Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

juzni vjetar!
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la juzni vjetar! » 08 okt 2009, 18:15

Arsenal je mozda cak i jaci od Barcelone na svim tim pozicijama .. Samo Messi i Alves su bolji od Wallcota Sagne ( Wallcot nije u prvih 11 ) a ostali su cak i bolji .. Vermalen je bolji od Puyola , Gallas od Piquea , Denilson jos mladji od Yaye i mislim kako ti on nije u prvih 11 vec Nasri kada se vrati .. Fabregas je isti igrac kao Iniesta ali se bas zaletio u zadnjoj utakmici 4 asistencije i gol .. Arshavin puno bolji od Henrya ! A Van Persie kao Ibro zna , nije nista losiji .. Barca u zadnje vrijeme potpuno drugacija od one kakvu smo svi navikli gledati .. Ona od prosle sezone bi samljela Inter i Almeriu.. Mislim kako nije bio dobar potez dati Eto i novac + za Ibrahimovica.. Arsenal sa druge strane strasnom igrom razbio Blackburn .. Sa Nasriem ce biti jos i jaci ... Ne kazem da je Arsenal jaci od Barce ali nisu ni losiji
kako si pametan :geek: ,zaboravio si reci da je wallcot bolji igrac od messija , arshavin od ibrahimovica , posto si na svim pozicajama rekao da su bolji igraci arsenala :shock: pobjeda nad velikim bleckburnom evo sta radi ,a 4 komada su vec zaboravljenja od citiya :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 okt 2009, 18:27

To podcjenjujes City .. Nevalja ti to ;)
A Arshavina ne mozes porediti sa Ibrahimovicem koji je klasinci spic 8-)

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 08 okt 2009, 20:40

juzni vjetar! je napisao/la:
Arsenal je mozda cak i jaci od Barcelone na svim tim pozicijama .. Samo Messi i Alves su bolji od Wallcota Sagne ( Wallcot nije u prvih 11 ) a ostali su cak i bolji .. Vermalen je bolji od Puyola , Gallas od Piquea , Denilson jos mladji od Yaye i mislim kako ti on nije u prvih 11 vec Nasri kada se vrati .. Fabregas je isti igrac kao Iniesta ali se bas zaletio u zadnjoj utakmici 4 asistencije i gol .. Arshavin puno bolji od Henrya ! A Van Persie kao Ibro zna , nije nista losiji .. Barca u zadnje vrijeme potpuno drugacija od one kakvu smo svi navikli gledati .. Ona od prosle sezone bi samljela Inter i Almeriu.. Mislim kako nije bio dobar potez dati Eto i novac + za Ibrahimovica.. Arsenal sa druge strane strasnom igrom razbio Blackburn .. Sa Nasriem ce biti jos i jaci ... Ne kazem da je Arsenal jaci od Barce ali nisu ni losiji
kako si pametan :geek: ,zaboravio si reci da je wallcot bolji igrac od messija , arshavin od ibrahimovica , posto si na svim pozicajama rekao da su bolji igraci arsenala :shock: pobjeda nad velikim bleckburnom evo sta radi ,a 4 komada su vec zaboravljenja od citiya :lol:
Barsa jedino što ima jeste mesi,ali kao što je jednom rekao venger volkot će biti bolji od mesija,a svi znamo da taj čovjek rjetko kad griješi.Ove sezone se može primjetiti da arsenal kopira barsinu igru,samo što to bolje rade,nego sam barsa.Dobro se vidjelo protiv blegburna kad god krenu naprijed samo se čeka pogodak.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 okt 2009, 22:44

Heh, mante se ba ljudi corava posla, pustite tu pobjedu protiv Blackburna, svake godine cesto Arsenal tako nekog nakanta, al nigdje trofeja. I ove godine isto je tako, kantate slabije, a cim vam naleti neka ozbiljnija ekipa otrese vas , a isto tako nerijetko bodove gubite i protiv tih slabijih ekipa. To da su Arsenalovi igraci bolji od Barcinih smijurija je. Vermalen bolji od Puyola hehehe. Sine, Puyol je tukao Engleze, Svabe, Ruse heh. Evo sta ti je Puyol:

