Strijelci: 0-1(glavina 11m),1-1(Grbavac),2-1(hasanovic),3-1(dilaver),4-1(pranjkovic).

uskoro detaljan izvjestaj.
nkvitez je napisao/la:Fk Rudar Kakanj-Nk Vitez 15.9. u 16:30
Idemo oslabljeni bez par igraca ali jbg sta bi sad.najteze ce biti naci zamjenu za pouzdanog stopera hasanovica
Premije za osvojeni bod u kaknju iznose 150km a za 3 boda 300 km.pa eto isplati im se potruditi malo ako bude fer i korektno sudenje naravno
sodagrad je napisao/la:Dolazimo po bodove u subotu dužnici ste nam veliki ako se sjećate kad je Radnički trebao da uđe u Premier ligu vi i Budućnost ste nas zeznuli, mi igrali protiv Radničkog Zdena tačnije nisu ni došli oni u Lukavac i nama 3 boda i mi prvi na tabeli pa čekamo rezulat iz Viteza sa utakmice Vitez - Budućnost Banovići, nama treba bilo kakva pobjeda Viteza i ulazimo Budućnost tad ostaje na drugom mjestu, ali vi njima prodate utakmicu tačnije date sebi dva autogola ni manje ni više i Budućnost uđe mi budemo drugi, e sad dolazimo da vam uzmemo bodove da znate.....RADNIČKI SIOUX LUKAVAC
Hajd' nećemo navijački, idemo objektivno...nkvitez je napisao/la: znam,znamdobro vi dosli u vitez,bit cete dobro primljeni
al samo da znas da bodova u vitezu nema,pogotovo za radnickog
sodagrad je napisao/la:Kakve pare pa dobit ćemo vas ovako jer smo bolji od vas, bilo je potrebno samo malo vremena da to se sve ukomponuje, a Vojvodić izgleda zna kako treba, kakav Vitez pa gdje da se poredi sa institucijom kao što je Radnički koji postoji 90 i više godina.......
Zoom088 je napisao/la:Hajd' nećemo navijački, idemo objektivno...nkvitez je napisao/la: znam,znamdobro vi dosli u vitez,bit cete dobro primljeni
al samo da znas da bodova u vitezu nema,pogotovo za radnickog
Vitez je favorit u utakmici i tu nema dileme.
Mene zanima ovaj dio komentara "pogotovo za Radnički".
Jel' to zbog trenutne pozicije na tabeli ili je nešto drugo u pitanju? Da nas ipak ne dočekuju "na nož" tamo?
Zoom088 je napisao/la:Aha...hvala na pojašnjenju
Vidimo se u subotu u Vitezu
Zoom088 je napisao/la:Ako ne bude problema kao sa gostovanjem u Mostaru trebalo bi doći 50+ SIOUX-a.
Vidjećemo...bićete obavješteni na vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.