Druga Liga - grupa Jug

hnkvisici
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la hnkvisici » 24 sep 2012, 22:24

Ha ne znam remi, ja samo kažem svoje dojmove. S druge strane znam da su Višići mnogima najgore gostovanje, ali kao što sam rekao dosta puta, neka se javi netko tko je bio oštećen kriminalnim sudačkim odlukama.

Većina se prepadne prije nego dođu kod nas, neke priče o "strašnim Višićima", čak je jedan takav članak bio napisan na hnksloga.ba, ljudi lijepo objasnili da su to samo priče. Uglavnom, svaka ekipa koja dođe unaprijed upiše poraz, skinu gaće i to je to. Slično kao što i mi radimo u gostima, gotovo svaki put.

Uglavnom, baš me zanima mišljenje ekipe koja posjećuje ovaj podforum i koja je upoznata sa situacijom u našoj ligi. Koje je po vama gostovanje najgore i zašto? Bar par razloga i situacija koje ste negdje doživjeli. :)
www.facebook.com/hnkvisici

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 24 sep 2012, 23:24

hnkvisici je napisao/la:Ha ne znam remi, ja samo kažem svoje dojmove. S druge strane znam da su Višići mnogima najgore gostovanje, ali kao što sam rekao dosta puta, neka se javi netko tko je bio oštećen kriminalnim sudačkim odlukama.

Većina se prepadne prije nego dođu kod nas, neke priče o "strašnim Višićima", čak je jedan takav članak bio napisan na hnksloga.ba, ljudi lijepo objasnili da su to samo priče. Uglavnom, svaka ekipa koja dođe unaprijed upiše poraz, skinu gaće i to je to. Slično kao što i mi radimo u gostima, gotovo svaki put.

Uglavnom, baš me zanima mišljenje ekipe koja posjećuje ovaj podforum i koja je upoznata sa situacijom u našoj ligi. Koje je po vama gostovanje najgore i zašto? Bar par razloga i situacija koje ste negdje doživjeli. :)
najgore gostovanje je u kupresu, gore igras protiv sudaca, i igraca
1950 <3

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 25 sep 2012, 00:27

torcida medugorje je napisao/la: najgore gostovanje je u kupresu, gore igras protiv sudaca, i igraca
Imaš kakav primjer, kada ste bili oštećeni? I kod nas je Kupres na lošem glasu, ali mogu ti reći da smo ovaj vikend igrali gotovo pa prijateljsku utakmicu sa njima, sa ukupno 6-7 prekršaja i sasvim normalno suđenje. Međutim, uzimam to s rezervom jer smo bili toliko loši da im nije ni trebala pomoć sudaca ni gruba igra. :D

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 25 sep 2012, 00:39

evo gostujemo i mi svugdje,ali ova kradja u vrapcicima za vikend je stvarno nenormalno ocigledna,golmanu ispada lopta koju nije vidio od sunca i mi dajemo gol a sudija svira prekrsaj nad golmanom,a nas igrac minimalno dva metra od golmana,a taj kadric zaprijeti sudcima i igraci vrse pritisak,nemaju navijace,a ostala gostovanja su normalna,samo mi imamo problem sto nas na svakoj utakmici zakidaju zbog nekih incidenata pojedinaca na pocetku sezone,tacnije u prvom kolu.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 25 sep 2012, 15:30

29.09.2012 subota
Stolac:Stolac-Brotnjo
Delegat:Zoran Knezović(Mostar)
Sudije:Marin Pavlović(Ljubuški),Zvonimir Mandić(Ljubuški),Željko Roso(Ljubuški)
Tomislavgrad:Tomislav-Bigeste
Delegat:Mario Ćosić(Mostar)
Sudije:Emil Husković(Mostar),Mario Mikulić(Mostar),Sanel Grljević(Mostar)
Buturović Polje:Klis-Posušje
Delegat:nedjeljko Tomas(Drinovci)
Sudije:Majkl Proleta(Čapljina),Armin Ćerić(Čapljina),Armin Jelin(Mostar)

