FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Azzurri
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Azzurri » 25 sep 2012, 18:40

Tako je to, neko prima plaću u Cityu, neko u Southamptonu, a neko u Željezničaru - riječi su Redžepagića.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 sep 2012, 18:43

Zel je napisao/la:"a planirano je da visoka delegacija iz UEFA posjeti i stadione u Sarajevu (Koševo i Grbavica)"

Izvanredna prilika da ih Ivica Osim premunta da uloze koju "marku" u stadion... :D
Za one koji ne znaju u slucaju da se radi neki stadion (potpuna rekonstrukcija) UEFA tu pomaze. A ne bi me cudilo da nam baban sredi nesto. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 25 sep 2012, 18:59

Azzurri je napisao/la:Tako je to, neko prima plaću u Cityu, neko u Southamptonu, a neko u Željezničaru - riječi su Redžepagića.
Nebitan je totalno, ponasa se kao uvrijeđena mlada. Osim rekao istinu, nikog nije blatio i samo je rekao kako stvari stoje. Vjerujem da je Džeko shvatio poentu, al to što ovaj levat nije to je njegov problem.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 25 sep 2012, 19:01

Azzurri je napisao/la:Tako je to, neko prima plaću u Cityu, neko u Southamptonu, a neko u Željezničaru - riječi su Redžepagića.

Lik je mrtvi debil!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 sep 2012, 19:04

Paranoja je napisao/la:
ljozeTM je napisao/la:slavija u kupu i to prva tamo ja zadovoljan
jel istina ovo za svraku???
Kazu da je potpisao za Shamonu 750.000 eura. Mozda lazu, ne znam fakat ?
Hapoel Kiryat Shmona?? http://www.soccerfame.com/team/hapoel-kiryat-shmona" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 sep 2012, 19:05

A o cemu se radi ovo vezano gdje ko prima platu, Redzepagic ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2012, 19:05

Elegant je napisao/la:
Zel je napisao/la:"a planirano je da visoka delegacija iz UEFA posjeti i stadione u Sarajevu (Koševo i Grbavica)"

Izvanredna prilika da ih Ivica Osim premunta da uloze koju "marku" u stadion... :D
Za one koji ne znaju u slucaju da se radi neki stadion (potpuna rekonstrukcija) UEFA tu pomaze. A ne bi me cudilo da nam baban sredi nesto. ;)
Otkud to ?
UEFA pomaze jedino ako se radi o nekom razvojnom projektu na koji se treba prijaviti mnogo ranije a ne tek onako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 25 sep 2012, 19:07

Ako je istina za Svraku- super. Ako je istina da ide za tu cijenu ja to je nevjerovatno. Usput i da pohvalim Gojera(nije vise Gnojer). Svaka ti cas na pismu. Napisao je samu istinu.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 sep 2012, 19:10

Zajko Zeba danas na AP popravlja Audi-ja A5 Belgijskih registarskih tablica. Ne moze covjek da zatvori prozor na suvozacovoj strani pa se zabrinuo. :lol: :lol: Mozda ga je i Cviko poslao da za njega obavi posao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2012, 19:26

Istina je za Svraku, obeštećenje i klub se ne zna, ali je bitno da je to do sada najveće obeštećenje koje ćemo dobiti.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 25 sep 2012, 19:36

A kad bi on išao, odmah (ne znam di će pošto je pod ugovorom a transfer rok u europi prošao) ili na zimu? I kako to da niko, ama baš niko od medija nije o tome napisao riječi :?
NAPRIJED NARODE!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 sep 2012, 19:39

valjda u izraelu transfer rok traje još sedam dana ili tako nešto,ali ne znam ide li na zimu ili sada.Najbitnije je da klub i Svraka budu zadovoljni, a gdje će on otići, ne interesuje me.
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 sep 2012, 19:43

Zeman je napisao/la:A kad bi on išao, odmah (ne znam di će pošto je pod ugovorom a transfer rok u europi prošao) ili na zimu? I kako to da niko, ama baš niko od medija nije o tome napisao riječi :?
u nekim drzavama jos nije zavrsio prelazni rok.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 sep 2012, 19:59

Hoce se Michel i Allen syebati kad vide svu raskos nase Arene :lol:
Ja mislim da losiju infrastrukturu nece vidjeti vise nikad u zivotu :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 25 sep 2012, 20:02

ZZtop10 je napisao/la:
Zeman je napisao/la:A kad bi on išao, odmah (ne znam di će pošto je pod ugovorom a transfer rok u europi prošao) ili na zimu? I kako to da niko, ama baš niko od medija nije o tome napisao riječi :?
u nekim drzavama jos nije zavrsio prelazni rok.
europa- ključna riječ :mrgreen:

Ako ide, odlična je to vijest. Ja sam voljan donirati malo zimnice, pekmeza i suhog mesa da ponese sa sobom...
NAPRIJED NARODE!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 20:07

Koji su seljaci pojedini navijači Želje!? Ponekad se stidim ko sve navija za naš klub.

Prije treninga ide jedan i psuje mater našem jednom igraču, sreća pa je naš igrač ostao pribran.

Danas se na treningu radilo dosta žustro i ozbiljno, ako je slutit po dešavanjima na današnjem treningu igrači su se konačno uozbiljili. Amar se par puta pošteno izgalamio na njih.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 sep 2012, 20:11

GaziHusrevbeg je napisao/la:Koji su seljaci pojedini navijači Želje!? Ponekad se stidim ko sve navija za naš klub.

Prije treninga ide jedan i psuje mater našem jednom igraču, sreća pa je naš igrač ostao pribran.

Danas se na treningu radilo dosta žustro i ozbiljno, ako je slutit po dešavanjima na današnjem treningu igrači su se konačno uozbiljili. Amar se par puta pošteno izgalamio na njih.
Trebao je taj igrac prici papku i glavu mu otkinuti..
BUDI ŽELJO !!!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 25 sep 2012, 20:22

champions1921 je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Koji su seljaci pojedini navijači Želje!? Ponekad se stidim ko sve navija za naš klub.

Trebao je taj igrac prici papku i glavu mu otkinuti..
Ovo je bila i moja prva pomisao , al na svu sreću igrači nam nisu tako impulzivni, ne valja sa g.ovnima imati posla.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 25 sep 2012, 20:26

Moželi se znati o kojem se igraču radi,čisto sumnjam da bi mu neko tipa Jamak prešutio!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 25 sep 2012, 20:28

Devil je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Otkud to ?
UEFA pomaze jedino ako se radi o nekom razvojnom projektu na koji se treba prijaviti mnogo ranije a ne tek onako.
UEFA cesto pomaze prilikom gradnje stadiona, sada jeli to logistika, novac i sl, zavisi. Naravno, vecinom drzavama sa slabijom infrastrukturom kako bi, kako oni kazu, poboljsali fudbal na tom podrucju. Znam da je UEFA jedno vrijeme (ne znam jeli jos uvijek tako) pomagala finansijski prilikom gradnje stadiona koji ce primati preko 30000 ljudi. Ali kao sto rekoh, ne znam kakva je sada situacija...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.