* La Liga: 2004–05, 2005–06, 2008–09
* Copa del Rey: 2008–09
* UEFA Champions League: 2005–06, 2008–09
* Supercopa de España: 2005, 2006, 2009
* UEFA Super Cup: 2009
# UEFA European Football Championship: 2008
Individualne nagrade:
* Don Balón Award for Breakthrough player of the year : 2001
* UEFA Team of the Year: 2002, 2005, 2006, 2008
* UEFA Club Best Defender: 2006
* FIFPro World XI: 2007, 2008
* UEFA Euro 2008 Team of the Tournament[6]
* FIFA Team of the Year: 2008
* 2009 FIFA Confederations Cup Team of the Tournament
Puyol je vec 10 godina jedan od najboljih odbrambenih igraca svijeta, taj je znao staviti u dzep Kristiana Ronalda, Drogbu, Torresa, Ronalda, Figa, Shevchenka, Raula... Vidjet cemo za 10 godina sta ce taj Vermalen postici.

A sto se Xavija tice evo ti i njega:

FC Barcelona

* La Liga (4): 1998–99, 2004–05, 2005–06, 2008–09
* Copa del Rey (1): 2008–09
* UEFA Champions League (2): 2005–06, 2008–09
* Supercopa de España (3): 2005, 2006, 2009
* UEFA Super Cup (1): 2009

[edit] Spain U20

* FIFA U-20 World Cup : 1999

[edit] Spain U23

* Olympic Games: 2000 Silver Medal

[edit] Spain

* UEFA European Football Championship: 2008

[edit] Individual

* Don Balón Award for Breakthrough Player of the Year : 1999
* Don Balón Award for Spanish Player of the Year in La Liga: 2005 [10]
* Euro 2008 Player of the Tournament
* FIFPro World XI : 2007-08
* IFFHS World's best playmaker: 2008
* UEFA Team of the Year: 2008, 2009
* FIFA.com Team of the Year: 2008
* UEFA Champions League 2008-09 Top assister
* UEFA Club Best Midfielder: 2008-09

Vidis sta je sve ovaj mladic postigao sa svojih 29 godina, jos Fabregas ima puno toga da nauci, mada priznajem da je i on jedan od najboljih u svijetu, zato ce na ljeto i doci u Barcu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 okt 2009, 22:49

ma euforija spucala navijace arsenala, dali 6 komada blackburnu i odmah su najjaci na svijetu, niko im nista ne moze, jedna barsa je 0 za njih :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 okt 2009, 22:54

A evo ti i odnosa Messi i Wallcot:

Lionel Messi sa 22 godine osvojio je:

Club
Barcelona

* La Liga (3): 2004-2005, 2005–2006, 2008–2009
* Copa del Rey (1): 2008–2009
* UEFA Champions League (2): 2005–2006, 2008–2009
* Supercopa de España (3): 2005, 2006, 2009
* UEFA Super Cup (1): 2009

International

* FIFA U-20 World Cup: 2005
* Olympic Gold Medal: 2008

Individual

* U-21 European Footballer of the Year: 2007
* FIFA U-20 World Cup Top Scorer: 2005
* FIFA U-20 World Cup Player of the Tournament: 2005
* Copa América Young Player of the Tournament: 2007
* Player of the Year of Argentina: 2005, 2007
* FIFPro Special Young Player of the Year: 2006–2007, 2007–2008
* FIFPro World Young Player of the Year: 2005–2006, 2006–2007, 2007–2008
* World Soccer Young Player of the Year: 2005–2006, 2006–2007, 2007–2008
* Premio Don Balón (Best Foreign Player in La Liga): 2006–2007, 2008–2009
* EFE Trophy (Best Ibero-American Player in La Liga): 2006–2007, 2008–2009
* FIFPro World XI: 2006–2007, 2007–2008
* UEFA Team of the Year: 2007–2008
* UEFA Champions League Top Scorer: 2008–2009
* Trofeo Alfredo Di Stéfano: 2008–2009
* UEFA Club Forward of the Year: 2008–2009
* UEFA Club Footballer of the Year: 2008–2009