30.09.2012 Nedelja
Podhum/Livno:Kamešnica-Višići
Delegat:Drago letica(Tomislavgrad)
Sudije:Mario Miličević(Posušje),Frano Jelić(Široki Brijeg),Ivica Mikulić(Široki Brijeg)
Prozor/Rama:Rama-Kupres
Delegat:Gordan Batlak(Mostar)
Sudije:Elvir Čilić(Jablanica),Vedran Marčinko(Konjic),Jure Musa(Čitluk)
Ljubuški:Sloga-Turbina
Delegat:Smajo Kalajdžić(Mostar)
Sudije:Miro Novokmet(Livno),Stipe Velić(Livno),Stjepan Konta(Livno)
Gornji Vakuf/Uskoplje:Sloga-Igman
Delegat:Nikola Jurilj(Široki Brijeg)
Sudije:Dražen Mustapić(Ljuti Dolac),Romeo Primorac(Ljubuški),Marin Čužić(Široki Brijeg)
Grude:Grude-Lokomotiva
Delegat:Boro Posavec(Gornji Vakuf/Uskoplje)
Sudije(Mario Ivković(Livno),Marko Grebenar(Livno),Darijo Lovrić(Široki Brijeg)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 sep 2012, 15:40

koliko gluposti se ovdje moze procitati to nema nigdje. Isto tako je neko na temi Lokomotive prosle godine provalio da su "navijaci" Lokosa upali u teren i napali igrace. Na utakmici bude 10-tak ljudi i to starijih, tribina nema uopste jedino u onoj travi da gledas utakmicu na suncu ;)

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 25 sep 2012, 16:19

vm22 je napisao/la:koliko gluposti se ovdje moze procitati to nema nigdje. Isto tako je neko na temi Lokomotive prosle godine provalio da su "navijaci" Lokosa upali u teren i napali igrace. Na utakmici bude 10-tak ljudi i to starijih, tribina nema uopste jedino u onoj travi da gledas utakmicu na suncu ;)

slazem se sa konstatacijom

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 25 sep 2012, 16:21

hnkvisici je napisao/la:
Više-manje se stanje normalizira. Ali u posljednjih nekoliko godina ubjedljivo najgora gostovanja su bila na Kupresu, u Drinovcima i ranije Viru i Čeljevu. Mislim, bilo je svakakvih stvari svuda. Od Uskoplja do Višića. Ali opet kažem stanje je sada odlično kako je nekad znalo biti.
hnkvisici je napisao/la:...neka se javi netko tko je bio oštećen kriminalnim sudačkim odlukama...
Smijem ja? :mrgreen: Prije ne znam koliko godina poraženi smo jednim golom iz višemetarskog zaleđa. Ja mislim da je to bilo kod vas, a ako se sjećaš potvrdi ili demantiraj. Stvarno ne znam jeli to bilo u Višićima. Već sam nekoliko puta napisao da je zadnjih godina kod vas barem na utakmicama sa nama sve prolazilo bez problema. Dobro, osim što nam nikad niste htjeli pustit. :lol: :oops:
Sloga Uskoplje

volimnogomet
Kontakt:

Post Postao/la volimnogomet » 25 sep 2012, 18:25

vm22 je napisao/la:koliko gluposti se ovdje moze procitati to nema nigdje. Isto tako je neko na temi Lokomotive prosle godine provalio da su "navijaci" Lokosa upali u teren i napali igrace. Na utakmici bude 10-tak ljudi i to starijih, tribina nema uopste jedino u onoj travi da gledas utakmicu na suncu ;)

nemoj pricat gluposti ove godine mi u lokomotivi i neki garib stoji kraj ograde i uzeo metar nekog šlaufa i tjeo udarit naseg igraca,kadric prije nego sto smo izasli poso srat sucima i nije nam smio nista dosudit usrali se....

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 sep 2012, 18:40

volimnogomet je napisao/la:

nemoj pricat gluposti ove godine mi u lokomotivi i neki garib stoji kraj ograde i uzeo metar nekog šlaufa i tjeo udarit naseg igraca,kadric prije nego sto smo izasli poso srat sucima i nije nam smio nista dosudit usrali se....
:lol:

volimnogomet
Kontakt:

Post Postao/la volimnogomet » 25 sep 2012, 18:58

vm22 je napisao/la:
volimnogomet je napisao/la:

:lol:
smijesno ti pa onda suti i ne pricaj gluposti ono su najveci indijanci

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 sep 2012, 19:01

Nek si ti napravio akaunt da bi meni reko da neki garib slaufom udara gostujuce igrace :D :D :D :D

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 25 sep 2012, 19:54

vm22 je napisao/la:Nek si ti napravio akaunt da bi meni reko da neki garib slaufom udara gostujuce igrace :D :D :D :D
slika

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 25 sep 2012, 22:45

i ja smatram da danas nema toliko " užarenih " domaćina .Npr Višići imaju onog igrača s brojem 5 ( Taka ili Taba ) ga zovu , i jedino on pravi probleme kad se igra dole koliko sam ja mogao shvatiti jer tako je bilo 2 - 3 puta a nikad ga nisam vidio da je dosao u goste . Na Kupresu momci idu borbeno na svaku loptu , sudije jesu uglavnom dosta više naklonjene domaćinu ali ne kao prije . U Ljubuskom kod oba kluba normalne utakmice budu , u Stocu se zna desiti pokoji incident , Vrapcici - tu je sve ispricano , Konjic - ne znam hocete li se sloziti al sigurno jedno od najboljih gostovanja i sto se sudjenja tice a i sto se Igmana , Citluk - takodjer jako dobro domacinstvo , Uskoplje - isto vazi :)

