Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Scouser
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Scouser » 24 sep 2012, 09:26

slika

:mrgreen:
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

siromah
Kontakt:

Post Postao/la siromah » 24 sep 2012, 12:21

Ljungberg: Ukoliko bi me neko udario, Lauren bi ga razvalio

Fredrik Ljungberg, član sjajne generacije Arsenala, gostovao je u jednoj emisiji u nedjelju navečer nakon utakmice Manchester Cityja i Arsenala (1:1), a prisjetio se i starih vremena.

Ljungberg, jedan od najboljih krilnih igrača Arsenala svih vremena, vratio se u vrijeme igranja na Highburyju, kada je iz njega na desnom beku igrao Lauren Bisan Etame Mayer.

"Imao sam Laurena iza sebe. Ako bi me neko udario, Lauren bi ga razvalio. Oprostite na mom jeziku", rekao je Šveđanin.
****.ba

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 sep 2012, 15:38

nedim1993 je napisao/la:nemoj ga, njemu je primera najbolja liga na svijetu :lol:

edit: evo malo statistike protiv citya
passing success Arsenal 87.9% City 79%
possession : Arsenal 58.7 City 41,3
Total passes Arsenal 638 , City 434 (228 pasova više ako se ne varam 8-) )
1 st half possession Arsenal 56.1 % City 43.9 %
2 nd half possession Arsenal 63.8 % City 36,2 %
shots on target Arsenal 4 City 6
shots off target Arsenal 5 City 5
nezz odakle si ovo izvukao ali sa sigurnoscu ti mogu reci da ovaj podatak nije siguran, takodjer veca je razlika bila i u sutevima, jesmo bod zasluzili, imali smo boljih prilika, mozda smo trebali o pobjedit, ali majka mu stara ne treba sad preuvelicavat i govorit kako smo ih raznijeli
sad sa sigurnoscu mozemo svi reci da ce se ovaj tim borit za titulu, ako ne barem cemo bit u borbi duze nego prethodnih godina

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 24 sep 2012, 17:53

nedim1993 je napisao/la:nemoj ga, njemu je primera najbolja liga na svijetu :lol:

edit: evo malo statistike protiv citya
passing success Arsenal 87.9% City 79%
possession : Arsenal 58.7 City 41,3
Total passes Arsenal 638 , City 434 (228 pasova više ako se ne varam 8-) )
1 st half possession Arsenal 56.1 % City 43.9 %
2 nd half possession Arsenal 63.8 % City 36,2 %
shots on target Arsenal 4 City 6
shots off target Arsenal 5 City 5
204 :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 sep 2012, 19:08

@cala sa skysportsa
@samozeljo ma nisam razmišljo :D, a i bilo je kasno :mrgreen:

btw jeste l' znali da se Giroud sliko za gay magazin ? :mrgreen: barem sam ja tako pročito.
al nije sam isti jer ima ženu i dijete valjda :mrgreen: .
ima veoma otvorene poglede na svijet :D .
prenosim što sam pročito
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 sep 2012, 19:59

Nedime, Cazorlu smo dobili prejeftino. On je sigurno najbolji transfer ljeta u Premiershipu, ako uzmemo u obzir kvalitet, doprinos i cijenu. Iskreno ja nisam mislio da će igrati na ovakvom nivou, lopta mu se ponekad lijepi za nogu. Vjerovatno naš najbolji igrač.

Dobra vijest: Jacky će sledeće kolo odigrati za rezerve protiv WBA-a, a to znači da smo u nastavku sezone još jači. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 sep 2012, 21:27

Arnelinho je napisao/la: Dobra vijest: Jacky će sledeće kolo odigrati za rezerve protiv WBA-a, a to znači da smo u nastavku sezone još jači. 8-)
I Frimpong će sa njim.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 sep 2012, 21:33

Santi Cazorla:
Other players may have decided to change teams because they don’t believe Arsenal can win the title but I believe things are positive here and we can do it."
8-)
samo Bože zdravlja :mrgreen:
Vođa zna.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 24 sep 2012, 21:38

[youtube][/youtube]

Profesor. Ne znam, ipak Clichyja najmanje mrzim od onih koji su otišli u City. :?
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 sep 2012, 21:55

Dobar je bio Kliši šta ja znam. Lijevi je bek ne možeš ga mrzit toliko. Nije bio nešto posebno sad, Gibbs mi je već bolji od njega.
A ovaj pozdrav sa Toureom :O. Da nam neće doć :mrgreen:
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 sep 2012, 23:20

slika

:mrgreen:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 sep 2012, 23:32

"Vjerovatno nismo pružili na terenu sve što smo trebali i mogli, a gol smo primili pred kraj susreta, jer nismo držali ritam utakmice. Arsenal se pokazao kao veoma dobar protivnik, a protiv jedne takve ekipe bod nije sramota, iako smatram da smo zaslužili sva tri boda", rekao je Lescott.
po cemu su zasluzili da mi je znat

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 sep 2012, 00:40

Dobbro vodja je gospodin covjek uvjeren sam da on ovde nije poznao Clichya, pogotovo jer mu je isti bio ledjima okrenut. ja sam ga jedva poznao nekidan na utakmici sa REalom sa ovom novom frizurom jos mu facu zumirali trebalo mi je malo vise vremena da skontam koji je ovo igrac.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 sep 2012, 09:33