Theo Wallcot sa 20 godina osvojio je:

Club

Southampton

Runner-up:

* FA Youth Cup 2005

Arsenal

Runner-up:

* Football League Cup 2007

[edit] International

England U21

* UEFA U-21 Championship runners-up: 2009

[edit] Individual

* BBC Young Sports Personality of the Year Award: 2006
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 okt 2009, 23:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:Arsenal je mozda cak i jaci od Barcelone na svim tim pozicijama .. Samo Messi i Alves su bolji od Wallcota Sagne ( Wallcot nije u prvih 11 ) a ostali su cak i bolji .. Vermalen je bolji od Puyola , Gallas od Piquea , Denilson jos mladji od Yaye i mislim kako ti on nije u prvih 11 vec Nasri kada se vrati .. Fabregas je isti igrac kao Iniesta ali se bas zaletio u zadnjoj utakmici 4 asistencije i gol .. Arshavin puno bolji od Henrya ! A Van Persie kao Ibro zna , nije nista losiji .. Barca u zadnje vrijeme potpuno drugacija od one kakvu smo svi navikli gledati .. Ona od prosle sezone bi samljela Inter i Almeriu.. Mislim kako nije bio dobar potez dati Eto i novac + za Ibrahimovica.. Arsenal sa druge strane strasnom igrom razbio Blackburn .. Sa Nasriem ce biti jos i jaci ... Ne kazem da je Arsenal jaci od Barce ali nisu ni losiji
Gledas li ti utakmice Barse ili to samo pricas po rezultatima? Prosle godine Barsa ubijala protivnike i imala uvjek posjed lopte od 60% i vise. Ove godine opet ubija protivnike igrom i ima isti posjed lopte! Potpuno ista igra sa vecinom istih igraca!
Uhvatio si se jedne utakmice Barse u Primeri u kojoj nisu dali 2 i vise golova i bas nju spomenuo! Sta je sa ostalih 5 utakmica? Inter ima puno bolju ekipu nego prosle godine i tesko ce se naci neko da ih "samelje". A i u toj utakmici u Milanu je Barsa bila bolja ali je Murinjo skontao da ne moze da se nadigrava i onda se povukao.
Ibrahimovic u prvih 5 utakmica postize 5 golova i to u svakoj po jedan! Da ne spominjem one asistencije i ostalo! Zar je malo?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 okt 2009, 00:06

Istinu je rekao Stole iz Bora, amin
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 09 okt 2009, 09:29

ma ljudi to je klinjo od 10 godina ne vrijedi se sa snjim raspravljati ;)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 okt 2009, 10:17

Arsenal će ove sezone voditi važnu ulogu u Engleskoj ligi. Imaju odličan sastav i ako ih povrede zaobiđu bit će pri samom vrhu. Njihova igra je fantastična, iako im fali još nekoliko igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 09 okt 2009, 14:03

el-fighter je napisao/la:Arsenal će ove sezone voditi važnu ulogu u Engleskoj ligi. Imaju odličan sastav i ako ih povrede zaobiđu bit će pri samom vrhu. Njihova igra je fantastična, iako im fali još nekoliko igrača.
Upravo tako,a i popravili su igru značajno i u napadu i u odbrani,sjajni su i bolji od barse

