasti brk pa proda za enormnu cifru te igrace to je vec vise podredjeno kvalitetu istog igraca i namazanosti Škotskog dikobraza.
Manchini je obicna rinaka koja bi se trebala porediti sa Amarom Osimom.
To sto Ferguson dobro zamasti brk pa proda za enormnu cifru te igrace to je vec vise podredjeno kvalitetu istog igraca i namazanosti Škotskog dikobraza.
Manchini je obicna rinaka koja bi se trebala porediti sa Amarom Osimom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- LarryDavid
- Kontakt:
Narin je napisao/la:Da..Inace se prosle sezone pricalo da pola lige ima bolji sastav od Uniteda,kako United ima stare i istrosene igrace,kako Ferguson sada crpi maximum iz njih (nisu rijeci fanova Uniteda),a sada druga prica,barem kod tebe.LarryDavid je napisao/la:to sam napisao u slucaju da je on pogresno shvatioArnelinho je napisao/la:Ferguson nema roster Uniteda? Mislim da si pogrešnog citir'o ili pogrešno shvatio ili nešto drugo, uglavnom je nešto pogrešno. Al' ne brini, dešava se.
ali da ponovim pitanje, ako je trener liverpoola rasturio fergija sa 5x slabijim rosterom, sta bi on uradio sa njega da su rosteri bili obrnuti?da ne govorim da bi sa fergijevim rosterom bio pobjednik LP vec tri godine zaredom....
![]()
![]()
Po tvojim rijecima mi imamo bolji tim od Barcelona i Reala.
sta vrdas odgovori na pitanje...niko ne moze da odgovori.... jer bi im odma pala u vodu teorija da je Mancini los...
evo jos jednog pitanja za razmisljanje.... da li bi Mancinijevi igraci bolje igrali da nose dresove MU...
inace sto se tice kvaliteta igraca ja najbolje objasnio...timski duh vodjenje i uigranost te sreca su najvazniji za uspjeh...ovo se odnosi i na trenera... razlika izmedju onih placenih 50 miliona i 10 je u nijansama.. i malo koji igrac od 50 miliona sam(ili cak sa vise njih) pravi neku znacajnu razliku u bilo kojoj ekipi...ako tu nema i drugih vaznih faktora...uostalom mnogi su igraci koji danas vrijede 10 mil a nakon samo 2-3 dobre partije za njih se trazi 50...dakle totalna subjekiva i kvantna mehanika...dobar primjer je murinho- najbolji trener, najtrofejniji, sa naskupljim i najboljim igracima prekjuce je bio na 17. mjestu primere...
I don't know what's the matter with people: they don't learn by understanding, they learn by some other way — by rote or something. Their knowledge is so fragile!”
― Richard P. Feynman
Sad umanjujes kvalitet igraca Cityja kako bi opravdao ovu losu igru Mancinijevog tima. Sve u cilju da od prosjecnog trenera EPLa napravis jednog od najboljih, ili cak najboljeg!LarryDavid je napisao/la: sta vrdas odgovori na pitanje...niko ne moze da odgovori.... jer bi im odma pala u vodu teorija da je Mancini los...
evo jos jednog pitanja za razmisljanje.... da li bi Mancinijevi igraci bolje igrali da nose dresove MU...
inace sto se tice kvaliteta igraca ja najbolje objasnio...timski duh vodjenje i uigranost te sreca su najvazniji za uspjeh...ovo se odnosi i na trenera... razlika izmedju onih placenih 50 miliona i 10 je u nijansama.. i malo koji igrac od 50 miliona sam(ili cak sa vise njih) pravi neku znacajnu razliku u bilo kojoj ekipi...ako tu nema i drugih vaznih faktora...uostalom mnogi su igraci koji danas vrijede 10 mil a nakon samo 2-3 dobre partije za njih se trazi 50...dakle totalna subjekiva i kvantna mehanika...dobar primjer je murinho- najbolji trener, najtrofejniji, sa naskupljim i najboljim igracima prekjuce je bio na 17. mjestu primere...
I don't know what's the matter with people: they don't learn by understanding, they learn by some other way — by rote or something. Their knowledge is so fragile!”
― Richard P. Feynman
Kakve bolan nijanse, da je kojim slucajem Wenger imao Dzeku i Aguera ili Teveza ili Balotellija, prosetali bi se Etihadom i uzeli City bar 2 razlike. To sa jednim od najglupljih igraca EPLa (Gervinhom) ne moze. Nisu to nikakve nijanse, to je ogromna razlika u kvalitetu.
Ti si BAS bolesnik. Da se nisi zaljubio u Mancinija?
Od ove teme pravis urnebes svojim bolesnim pricama o genijalcu Manciniju ili indirektnim velicanjem tog prosjecnog i sretnog trenera!
- Cautinho
- Kontakt:
Na red je dosla i kup utakmica,na koju vecina klubova koji se bore na 3-4 fronte ne daju velik znacaj i trud.Ne ocekujem neku muku sa Villom,ocekujem lijepu igru sa gol-razlikom na Citiyevoj strani.Postava bi trebala biti druga,klupasi,rezerve i pojacanja ove sezone.Trebalo bi vec jedanput izac iz te trome i mucne igre,u koju je se City uvukao.Ovo ni priblizno nije sampionski City,misljenja sam da je vecina igraca jos u onoj utakmici na kraju sezone,sa qpr-om.Postavu cu postat kad izadje,ali ovo ocekujem .Wright na golu,Kolo i Nastasic,Kolarov i Richards na beku.U vezi Barry,Rodwell,Razak i Sinclair a u napadu Balotelli i Tevez.
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
City team vs A.Villa : Pantilimon,Kolo(c),Nastasic,Kolarov,Rodwell,Barry,Razak,Suarez,Milner,Tevez,Balo. eto,nisam puno promasio.tu je suarez i razak,ocekujem dosta od nji,nema desnog beka,3 igraca obrane.
Keep walking.
-
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Subs City:Wright,Lescott,Evans,Helan,Sinclair,Dzeko,Scapuzzi A.Villa Team : Given,Lowton,Vlaar,Clark,Bennet,El Ahmadi,Delph,NZogbia,Agbonlahor,Weimann,Benteke
Keep walking.
Imas link od streama utakmice? Nikako da pronadjem 

