FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prva je u Mostaru...DrinaLights je napisao/la:Lagano braco po boji, 3-0 na Kosevu i onda u Zapadnom odigrati rutinski.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jao paćenika u p.m

Otkud ti info da je prva u Mostaru.Imaš i na ss ba 10.10. u Sarajevu prva tekma.mma_hz je napisao/la:prva je u Mostaru...DrinaLights je napisao/la:Lagano braco po boji, 3-0 na Kosevu i onda u Zapadnom odigrati rutinski.
http://fksinfo.com/novosti/sa-zrinjskim ... 2001...sad" onclick="window.open(this.href);return false; nezz ko laze ..acovic1 je napisao/la:Otkud ti info da je prva u Mostaru.Imaš i na ss ba 10.10. u Sarajevu prva tekma.mma_hz je napisao/la:prva je u Mostaru...DrinaLights je napisao/la:Lagano braco po boji, 3-0 na Kosevu i onda u Zapadnom odigrati rutinski.

Ma ja sam se nadao da ćemo njih dobiti da ih ubijemo ko mraz paprikuneurofunk je napisao/la:Jamak: Nije loše, Sarajevo je mnogo gore prošlo
Jao paćenika u p.m![]()
![]()

http://fksinfo.com/novosti/sa-zrinjskim ... 2001...sad" onclick="window.open(this.href);return false; nezz ko laze ..

Očito na raznim portalima različite informacije.Vidjet ćemo šta je točno,ali mislim da je za ovaj par dosta bitno tko je domaćin u uzvratu.
http://fksinfo.com/novosti/sa-zrinjskim ... 2001...sad" onclick="window.open(this.href);return false; nezz ko laze ..acovic1 je napisao/la:Otkud ti info da je prva u Mostaru.Imaš i na ss ba 10.10. u Sarajevu prva tekma.

Očito na raznim portalima različite informacije.Vidjet ćemo šta je točno,ali mislim da je za ovaj par dosta bitno tko je domaćin u uzvratu.[/quote]
Vrlo,vrlo bitno...jer nema neke prevelike razlike u kvalitetu..

- SarajlijaTM
Neko napisa rasturanje sirokog sad i zrinskog u kupu,ako budu obije tekme po 1:0 nabijte se nogom u guzicu

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:

powerplay je napisao/la:Nije bitno gdje je prva tekma. Recimo igrati prvu u gostima može biti dobro a i nemora, tako da se ne treba tim opterećavati.

Volimo tebe..
- Evolution87
- Kontakt:

Zar nije ova mafija iz Nyona malo pretjerala sa kaznom

i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
.
- Sarajlijc@
- Kontakt:

PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, Armija1987, BeHighirly, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, BLN030, budzak, casual033, Cautinho, Confiance, Dadox, dencho, dime, edinedin, Fouzi1, Fudo, Galantni, grbavicka1921, Haksss, haris004, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, JimmyPage, Kaunas, keli, Lavcina, ledesma, LegendKiller, macahz, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, Mostarska, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, NeSamSafetee, perodeformero, Pitar6785, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, roccosiffredi, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, samoFKS, selver79, Serha, siroliver69, skoJaa, spezial, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Venom, zagorski i 701 gost.