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 26 sep 2012, 01:33

wazza je napisao/la:i ja smatram da danas nema toliko " užarenih " domaćina .Npr Višići imaju onog igrača s brojem 5 ( Taka ili Taba ) ga zovu , i jedino on pravi probleme kad se igra dole koliko sam ja mogao shvatiti jer tako je bilo 2 - 3 puta a nikad ga nisam vidio da je dosao u goste . Na Kupresu momci idu borbeno na svaku loptu , sudije jesu uglavnom dosta više naklonjene domaćinu ali ne kao prije . U Ljubuskom kod oba kluba normalne utakmice budu , u Stocu se zna desiti pokoji incident , Vrapcici - tu je sve ispricano , Konjic - ne znam hocete li se sloziti al sigurno jedno od najboljih gostovanja i sto se sudjenja tice a i sto se Igmana , Citluk - takodjer jako dobro domacinstvo , Uskoplje - isto vazi :)
Višići su imali tog igrača, odnosno dvojicu, Daka i Dado (zvuče kao likovi iz crtanog :lol: ). Oba prije igrala za Čeljevo i tamo su naučili praviti probleme i dio prenijeli u Višiće. Uglavnom su išli i na gostovanja, možda slučajno je jedan od njih izostao u tom primjeru koji spominješ. A od ove sezone ih nema, Bogu hvala, baš radi tog njihovog ponašanja, dobili su ispisnice. :)
Često je mene bilo sramota kako su se ponašali na terenu. Nimalo sportski, nimalo korektno.

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 26 sep 2012, 08:26

cijenim što priznaš . a to da nisu isli na gostovanja sam vidio u mnogo primjera jer evo samo jedna opaska koju ces cuti od mnogo igrača iz ove lige .U više navrata su rekli da će igrač s brojem 5 koji liči na Danijela Botu iz Višića dobiti svoje kad dodje u goste i svi na kraju govore , da nikad nije ni isao na gostovanja .U Konjicu ga ja licno nikad nisam vidio

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 sep 2012, 14:14

hnkvisici je napisao/la:
wazza je napisao/la:i ja smatram da danas nema toliko " užarenih " domaćina .Npr Višići imaju onog igrača s brojem 5 ( Taka ili Taba ) ga zovu , i jedino on pravi probleme kad se igra dole koliko sam ja mogao shvatiti jer tako je bilo 2 - 3 puta a nikad ga nisam vidio da je dosao u goste . Na Kupresu momci idu borbeno na svaku loptu , sudije jesu uglavnom dosta više naklonjene domaćinu ali ne kao prije . U Ljubuskom kod oba kluba normalne utakmice budu , u Stocu se zna desiti pokoji incident , Vrapcici - tu je sve ispricano , Konjic - ne znam hocete li se sloziti al sigurno jedno od najboljih gostovanja i sto se sudjenja tice a i sto se Igmana , Citluk - takodjer jako dobro domacinstvo , Uskoplje - isto vazi :)
Višići su imali tog igrača, odnosno dvojicu, Daka i Dado (zvuče kao likovi iz crtanog :lol: ). Oba prije igrala za Čeljevo i tamo su naučili praviti probleme i dio prenijeli u Višiće. Uglavnom su išli i na gostovanja, možda slučajno je jedan od njih izostao u tom primjeru koji spominješ. A od ove sezone ih nema, Bogu hvala, baš radi tog njihovog ponašanja, dobili su ispisnice. :)
Često je mene bilo sramota kako su se ponašali na terenu. Nimalo sportski, nimalo korektno.
a svaki klub ima par takvih pojedinaca ;)

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 26 sep 2012, 16:15

zna li neko koliko prosjecno gledalaca prati meceve domacih timova i dal se i koliko naplacuje ulaz?

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 26 sep 2012, 19:39

jasta je napisao/la:zna li neko koliko prosjecno gledalaca prati meceve domacih timova i dal se i koliko naplacuje ulaz?
Kod nas 100-200, cijena ulaznice 2 KM.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 26 sep 2012, 20:06

VIŠIĆI - POSUŠJE 4:2 (1:2)

Stadion Čaeri u Višićima. Gledalaca 200. Sudija: Mario Mikulić (Mostar)
Strijelci: 1:0 Bule (3.), 1:1 Šikić (15.), 1:2 11m Crnogorac (36.), 2:2 Menalo (46.), 3:2 11m Menalo (62.), 4:2 Knežević (70.)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.