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 okt 2009, 15:41

Gledas li ti utakmice Barse ili to samo pricas po rezultatima? Prosle godine Barsa ubijala protivnike i imala uvjek posjed lopte od 60% i vise. Ove godine opet ubija protivnike igrom i ima isti posjed lopte! Potpuno ista igra sa vecinom istih igraca!
Uhvatio si se jedne utakmice Barse u Primeri u kojoj nisu dali 2 i vise golova i bas nju spomenuo! Sta je sa ostalih 5 utakmica? Inter ima puno bolju ekipu nego prosle godine i tesko ce se naci neko da ih "samelje". A i u toj utakmici u Milanu je Barsa bila bolja ali je Murinjo skontao da ne moze da se nadigrava i onda se povukao.
Ibrahimovic u prvih 5 utakmica postize 5 golova i to u svakoj po jedan! Da ne spominjem one asistencije i ostalo! Zar je malo?
I ti si se zakacio jedne moje recenice ... Gledao sam svaku utakmicu koja je bila na TV i nije to tim ni blizu od prosle sezone ! A ti ako pratis fudbal onda znas da je Murinho trener koji se nikada nije branio vec samo napada .. Tako je i sa Portom osvojio , veliki uspjeh imao sa Chelseam ... ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 okt 2009, 15:58

Ja pratim fudbal koliko ti imas godina .. A mislim cak i vise .. I kao poznavalac fudbala sa sigurnoscu ti kazem da je Arsenal puno jaca ekipa od Barce u ovom trenutku ... Barca je treca poslije Chelsea ;) .. Zao mi je sto Liverpool ne mogu staviti ispred ali njihovo vrijeme ce doci sa Aquilanijem ;)

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 09 okt 2009, 17:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ja pratim fudbal koliko ti imas godina .. A mislim cak i vise .. I kao poznavalac fudbala sa sigurnoscu ti kazem da je Arsenal puno jaca ekipa od Barce u ovom trenutku ... Barca je treca poslije Chelsea ;) .. Zao mi je sto Liverpool ne mogu staviti ispred ali njihovo vrijeme ce doci sa Aquilanijem ;)
to macku o rep zna se ko je najjaci na svijetu FC BARCELONA PA REAL MADRID A SEVILLA CE ZGUZITI BILO KOJI ENGLESKI KLUB !! ;) za arsenalove igrace niko nije cuo :o do pobjede nad bleckburnom a barcini su medju najboljim na svijetu i ti pratis fudbal ?? nek se arsenal prijavi ima sada kup sljiva u goradzu pa mozda osvoje :lol: :lol: kad nemogu nista u engleskoj i u evropi ;)
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 okt 2009, 17:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja pratim fudbal koliko ti imas godina .. A mislim cak i vise .. I kao poznavalac fudbala sa sigurnoscu ti kazem da je Arsenal puno jaca ekipa od Barce u ovom trenutku ...
U ovom trenutku mozda i jeste, s obzitom da u ovom trenutku ili ovih dana Barci nedostaje 18 igraca, sto zbog reprezentacija, sto zbog povreda.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 09 okt 2009, 17:57

Romariooo je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja pratim fudbal koliko ti imas godina .. A mislim cak i vise .. I kao poznavalac fudbala sa sigurnoscu ti kazem da je Arsenal puno jaca ekipa od Barce u ovom trenutku ...
U ovom trenutku mozda i jeste, s obzitom da u ovom trenutku ili ovih dana Barci nedostaje 18 igraca, sto zbog reprezentacija, sto zbog povreda.
Jesu ovi barsini navijači tvrdoglavi.Zašto u svakom prelaznom roku barsa nastoji dovest pola arsenalovog tima kad su slabiji?Molim vas ne serite više

