Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
****.baLjungberg: Ukoliko bi me neko udario, Lauren bi ga razvalio
Fredrik Ljungberg, član sjajne generacije Arsenala, gostovao je u jednoj emisiji u nedjelju navečer nakon utakmice Manchester Cityja i Arsenala (1:1), a prisjetio se i starih vremena.
Ljungberg, jedan od najboljih krilnih igrača Arsenala svih vremena, vratio se u vrijeme igranja na Highburyju, kada je iz njega na desnom beku igrao Lauren Bisan Etame Mayer.
"Imao sam Laurena iza sebe. Ako bi me neko udario, Lauren bi ga razvalio. Oprostite na mom jeziku", rekao je Šveđanin.
nezz odakle si ovo izvukao ali sa sigurnoscu ti mogu reci da ovaj podatak nije siguran, takodjer veca je razlika bila i u sutevima, jesmo bod zasluzili, imali smo boljih prilika, mozda smo trebali o pobjedit, ali majka mu stara ne treba sad preuvelicavat i govorit kako smo ih raznijelinedim1993 je napisao/la:nemoj ga, njemu je primera najbolja liga na svijetu
edit: evo malo statistike protiv citya
passing success Arsenal 87.9% City 79%
possession : Arsenal 58.7 City 41,3
Total passes Arsenal 638 , City 434 (228 pasova više ako se ne varam)
1 st half possession Arsenal 56.1 % City 43.9 %
2 nd half possession Arsenal 63.8 % City 36,2 %
shots on target Arsenal 4 City 6
shots off target Arsenal 5 City 5
204nedim1993 je napisao/la:nemoj ga, njemu je primera najbolja liga na svijetu
edit: evo malo statistike protiv citya
passing success Arsenal 87.9% City 79%
possession : Arsenal 58.7 City 41,3
Total passes Arsenal 638 , City 434 (228 pasova više ako se ne varam)
1 st half possession Arsenal 56.1 % City 43.9 %
2 nd half possession Arsenal 63.8 % City 36,2 %
shots on target Arsenal 4 City 6
shots off target Arsenal 5 City 5
I Frimpong će sa njim.Arnelinho je napisao/la: Dobra vijest: Jacky će sledeće kolo odigrati za rezerve protiv WBA-a, a to znači da smo u nastavku sezone još jači.
Other players may have decided to change teams because they don’t believe Arsenal can win the title but I believe things are positive here and we can do it."
po cemu su zasluzili da mi je znat"Vjerovatno nismo pružili na terenu sve što smo trebali i mogli, a gol smo primili pred kraj susreta, jer nismo držali ritam utakmice. Arsenal se pokazao kao veoma dobar protivnik, a protiv jedne takve ekipe bod nije sramota, iako smatram da smo zaslužili sva tri boda", rekao je Lescott.
Michael Gooner@MickTheGooner
Sid Lowe: "Madrid are frustrated they had to pay more than double (on Modric) what Cazorla cost Arsenal. Cazorla's just a brilliant player."
Reci mi da se šališ!UK_Gee je napisao/la: Mertesacker - momak ne služi svrsi. Jasno je da je spor i trapav, ali ni duele u vazduhu ne dobija toliko često. Mnogo loših prvih pasova ima. Previše. 4/10
Koscielny - uprkos par katastrofalnih poteza, veći dio utakmice je bio stabilan i uz to ubrzavao napade Arsenala. Dao gol. 7/10
Stvarno nisam ni ja mogao da vjerujem kad vidjeh kritiku, al hajd, njegovo je.Marsal je napisao/la:Reci mi da se šališ!UK_Gee je napisao/la: Mertesacker - momak ne služi svrsi. Jasno je da je spor i trapav, ali ni duele u vazduhu ne dobija toliko često. Mnogo loših prvih pasova ima. Previše. 4/10
Koscielny - uprkos par katastrofalnih poteza, veći dio utakmice je bio stabilan i uz to ubrzavao napade Arsenala. Dao gol. 7/10
Daješ Mertu 4 a on triput bolje odigrao od Koscielnya. Šta onda Francuz treba dobit? -3![]()
I ne mogu vjerovat da si rekao da ne služi svrsi, pa Mert je odigrao beton sve i jednu utakmicu u sezoni i sve je bolji iz tekme u tekmu. To što je spor nadoknađuje svojim odličnim čitanjem igre, pa on je kao fefanzivni Fabregas yebote.
Pasovi su mu sasvim uredu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.