pacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael
sva sreca pa je samo nas zahvatila ta besparica meni je dragoda su ostali dobro

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael
Ma za kifle namamo,sta recipacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael
pa kod nas se prijatelju zna da nemamo..a vi se busate u prsa..te Dzekini milijoni,te para od ostalih transfera..te ulozio Beslija pare,Osim ulozio neko napisa preko 300 hiljada...te osvojili ovo ono..te Evropa zadnje 2 godine,Grbavica vazda puna po 12 milja...i ponovo u haman istom kurcu..ustvari lazem dugujete drzavi oko 600 hiljada manje..a mi na kfilama,nikog ne prodajemo..nista ne osvajamo.. :roll:Kosevo prazno ..nema milja ljudi..SarajlijaTM je napisao/la:Ma za kifle namamo,sta recipacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael![]()
![]()
![]()
Od kojih bubrega ce vama odbiti ovih 40k jevrića uefa?
1000 cirka posjeta - kazne + los raspored sad + zrinski u kupu = huseinovic ili suljic trznica na zimu ili obojica
Drug nemas razloga mu tako odgovarat meni je to bezveze momak dao svoj komentar pusti gaSarajlijaTM je napisao/la:Ma za kifle namamo,sta recipacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael![]()
![]()
![]()
1000 cirka posjeta - kazne + los raspored sad + zrinski u kupu = huseinovic ili suljic trznica na zimu ili obojica
Amar prodaje igrača da vrati svoje pare i da digne sidra.pacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael
Haj ba dijete na svoju temu. Ti si onaj sto je uhvacen u raskoraku, ni vam' ni tam' ! Tisu, i uzivajte do proljecamma_hz je napisao/la:pa kod nas se prijatelju zna da nemamo..a vi se busate u prsa..te Dzekini milijoni,te para od ostalih transfera..te ulozio Beslija pare,Osim ulozio neko napisa preko 300 hiljada...te osvojili ovo ono..te Evropa zadnje 2 godine,Grbavica vazda puna po 12 milja...i ponovo u haman istom kurcu..ustvari lazem dugujete drzavi oko 600 hiljada manje..a mi na kfilama,nikog ne prodajemo..nista ne osvajamo.. :roll:Kosevo prazno ..nema milja ljudi..SarajlijaTM je napisao/la:Ma za kifle namamo,sta recipacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael![]()
![]()
![]()
Ne možeš porediti nikako.Pred svaku utakmicu ode se minimalno dan ranije pa se prespava, pa se trenira, jede, pije a sve to košta.U zadnjih pola godine dug prema poreznoj upravi je smanjen.Prodajemo Svraku zbog situacije kakva je trenutno, ali ne za siću, nego za cifru veću i od Šehine i od Višćine.Znači nije voda došla do grla.mma_hz je napisao/la:pa kod nas se prijatelju zna da nemamo..a vi se busate u prsa..te Dzekini milijoni,te para od ostalih transfera..te ulozio Beslija pare,Osim ulozio neko napisa preko 300 hiljada...te osvojili ovo ono..te Evropa zadnje 2 godine,Grbavica vazda puna po 12 milja...i ponovo u haman istom kurcu..ustvari lazem dugujete drzavi oko 600 hiljada manje..a mi na kfilama,nikog ne prodajemo..nista ne osvajamo.. :roll:Kosevo prazno ..nema milja ljudi..SarajlijaTM je napisao/la:Ma za kifle namamo,sta recipacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael![]()
![]()
![]()
ma niste ni vi dugovali milijardebagrcavi je napisao/la:Pa nisu ušle milijarde eura u klub pa da se vrate dugovi, isplaćuju redovno plate i svi ostali troškovi koji su potrebni za normalno funkcionisanje kluba
Ma vi ste divovi ! Haj sad..mma_hz je napisao/la:ma niste ni vi dugovali milijardebagrcavi je napisao/la:Pa nisu ušle milijarde eura u klub pa da se vrate dugovi, isplaćuju redovno plate i svi ostali troškovi koji su potrebni za normalno funkcionisanje klubapa i nama bez marke funkcionise klub i isplacuju se plate..
