KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la braoolyo » 15 sep 2012, 19:54

Cvele sjajan, Ković (kako ga zovu Bugari) standardno loš, Almond i Brown će biti odlični, Simonović i Savović slabi obje utakmice, ali ne brinem se za njih, oni mogu i hoće mnogo bolje.
Igra u napadu je zabrinjavajuća, skoro sve se svodi na individualni kvalitet, slab protok lopte. I nešto što je meni najviše zasmetalo u ove dvije utakmice je uloga Igora u napadu. Jedno 10 napada je danas primio loptu na 7 metara i igrao pik, uglavnom sa Katićem i mislim da ni jedan koš iz tih napada nismo dali. Ne znam da li će se to promijeniti dolaskom Nelsona, nadam se da hoće, jer ovo nije ono što Igor najbolje radi, otud i ovako loše partije.
Čini mi se da se pravi ista greška kao i sa Nedovićem prošle godine, samo što je Nemanja najopasniji sa loptom u rukama a dobio je zadatak da trči oko blokova i šutira dok je Igor najopasniji bez lopte a sad se traži od njega da igra pikove, postavlja akcije i sl. :?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 sep 2012, 09:51

braoolyo je napisao/la:Cvele sjajan, Ković (kako ga zovu Bugari) standardno loš, Almond i Brown će biti odlični, Simonović i Savović slabi obje utakmice, ali ne brinem se za njih, oni mogu i hoće mnogo bolje.
Igra u napadu je zabrinjavajuća, skoro sve se svodi na individualni kvalitet, slab protok lopte. I nešto što je meni najviše zasmetalo u ove dvije utakmice je uloga Igora u napadu. Jedno 10 napada je danas primio loptu na 7 metara i igrao pik, uglavnom sa Katićem i mislim da ni jedan koš iz tih napada nismo dali. Ne znam da li će se to promijeniti dolaskom Nelsona, nadam se da hoće, jer ovo nije ono što Igor najbolje radi, otud i ovako loše partije.
Čini mi se da se pravi ista greška kao i sa Nedovićem prošle godine, samo što je Nemanja najopasniji sa loptom u rukama a dobio je zadatak da trči oko blokova i šutira dok je Igor najopasniji bez lopte a sad se traži od njega da igra pikove, postavlja akcije i sl. :?

Milivoje Lazic.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 sep 2012, 19:50

Da, da, znam... sve si ti davno predvidio. :)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 sep 2012, 20:16

"Ne možeš da dovedeš tri crnca i Rakočevića, a staviš haskija za trenera" by Muta Nikolic :lol: :lol: :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 sep 2012, 13:31

sasagmp je napisao/la:"Ne možeš da dovedeš tri crnca i Rakočevića, a staviš haskija za trenera" by Muta Nikolic :lol: :lol: :lol:
Ah Muta.... Vjeciti su ga opet zaobišli... Boli to... Ali ne možemo reći da nije u pravu... Mada ružno je o kolegi govoriti da je haski...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 sep 2012, 18:47

Kako sam cuo danas,Goran Topic bi trebao da nam dodje u strucni stab.On je negde od pocetka 90-ih bio u Hemaforu,a takodje i asistent kod Ivkovica u reprezentaciji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2012, 13:54

slika

Sa predstavljanja ekipe.Bilo je bas lepo koliko vidim po slikama sa Kalisa.Ono sto me najvise raduje pored ekipe jeste novi dres i pravi grb na njemu. 8-)

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 23 sep 2012, 19:38

[youtube][/youtube]
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 23 sep 2012, 23:32

Savovic Boris ‏@SavovicBoris

Delije hvala vam puno jer ste dosli u velikom broju :-)
Savovic Boris ‏@SavovicBoris

Tim za velika dela!!! pic.twitter.com/vJyipEL8
Igor Rakocevic ‏@IgorRakocevic

Here we go! http://lockerz.com/s/246966404
Igor Rakocevic ‏@IgorRakocevic

Divna prezentacija KK Crvena Zvezda! Hvala svima koji su dosli!!!
Elton Brown ‏@Elton_Ballz

Man waiting to play a #redstar fan 1 on 1 in the hot sun and guess what.... I lost 2-1 lololol smh. pic.twitter.com/R5nO9GvH

Velibor Dunjic 1985-2014

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2012, 00:11

Црвено-? су у $ " " $ & & ? у " $ " " ¥ ? 89:73 (19:18, 23:10, 23:22, 24:23).

" тренера ? ? су $ ? у ' ?, " у $ $ $ су " ? $ $. ¥ вођство % су ? " " су ? % $ $.

Црвено-? у & 29. & гостују у ? на старту ? ". " - пут $ " у & 27. &.

Црвена $ $ – " 89:73 (19:18, 23:10, 23:22, 24:23)

Црвена $ $: " 4, ", " 11, ", $ 3, " 12, " 2, $ 8, ? 3, " 9, " 21, & 16.

