Merta nemojte džaba kritikovati, čovjek je odlično odigrao dosad, samo neka ovako nastavi.
Gervais nas je koštao pobjede protiv Cityja, ali valjda će se popraviti u tim segmentima igre, ako bi mu se vratilo samopouzdanje, jeo bi sve redom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ma druže sad uzimamo sve za rezervom. ne vjerujemo im nikakoM4kaveli je napisao/la:I ja kad sam pricao da ovaj Arsenal moze pobijediti Citya, vi ste pisali suprotno ..
Valjda su sad neki skontali par stvari
Zamisli još jednog Cesca tuM4kaveli je napisao/la:Şta znaci imati 2 spanca u veznom redu ..
I to Cazorlu i Artetu.
Pokazuju ljudi englezima kako se igra lopte
I Oscar i Mata i Hazard su attacking midovi. Po meni to nije nikako balancirano, pogotovo vidjeti sve troje u istom timu. Naravno sigurno ce tu biti kombinovanja sa krilnom pozicijom, sad koliko neko od njih moze iskoristiti taj potencijal rotiranja, to cemo vidjeti.nedim1993 je napisao/la:samo čelzi što sad ima jaku sredinu za znalcima hazardom matom i oscarom, koji bi si mogli suprostavit našoj sredini. ovo ostalo niko više. City sam mislio da će igrat puno bolje, al oni ništa ne mijenjaju, samo individue![]()
naravno to je samo sreda, valjda i od napada nekad bude nešto, al i ovako se držimo mora uć koja kad stvore kijamet šansi
pa upravo je zadatak artete i diabya da njih zaustave, tu je ta borba otprilike, kontašHighburyHigh je napisao/la:I Oscar i Mata i Hazard su attacking midovi. Po meni to nije nikako balancirano, pogotovo vidjeti sve troje u istom timu. Naravno sigurno ce tu biti kombinovanja sa krilnom pozicijom, sad koliko neko od njih moze iskoristiti taj potencijal rotiranja, to cemo vidjeti.nedim1993 je napisao/la:samo čelzi što sad ima jaku sredinu za znalcima hazardom matom i oscarom, koji bi si mogli suprostavit našoj sredini. ovo ostalo niko više. City sam mislio da će igrat puno bolje, al oni ništa ne mijenjaju, samo individue![]()
naravno to je samo sreda, valjda i od napada nekad bude nešto, al i ovako se držimo mora uć koja kad stvore kijamet šansi
Ne predstavlja to toliku prijetnju za midfield, vise za napdat jer su tako i orijentisani.
Arsenal ima dosta sigurniji i balansiraniji mid. Dva holdin midfieldera i jedan attacking mid. Po meni je to uvijek bila dobitna kombinacija i ovakva formacija nas je do sada rijetko kad iznevjerila, aludirajuci na 2003/2004 u kojoj se igrala jako slicna formacija sadasnjoj.