A jesi li se ikad zapitao sta ce biti nakon sto zategnu kazne za ne placanje dugova? Jel mislis da ce uvjek vlada pokrivati i zataskavati dugove?mma_hz je napisao/la:pa kod nas se prijatelju zna da nemamo..a vi se busate u prsa..te Dzekini milijoni,te para od ostalih transfera..te ulozio Beslija pare,Osim ulozio neko napisa preko 300 hiljada...te osvojili ovo ono..te Evropa zadnje 2 godine,Grbavica vazda puna po 12 milja...i ponovo u haman istom kurcu..ustvari lazem dugujete drzavi oko 600 hiljada manje..a mi na kfilama,nikog ne prodajemo..nista ne osvajamo.. :roll:Kosevo prazno ..nema milja ljudi..SarajlijaTM je napisao/la:Ma za kifle namamo,sta recipacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael![]()
![]()
![]()
Jel to najbolje sto si smislio na velikom odmoru?powerplay je napisao/la:Amar prodaje igrača da vrati svoje pare i da digne sidra.pacovi_tu_ima je napisao/la:očigledna je velika besparica u vašem klubu čim amar prodaje najboljeg igrača i reprezentativca i to u izrael
godisnja plata 3k virsli,a bonuse daju u kecapu i majonezimma_hz je napisao/la:ma niste ni vi dugovali milijardebagrcavi je napisao/la:Pa nisu ušle milijarde eura u klub pa da se vrate dugovi, isplaćuju redovno plate i svi ostali troškovi koji su potrebni za normalno funkcionisanje klubapa i nama bez marke funkcionise klub i isplacuju se plate..
Meni fkt nije jasno,od kud ti da budes pitar,realno razmisljas i znas kako stoje stvari,za razliku od vecine sa sjevera,jesi ti siguran da navijas za sarajevomma_hz je napisao/la:ma kakva euforija ljudi..sta vam je sesto je kolo..samo luda covjeka moze neka euforija hvatati..
ja se nadam da ce utopiti sujica i saida sto bolje jer tako jedino nasi klubovi mogu da tako kazem normalno funkcionisati..za vas je bolje sto je svraka otisao za dobre pare..nego da je ostao a da je zafalilo za palte i ljudi npr nezadovljni..nek je extra igrac al nema rezultata bez plate..a dovedi prosjecnog igraca daj mu pare ,nek je sretan i pravice rezultate..kao sto to radi Amar ...
¸ma stari mi je veliki strumf ,pa me on malo kroz pricu edukuje...SarajlijaTM je napisao/la:Meni fkt nije jasno,od kud ti da budes pitar,realno razmisljas i znas kako stoje stvari,za razliku od vecine sa sjevera,jesi ti siguran da navijas za sarajevomma_hz je napisao/la:ma kakva euforija ljudi..sta vam je sesto je kolo..samo luda covjeka moze neka euforija hvatati..
ja se nadam da ce utopiti sujica i saida sto bolje jer tako jedino nasi klubovi mogu da tako kazem normalno funkcionisati..za vas je bolje sto je svraka otisao za dobre pare..nego da je ostao a da je zafalilo za palte i ljudi npr nezadovljni..nek je extra igrac al nema rezultata bez plate..a dovedi prosjecnog igraca daj mu pare ,nek je sretan i pravice rezultate..kao sto to radi Amar ...![]()
![]()
![]()
salim se,slazem se
pozz
Onda slusaj starog.on zna sta je najbolje za tebe:))mma_hz je napisao/la:¸ma stari mi je veliki strumf ,pa me on malo kroz pricu edukuje...SarajlijaTM je napisao/la:Meni fkt nije jasno,od kud ti da budes pitar,realno razmisljas i znas kako stoje stvari,za razliku od vecine sa sjevera,jesi ti siguran da navijas za sarajevomma_hz je napisao/la:ma kakva euforija ljudi..sta vam je sesto je kolo..samo luda covjeka moze neka euforija hvatati..
ja se nadam da ce utopiti sujica i saida sto bolje jer tako jedino nasi klubovi mogu da tako kazem normalno funkcionisati..za vas je bolje sto je svraka otisao za dobre pare..nego da je ostao a da je zafalilo za palte i ljudi npr nezadovljni..nek je extra igrac al nema rezultata bez plate..a dovedi prosjecnog igraca daj mu pare ,nek je sretan i pravice rezultate..kao sto to radi Amar ...![]()
![]()
![]()
salim se,slazem se
pozz