": ", " 1, ? 4, " 9, " 2, & 6, " 10, " 7, $ 2, " 7, ? 13, " 12.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2012, 01:46

Kako ce nekoga da strefi srcka kada vidi pune tribine Pionira. 8-)
Au jadan covek,glas mu sav drhti kada spominje FMP ovaj Crvenu Zvezdu,jadan samo sto ne zaplace kada izgovara Covic i Vucic.Prosto mi ga zao bude. :cry:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 sep 2012, 01:56

Jos vise ce da ti bude zao Lazica kad' ga Dule uzme u masinu :lol: :lol:
Ukoliko se Partizan ne raspadne, nema plata od marta :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 sep 2012, 06:12

Devil je napisao/la:Kako ce nekoga da strefi srcka kada vidi pune tribine Pionira. 8-)
Au jadan covek,glas mu sav drhti kada spominje FMP ovaj Crvenu Zvezdu,jadan samo sto ne zaplace kada izgovara Covic i Vucic.Prosto mi ga zao bude. :cry:

Crveni se vratili iz mrtvih :) btw i prosle godine na otvaranju protiv Bayerna je bila puna dvorana,ovi se bili izgubili :D (vidim Savovic dobro gura)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2012, 17:59

neno#4 je napisao/la:Jos vise ce da ti bude zao Lazica kad' ga Dule uzme u masinu :lol: :lol:
Ukoliko se Partizan ne raspadne, nema plata od marta :mrgreen: :mrgreen:
Nek' ga uzme Dule u masinu.To mi nece smetati jer Dule je majstor svoga posla za razliku od ovoga.I Duletovo "lajanje" ima neko pokrice... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 sep 2012, 02:38

Devil je napisao/la:Kako ce nekoga da strefi srcka kada vidi pune tribine Pionira. 8-)
:mrgreen:
Bice zanimljivih emisija i jos zanimljivijih ukljucenja :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 sep 2012, 00:29

Tribalian je napisao/la:
:mrgreen:
Bice zanimljivih emisija i jos zanimljivijih ukljucenja :mrgreen:
Kaže Tegi sinoć":"nemoguće je da neko bude uspješan u našoj košarci bez podrške političara".
Inače,Partizan je "uspješan" zadnjih 10-tak sezona :mrgreen:
Pardon,oni imaju "sistem" oni "nemaju" podršku političara i države,oni su izuzetak :lol:
"Indija,Pakistan..."

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 sep 2012, 00:30

Nije rekao uspesan,nego da ne moze da se funkcionise i to bez pomoci drzave,a ne politicara.I ne zamaraj narod svojim kompleksom

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 sep 2012, 08:41

sasagmp je napisao/la:Nije rekao uspesan,nego da ne moze da se funkcionise i to bez pomoci drzave,a ne politicara.I ne zamaraj narod svojim kompleksom
Nije tačno(koliko se ja sjećam spomenuo je riječ "uspješan" u gore navedenom kontekstu) a sve i da jeste kako ste to vi "funkcionisali" proteklu deceniju na čelu sa ljdima izvan politike -Vlade Divac,Saša Danilović ?
Može li i jedan tvoj post kad rapravljaš samnom proći bez vrijeđanja ? :roll:
Probaj se malo iskontrolisati jbm mu miša
"Indija,Pakistan..."

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 sep 2012, 15:56

Kako ti to gledas zlog Tegija?Otkud to?
Ne moze,stvoren si za cascenja...cak sta vise dobro i prolazis s' obzirom na kolicinu gluposti koju seres svaki put.Za nastavak "diskusije" javi se na PM,posto ne zelim da trujem temu CZBG.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 29 sep 2012, 23:19

Prva utakmica u ABA ligi novog tima Zvezde se zavrsila porazom posle KATASTROFALNE igre, sta drugo reci za igru bez odbrane, nijednu kontru nismo odbranili, Mimica imao i previse prostora, radio sta je htio, rekreativac Vujcic objasnio neke stvari Brownu i dva puta ga fenomenalno blokirao, podsjeti na stare dane sa svojih 7 asistencija.
Lazic odmah u prvom kolu potvrdio izjavu Mute Nikolica, time-outi siromasni, bar ono sto smo imali priliku vidjeti govori "Treba nam agresivnost" , gori od Sabeta, Sabe bar galami i pokusava trgnuti igrace. :lol:
Bezidejna igra, Rakocevic za cjeli mec uzeo 4 suta (2 pogodio) i 6 bacanja i 1 asistencija je sve od njega, a od njega se ocekuje da bude vodja ove ekipe.
Brown igrao 14 minuta usljed licnih gresaka, dva puta popasao banane od Vujcica, Almond samo 12 minuta, a Simonovic 28 :lol: , Nelson 1 asistenicja a od njega se ocekuje da bude glavni razigravac?Cvele igrao 8 minuta, sasvim korektno u prvom poluvremenu i posle nije ni pomislio da ga uvede u igru, Covic uz Rakoca najbolji strelac sa 10p, mos mislit dokle smo dosli, Savovic 8 poena i citava 3 skoka, koracao fino.
Sto se tice timske statistike, 19 skokova (4 ofanzivna) i citavih 9 asistencija (podsjecam rekreativac Vujcic sam 7), slobodnih bacanja smo imali hrpu (36) i promasili cak 14, jedino Rakoc bio bez promasaja sa linije slobodnih, jedino Mitrovic nije ulazio u igru.

Sta nas tek sledece kolo ceka u Kresimiru Cosicu, Bog sami zna, ali od ovog gore ne moze, ili ipak moze?

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.