- Cautinho
- Kontakt:
http://www.sportlemon.tv" onclick="window.open(this.href);return false; ,listaj dolje do imena utakmice ,imas jedno 15 linkova.Preko moba sam,pa nemogu sad kopirat neki link tu.
Keep walking.
- LarryDavid
- Kontakt:
Brate Samozeljo, sve je Ok sto si napiso, samo si zaboravio argumente??SamoZeljo je napisao/la:Sad umanjujes kvalitet igraca Cityja kako bi opravdao ovu losu igru Mancinijevog tima. Sve u cilju da od prosjecnog trenera EPLa napravis jednog od najboljih, ili cak najboljeg!LarryDavid je napisao/la: sta vrdas odgovori na pitanje...niko ne moze da odgovori.... jer bi im odma pala u vodu teorija da je Mancini los...
― Richard P. Feynman
Kakve bolan nijanse, da je kojim slucajem Wenger imao Dzeku i Aguera ili Teveza ili Balotellija, prosetali bi se Etihadom i uzeli City bar 2 razlike. To sa jednim od najglupljih igraca EPLa (Gervinhom) ne moze. Nisu to nikakve nijanse, to je ogromna razlika u kvalitetu.
Ti si BAS bolesnik. Da se nisi zaljubio u Mancinija?
Od ove teme pravis urnebes svojim bolesnim pricama o genijalcu Manciniju ili indirektnim velicanjem tog prosjecnog i sretnog trenera!
btw ako hoces nekog da nagovoris ili ubijedis u nesto, najbolje se to postize na lijep nacin, zar ne?

Tvoja nervoza i srdzba zapravo mi govore da sam pogodio u neku zicu...jer da su moja misljenja totalno glupa i ocito neargumentovana ti bi me ignorisao ili iscoolirao i slicno...Ali ta srdzba govori da su moja razmisljanja i napisi veoma ubjedljivi i prije svega logicni...ima logike, zar ne?

- LarryDavid
- Kontakt:
1:0 Baloteli
Barry zaboravio da igra za City a ne Villu...
2-1 Kolarov iz slobodnog udarca
2-2 Aston Villa izjednacila xD
City.eva odbrana izgleda takoooo jadnooooo
City.eva odbrana izgleda takoooo jadnooooo
- Cautinho
- Kontakt:
Ovim Kolarov pokazuje da je najbolji izvodjac prekida u Citiyu,ako ne i u cijeloj ligi.Problem mu je samo sto je limitiran,zabija samo sa jedne pozicije.Trebao bi biti i jedan igrac za ove iz sredine i lijevo,mozda Tevez ili Yaya mogu to zavrnuti da valja.
Keep walking.
Koja glupost nigdje prijenosa nema ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.