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 10 okt 2009, 12:43

juzni vjetar! je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
to macku o rep zna se ko je najjaci na svijetu FC BARCELONA PA REAL MADRID A SEVILLA CE ZGUZITI BILO KOJI ENGLESKI KLUB !! ;) za arsenalove igrace niko nije cuo :o do pobjede nad bleckburnom a barcini su medju najboljim na svijetu i ti pratis fudbal ?? nek se arsenal prijavi ima sada kup sljiva u goradzu pa mozda osvoje :lol: :lol: kad nemogu nista u engleskoj i u evropi ;)
sta ti ba seres...kakav kup sljiva...idi ba lijeci se... sevilla ce zguzit bilo koji engleski klub?? mozda svaki iz championshipa....za arsenalove igrace niko nije cuo??? niko ne zna za arshavina, nasrija, fabregasa, rosickyja, gallasa...??? ti si haman bio u napadu epilepsije dok si ovo piso...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 10 okt 2009, 12:50

nebi ja reka da ti navijas za valenciu :? jesam precero kad sam napisao da niko nije cuo za te igrace ali ih porediti sa svjetskim klasama nema smisla, iali reci da su jaci od barcelone ili intera ili reala izvinjavam se strucnjaci 8-) vidjecemo na kraju ;) te nabrojane igrace iz arsenala bili ko od njih bil imao mjesta u barci i ako bi umjesto koga ?? strucnjaci ? a nemoras odma govoriti idi ljeci se seljoberu ako neznas normalno pisati nemoj me citirati ;) a iz solidarnosti sam napisao da se prijave za kup sljiva ima u gorazdu svake godine se odrzava pa da nesto osvoje :lol:
La liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 10 okt 2009, 16:46

juzni vjetar! je napisao/la:nebi ja reka da ti navijas za valenciu :? jesam precero kad sam napisao da niko nije cuo za te igrace ali ih porediti sa svjetskim klasama nema smisla, iali reci da su jaci od barcelone ili intera ili reala izvinjavam se strucnjaci 8-) vidjecemo na kraju ;) te nabrojane igrace iz arsenala bili ko od njih bil imao mjesta u barci i ako bi umjesto koga ?? strucnjaci ? a nemoras odma govoriti idi ljeci se seljoberu ako neznas normalno pisati nemoj me citirati ;) a iz solidarnosti sam napisao da se prijave za kup sljiva ima u gorazdu svake godine se odrzava pa da nesto osvoje :lol:
Ako mislite da imate najbolje igrače varate se,arsenal bogami je bolji tim ove sezone,samo bi volio da se susretnu u ligi prvaka,pa da to i dokažu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 okt 2009, 18:53

o macku o rep zna se ko je najjaci na svijetu FC BARCELONA PA REAL MADRID A SEVILLA CE ZGUZITI BILO KOJI ENGLESKI KLUB !! ;) za arsenalove igrace niko nije cuo :o do pobjede nad bleckburnom a barcini su medju najboljim na svijetu i ti pratis fudbal ?? nek se arsenal prijavi ima sada kup sljiva u goradzu pa mozda osvoje :lol: :lol: kad nemogu nista u engleskoj i u evropi ;)
Sevilla ne bi mogla dobiti Evertona koji je 10 na tabeli a kamoli ove iznad ;)
A da , mozda ti nisi cuo posto pratis samo Barcelonu .. :roll:
..
btw : Fabregas zabio Armencima 8-)
nebi ja reka da ti navijas za valenciu :? jesam precero kad sam napisao da niko nije cuo za te igrace ali ih porediti sa svjetskim klasama nema smisla, iali reci da su jaci od barcelone ili intera ili reala izvinjavam se strucnjaci 8-) vidjecemo na kraju ;) te nabrojane igrace iz arsenala bili ko od njih bil imao mjesta u barci i ako bi umjesto koga ?? strucnjaci ? a nemoras odma govoriti idi ljeci se seljoberu ako neznas normalno pisati nemoj me citirati ;) a iz solidarnosti sam napisao da se prijave za kup sljiva ima u gorazdu svake godine se odrzava pa da nesto osvoje :lol:
Vidjecemo ;) Da ne bi imao mjesta ne budi siguran .. Fabregas bi poceo , Clichy na lijevoj strani , Van Persie sa Ibrom u napadu .. Mislim da je obrnuta situacija ;)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.