A da, zaboravih na jednog Baskijca i 1 klub, monopolisticki.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
anton 1983 je napisao/la:An Trainer Andrea Stramaccioni glaubt Moratti aber dennoch und findet unterstützende Worte: "Stramaccioni ist ein kompetenter Trainer und wir haben viele gute Spieler. Allerdings können wir es uns nicht mehr erlauben 20 Millionen für Weltklasse-Spieler zu investieren."
Melem za moje uši!Inače moratti je izjavio da Milan i Inter više nemaju super ekipe i da bi to tako moglo biti još neko vrijeme. isto tako je rekao da oni više nisu u stanju investirati 20 miljona eura za WELTKLASSE igrače!
Jebote Moratti di ti živiš i koji si ti cigan? Kojih mrtvih 20 miljona eura za WELTKLASSE IGRAČA? To moreš dobiti eventualno ak se radi o otpatku inače minimalno 30 milja moraš pljunuti...
E sad je samo pitanje dal on sere pa na ljeto pljune PK para il je to stvarno istina.
Ne uđu li Milan i iNter u LP i slijedeće sezone, majke ti mile kaj će to biti....Ja drkam 1000%!
Nisam shvatio tvoj loš oblik provokacije?MaGiCa je napisao/la:Jel' Ante, tko ce vise gustat: ti kad gledas LP sa Napolijem (a bez Intera/Milana) ili ja kad gledam LP sa Francoforteom i Duesseldorfom, a bez Stoccarde, Bayera, Breme ili Amburga![]()
FALA KURCU VIŠE!!!!!!!!!!!!MaGiCa je napisao/la:U Gnoj ligi vec znamo tko je na +7 spram prvaka, nakon samo 5 kola.
Neki put Interu, neki put Milanu, a neki put Juventusu.don_burza je napisao/la:A hvala Bogu konkurencija Juveu u Seriji A jaka ko beton
Pa nju niti Milan ne bi mogao dobiti!asr_pd je napisao/la: ovo je drugoplasirana ekipa bundeslige??? Pa ovi ne bi Peskaru mogli dobiti
Milan nije drugoplasirani u Serie A, mento.anton 1983 je napisao/la:Pa nju niti Milan ne bi mogao dobiti!asr_pd je napisao/la: ovo je drugoplasirana ekipa bundeslige??? Pa ovi ne bi Peskaru mogli dobiti
Znači slažeš se samnom jer me nisi demantirao!MaGiCa je napisao/la:
Milan nije drugoplasirani u Serie A, mento.
anton 1983 je napisao/la:
Znači slažeš se samnom jer me nisi demantirao!
A jos je bolje kad tim koji bude sampion BuLi iduce sezone sluzi za popravljanje gol razlike u LS, kao sto to radise Stoccarda, Wolfsburgo i BvB.anton 1983 je napisao/la:Mene recimo više čudi kada Udine rasproda sve što valja (očito ne dovoljno) i na kraju sezone opet uspije biti treći..E to je već nešto za reči. A kada neki tim (nepoznati) nakon par kola napravi dobr rezultate pa kasnije padne, to nije ništa čudno. bar ne kadje u pitanju BUNDESLIGa. U zadnje vrijeme u BUNDESLIGI to i nije tako čudno. Samo se treba sjetiti, Mainza i Hoffenheima...
iskreno ne znam kaj da na ovo odgovorim. istina je da se svaki drugi prvak BUNDESLIGE izuzev Bayerna u proteklih 5 godina uvijek bruko u LP! Zašto je to tako stvarno ne znam? Možda zato što su to klubovi u stvaranju, koji ne mogu samo tako biti dobri dvije , tri ćetiri godine zaredom...Eto nek se pogleda Montpelier...Ne znam koji bi pametni odgovor mogo dat. No uvijek je tu niže plasirani klub, koji popravi sliku lige...MaGiCa je napisao/la:
A jos je bolje kad tim koji bude sampion BuLi iduce sezone sluzi za popravljanje gol razlike u LS, kao sto to radise Stoccarda, Wolfsburgo i BvB.
Ma, ajme Ante, za kaj bus nadrndananton 1983 je napisao/la:Pa dajte onda neš napišite da imam na što dogodovoriti!![]()
Mah u ovoj temi dok je u ovom podforumu nema se smisla truditi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.