NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 10 sep 2012, 13:29

Nk Vitez 4-1 Hnk Branitelj Mostar(Rodoč)

Strijelci: 0-1(glavina 11m),1-1(Grbavac),2-1(hasanovic),3-1(dilaver),4-1(pranjkovic). :D

uskoro detaljan izvjestaj.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 11 sep 2012, 00:11

Nogometaši Viteza u potpunosti su nadigrali sastav Branitelja, koji je do ovoga kola bio na čelu prvenstvene ljestvice. U iznimno zanimljivoj nogometnoj priredbi postignuto je pet pogodaka, a publika u Vitezu, koja je pohodila Gradski stadion u velikom broju, imala je priliku uživati.

Gosti su, nakon opravdano dosuđenog jedanaesterca, došli u vodstvo pogotkom Glavine, ali je njihovu prednost vrlo brzo anulirao Grbavac, odnosno rezultat preokrenu Hasanović. U drugom dijelu susreta nogometaši Valentina Plavčića bili su apsolutno dominantni te preko Dilavera i Pranjkovića uvećali pobjedu, koja je prema broju prilika mogla biti i uvjerljivija.

Vitežani su pobjedom nad Braniteljom zaslužili pljesak više od 500 gledatelja te osvojili deseti bod u pet susreta i na taj način se pozicionirali na drugom mjestu, odmah iza vodećeg Bratstva.

Sudačka trojka na čelu s Oliverom Kožulom iz Širokog Brijega odradila je susret vrlo korektno.

U našoj fotogaleriji pogledajte detalje koje je zabilježio naš službeni fotograf, Filip Šarić.

Foto: http://www.vitez.info/index.php/sport/v ... bject_map=" onclick="window.open(this.href);return false;

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 15 sep 2012, 11:04

Fk Rudar Kakanj-Nk Vitez 15.9. u 16:30

Idemo oslabljeni bez par igraca ali jbg sta bi sad.najteze ce biti naci zamjenu za pouzdanog stopera hasanovica :)
Premije za osvojeni bod u kaknju iznose 150km a za 3 boda 300 km.pa eto isplati im se potruditi malo ako bude fer i korektno sudenje naravno :D

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 15 sep 2012, 11:17

nkvitez je napisao/la:Fk Rudar Kakanj-Nk Vitez 15.9. u 16:30

Idemo oslabljeni bez par igraca ali jbg sta bi sad.najteze ce biti naci zamjenu za pouzdanog stopera hasanovica :)
Premije za osvojeni bod u kaknju iznose 150km a za 3 boda 300 km.pa eto isplati im se potruditi malo ako bude fer i korektno sudenje naravno :D

U Kaknju je normalno sudjenje,msm kad je normalan sudija,ali do sad nismo imali ni jedno domacinsko,nije bio ni na cijoj strani,tako da nadamo se da ce i danas biti sve ok,ako te bude zanimao rezultat,ostavi broj u poruci,pa ti javim :)
Rudar Kakanj !!!

Mancini
Kontakt:

Nk Vitez

Post Postao/la Mancini » 18 sep 2012, 18:46

Dolazi li neko sutra na Otoku?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 23 sep 2012, 11:12

nije me bilo par dana.U Kaknju smo uzeli bod dobro je,kuci potvrdili te bodove povjedom nad jedinstvom.u kupu na penali ispali na Otoci protiv Olimpika.dobro je opet :D

U subotu su odigrani susreti 7. kola Prve nogometne lige F BiH. Nogometaši Viteza zabilježili su novu, vrijednu pobjedu, ovoga puta u srazu s ekipom Jedinstva iz Bihaća.

Ovo je bio vrlo težak susret za nogometaše Valentina Plavčića, posebno uzme li se u obzir da su protekle srijede igrali kup utakmicu protiv premijerligaša Olimpica, na sarajevskoj Otoci.