Malograđani - Arsenal, 1-1 !
Mannone - napravio nekoliko grešaka - jednu zbog koje smo primili gol. Sve u svemu - prosječan 5/10
Jenkinson - još jedna vrlo dobra partija mladog beka. Možda i najbolja do sada, s obzirom na protivnika. Imao nekoliko propusta u odbrani, ali, s druge strane, i nekoliko sjajnih prodora u napadu. 7/10
Mertesacker - momak ne služi svrsi. Jasno je da je spor i trapav, ali ni duele u vazduhu ne dobija toliko često. Mnogo loših prvih pasova ima. Previše. 4/10
Koscielny - uprkos par katastrofalnih poteza, veći dio utakmice je bio stabilan i uz to ubrzavao napade Arsenala. Dao gol. 7/10
Gibbs - rijetko ko je prolazio po njegovoj strani. Dečko odrađuje posao, trudi se, obavlja dobro i ofanzivne zadatke. Napravio veliku grešku sa onim napamet dodavanjem na početku. 7/10
Arteta - još jednom rutinski odradio svoj dio posla. Standardno dobar i u odbrani i u napadu. Pravi kapiten na ovom meču. 8/10
Diaby - najlošije izdanje francuza do sada. Sporo se kreće, loše procjenjuje situacije, nema siguran pas, nema sigurnosti ni u defanzivi, užasno se gradi, olako gubi loptu. 4/10
Cazorla - još jednom najbolji igrač u timu. Uz nekoliko pogrešnih dodavanja, fantastična utakmica. Savršeno daje lopte, brzo se oslobađa, stvara prostor, čita igru. 9/10
Ramsey - iznenađujuće dobar. Siguran pas, nekoliko dobrih prodora, odrađuje posao u odbrani. Napreduje. 7,5/10
Podolski - slabo primjećen igrač. Umoran? Nije se ni trudio kao inače. Vukao nekoliko kontri, ali to je sve. Istina, nije mnogo ni griješio. 6/10
Gervinho - usporava igru! Uvijek mu je dribling prvi izbor. Zna driblati, ali samo to zna. Dosta je lopti dobio, neke je šanse sam stvorio, ali je svaku upropastio. Mnogo je lopti bez potrebe izgubio. Nije timski igrač. Šteti ekipi. 3/10
_______
Walcott - /
Giroud - /
Coquelin - /

Rezimirano, zadovoljan sam prikazanim. Mnogo me raduje što nismo izgubili. Nadam se da i nećemo do kraja sezone! ( :mrgreen: ) Dobar bod!
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 sep 2012, 09:39

Michael Gooner ⚽ ‏@MickTheGooner
Sid Lowe: "Madrid are frustrated they had to pay more than double (on Modric) what Cazorla cost Arsenal. Cazorla's just a brilliant player."
8-)

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 sep 2012, 11:00

"Glavni faktor za mene sada je da zaigram u vrhu. To mi je glavno", kazao je veznjak te se osvrnuo na jednog legendarnog napadača njegove ekipe.

"Sjećam se kada je legendarni Thierry Henry došao u klub. Nadam se da i ja mogu postati takva legenda igrajući na toj poziciji", izjavio je Walcott.

Sudeci prema ovoj izjavi Walcott zeli da ostane u klubu.

I ako su mnogi protiv njega, ja bi volio da ostane. Drag mi je igrat a moze i u 2.poluvremenu pravit dar mar kada udje sa klupe..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 sep 2012, 12:16

UK_Gee je napisao/la: Mertesacker - momak ne služi svrsi. Jasno je da je spor i trapav, ali ni duele u vazduhu ne dobija toliko često. Mnogo loših prvih pasova ima. Previše. 4/10
Koscielny - uprkos par katastrofalnih poteza, veći dio utakmice je bio stabilan i uz to ubrzavao napade Arsenala. Dao gol. 7/10
Reci mi da se šališ!
Daješ Mertu 4 a on triput bolje odigrao od Koscielnya. Šta onda Francuz treba dobit? -3 :roll:

I ne mogu vjerovat da si rekao da ne služi svrsi, pa Mert je odigrao beton sve i jednu utakmicu u sezoni i sve je bolji iz tekme u tekmu. To što je spor nadoknađuje svojim odličnim čitanjem igre, pa on je kao fefanzivni Fabregas yebote.
Pasovi su mu sasvim uredu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 sep 2012, 14:34

Ni ja ne mogu da vjerujem sta vidim, Mertesacker odpocetka sezone igra na vrhunskom nivou, konstantno pruza odlicno partije.

A i ne bi se slozio sa kritikama za Gervinha, lik je jedan od rijetkih igraca koji moze proci bilo kojeg odbrambenog igraca, ima neke svoje mane ali po meni veoma dobro igra ovu sezonu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 sep 2012, 17:42

Ox pokušao kopirati Henry-a :)

[youtube][/youtube]

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 sep 2012, 17:59

Marsal je napisao/la:
UK_Gee je napisao/la: Mertesacker - momak ne služi svrsi. Jasno je da je spor i trapav, ali ni duele u vazduhu ne dobija toliko često. Mnogo loših prvih pasova ima. Previše. 4/10
Reci mi da se šališ!
Daješ Mertu 4 a on triput bolje odigrao od Koscielnya. Šta onda Francuz treba dobit? -3 :roll:

I ne mogu vjerovat da si rekao da ne služi svrsi, pa Mert je odigrao beton sve i jednu utakmicu u sezoni i sve je bolji iz tekme u tekmu. To što je spor nadoknađuje svojim odličnim čitanjem igre, pa on je kao fefanzivni Fabregas yebote.
Pasovi su mu sasvim uredu.
Stvarno nisam ni ja mogao da vjerujem kad vidjeh kritiku, al hajd, njegovo je.
Arteta se i nije pokazao kao neki kapiten. Trenutno jedino Vermaelen posjeduje neke kvalitete vodje na terenu, mada da se ne lazemo i on jos ima za ucit o tom poslu, al ima vremena, valjda nam nece i on otic.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.