Ipak, domaći nogometaši pokazali su karakter i snagu te slavili pobjedu, rezultatom 1:0. Strijelac je sredinom drugog dijela bio Pranjković, a pogodak je postigao iz jedanaesterca. Nakon pogotka, prvo su gosti ostali s igračem manje, a nakon toga je i kod Viteza isključenje dobio Jurić.

Foto: http://vitez.info/index.php/sport/vijes ... -jedinstvo" onclick="window.open(this.href);return false;

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 sep 2012, 00:29

I u Omladinskim selekcijama odlicne vijesti:

Kadeti-1. na tabeli
Juniori-1. na tabeli

Tabela: http://www.nsfbih.ba/stranica/omladinska-liga-centar" onclick="window.open(this.href);return false;

svaka cast,u obje kategorije zasad bolji od Sarajeva i Željezničara! a ako se uzme u obzir da je dominacija sarajevskih klubova duga u ovoj ligi i da se smjenjuju u osvajanju titula ovdje,ovo je predobro :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 25 sep 2012, 07:39

Dolazimo po bodove u subotu dužnici ste nam veliki ako se sjećate kad je Radnički trebao da uđe u Premier ligu vi i Budućnost ste nas zeznuli, mi igrali protiv Radničkog Zdena tačnije nisu ni došli oni u Lukavac i nama 3 boda i mi prvi na tabeli pa čekamo rezulat iz Viteza sa utakmice Vitez - Budućnost Banovići, nama treba bilo kakva pobjeda Viteza i ulazimo Budućnost tad ostaje na drugom mjestu, ali vi njima prodate utakmicu tačnije date sebi dva autogola ni manje ni više i Budućnost uđe mi budemo drugi, e sad dolazimo da vam uzmemo bodove da znate.....RADNIČKI SIOUX LUKAVAC

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 sep 2012, 10:50

sodagrad je napisao/la:Dolazimo po bodove u subotu dužnici ste nam veliki ako se sjećate kad je Radnički trebao da uđe u Premier ligu vi i Budućnost ste nas zeznuli, mi igrali protiv Radničkog Zdena tačnije nisu ni došli oni u Lukavac i nama 3 boda i mi prvi na tabeli pa čekamo rezulat iz Viteza sa utakmice Vitez - Budućnost Banovići, nama treba bilo kakva pobjeda Viteza i ulazimo Budućnost tad ostaje na drugom mjestu, ali vi njima prodate utakmicu tačnije date sebi dva autogola ni manje ni više i Budućnost uđe mi budemo drugi, e sad dolazimo da vam uzmemo bodove da znate.....RADNIČKI SIOUX LUKAVAC

znam,znam :D dobro vi dosli u vitez,bit cete dobro primljeni ;) al samo da znas da bodova u vitezu nema,pogotovo za radnickog,osim ako dobro ne platite :mrgreen: prosle godine su pare davali rudar i famos pa nismo prodali kuci tako da nevjerujem da cemo i vama ako i ponudite.trazite bodove negdje drugo 8-)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 25 sep 2012, 13:23

Kakve pare pa dobit ćemo vas ovako jer smo bolji od vas, bilo je potrebno samo malo vremena da to se sve ukomponuje, a Vojvodić izgleda zna kako treba, kakav Vitez pa gdje da se poredi sa institucijom kao što je Radnički koji postoji 90 i više godina.......;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 sep 2012, 14:01

nkvitez je napisao/la: znam,znam :D dobro vi dosli u vitez,bit cete dobro primljeni ;) al samo da znas da bodova u vitezu nema,pogotovo za radnickog
Hajd' nećemo navijački, idemo objektivno...
Vitez je favorit u utakmici i tu nema dileme.

Mene zanima ovaj dio komentara "pogotovo za Radnički".

Jel' to zbog trenutne pozicije na tabeli ili je nešto drugo u pitanju? Da nas ipak ne dočekuju "na nož" tamo?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 sep 2012, 15:40

sodagrad je napisao/la:Kakve pare pa dobit ćemo vas ovako jer smo bolji od vas, bilo je potrebno samo malo vremena da to se sve ukomponuje, a Vojvodić izgleda zna kako treba, kakav Vitez pa gdje da se poredi sa institucijom kao što je Radnički koji postoji 90 i više godina.......;)

tradicija je care jedno a trenutna situacija drugo ;) ako bi se tradicija gledala jedinstvo i sloboda ovom ligom bi trebale da deru sve redom :) tek vam je prva pobjeda u ovoj sezoni tako da nemoj da euforiju neku dizes... prosle sezone smo 3. bili ekipa je ostala skoro ista,uigrani su i ako smo dobili jace timove od vas ne vidim razlog da u subotu ne upisemo nova tri boda. olimpik nam u kupu na otoci nije nista mogao,tek nas je na penale prosao tako da malo realnosti ti nije na odmet ako vec spominjes tu kvalitetu :D sretno u subotu,kazem nije nemoguce da odnesete bodove,los dan moze biti,par greski nasih i kraj. :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 sep 2012, 15:46

Zoom088 je napisao/la:
nkvitez je napisao/la: znam,znam :D dobro vi dosli u vitez,bit cete dobro primljeni ;) al samo da znas da bodova u vitezu nema,pogotovo za radnickog
Hajd' nećemo navijački, idemo objektivno...
Vitez je favorit u utakmici i tu nema dileme.

Mene zanima ovaj dio komentara "pogotovo za Radnički".

Jel' to zbog trenutne pozicije na tabeli ili je nešto drugo u pitanju? Da nas ipak ne dočekuju "na nož" tamo?

ne ne pogresno si shvatio. bit cete odlicno primljeni u pozitivnom smislu bolan :D pa raspitaj se u ovoj sezoni jel ijednoj ekipi ista falilo u vitezu.sudenje je korektno,nadigrajte nas i eto vam bodova :) na gledam tabelu toliko,svaka ekipa moze svakoj bodove uzeti tako da i vi nama.uzeli ste u capljini zasto ne i kod nas.ali ipak tesko ce vam biti,nasi idu na novu pobjedu,falit ce nam Jurić(zadnji vezni s ogromnim premijerligaskim iskustvom zbog crvenog kartona) ali imamo kvalitetnu ekipu tako da se ne brinem ,tko god bude igrao dat ce sve od sebe :) sretno u subotu,neka bolji pobijedi :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 sep 2012, 16:17

Aha...hvala na pojašnjenju :)

Vidimo se u subotu u Vitezu ;)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 sep 2012, 16:18

Zoom088 je napisao/la:Aha...hvala na pojašnjenju :)

Vidimo se u subotu u Vitezu ;)

samo mi jos reci dolaze li vam navijaci u sub(koliki broj obicno ide na gostovanja)? :D hvala vidimo se :p

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 sep 2012, 16:22

Ako ne bude problema kao sa gostovanjem u Mostaru trebalo bi doći 50+ SIOUX-a.
Vidjećemo...bićete obavješteni na vrijeme :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 sep 2012, 16:24

Zoom088 je napisao/la:Ako ne bude problema kao sa gostovanjem u Mostaru trebalo bi doći 50+ SIOUX-a.
Vidjećemo...bićete obavješteni na vrijeme :)

eto javi samo na forum ako budete dolazili :D vidimo se ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 sep 2012, 16:39

Ja dolazim sigurno :D a za navijače ti javim ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 25 sep 2012, 16:42

Ja sam inventar idem s opremom Radničkom. Vidimo se tamo!

Sretno nam s obje strane!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 sep 2012, 17:52

Dobrodosli! :D neka bolji pobijedi! :)

svratite u FIS pri povratku kao i ostali,ili kad budete dolazili hahaha :lol: :lol: :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.