FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Chicharito14
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel sad u subotu igramo sa širokim i u kolko?
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
U nedjelju je tekma, a trebalo bi da je u 19:30h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Muntajte raju za siroki. Ja vec troje premunt'o za tekmu. Sve ispod 10 ljami necu da vidim, jel jasno
teško, jako teško. max 8000.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Cemu prozivanje djecace?mma_hz je napisao/la:Mahsuz sellam za @denzimarea..ima mahanje sa vrha tablice..![]()
![]()
"uprava napolje"![]()
![]()
Mozda ti se nekad nije svidio moj komentar ili kritika,ali je meni pogled na tabelu sigurno drazi nego tebi bar duplo.
Nadam se da ce tako abd ostati do zadnjeg kola. Kao sto sam kritikovao i upravu ,mora se reci da je sad sve idealno,i da stvari idu dobrim tokom po nas.
Ali ako bude potrebe za kritikom ne brini javicu se,ne iz mrznje,vec suprotno,prema jedinom klubu. Poz i smanji tenzije....
Kako te nije stid da pricas o klempi janice jedan. Mi i kad dobijemo klempu budemo 2., 3. ili maksimalno 4. na tabeli, a vi prije rata vise igrali u drugoj ligi nego u prvoj, poslije rata lovite u mutnom i ti dosao ovdje da se podsmijavas. Hajde lagano tuguj, vase je proljece i prosle ste sezone imali -7 u odnosu na nas pa stigli. Imate vi gospodara familije, a znamo ko vedri i oblaci. I ove godine bi mogli imati kriminalno sudjenje protiv ubica i ponisteni gol i svasta nesto.BLU SKY je napisao/la:Samo da na kraju nedobijete klempu kao i svih ovih godina ,ali eto lijepo vas vidjeti kako se radujete unaprijedSabinho je napisao/la:Ponovice se sezona 2006/2007 i ni manje ni vise nego i posljednje kolo.Ista situacija je bila i tada,kad smo u zadnjem kolu docekali Radnik i nabili petardom.Godine cekanja su iza nas,titula nam se smijesi
Mi nikada odustati necemo...
CUJ "djecace"ehhehe,ajde ok..ma bitno je da se ti javljas samo kada treba kritikovati ili u tvom slucaju bolje reci samo pljuvati..Denizmare je napisao/la:Cemu prozivanje djecace?mma_hz je napisao/la:Mahsuz sellam za @denzimarea..ima mahanje sa vrha tablice..![]()
![]()
"uprava napolje"![]()
![]()
Mozda ti se nekad nije svidio moj komentar ili kritika,ali je meni pogled na tabelu sigurno drazi nego tebi bar duplo.
Nadam se da ce tako abd ostati do zadnjeg kola. Kao sto sam kritikovao i upravu ,mora se reci da je sad sve idealno,i da stvari idu dobrim tokom po nas.
Ali ako bude potrebe za kritikom ne brini javicu se,ne iz mrznje,vec suprotno,prema jedinom klubu. Poz i smanji tenzije....

pozz i za tebe i bujrum nekad na AFH..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nedelja 19:00, ima i prenos na Areni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
hebo ba vise prenose...svi na kosevoSarajlijc@ je napisao/la:Nedelja 19:00, ima i prenos na Areni.
YES.WE.DID.
Idemo titulaaaaaaaaa !!!!
ne rece mi niko kako nasi stoje sa kartonima tj kome prijeti pauza radi istih
YES.WE.DID.
http://fksinfo.com/prvi-tim/statistika" onclick="window.open(this.href);return false;payton je napisao/la:ne rece mi niko kako nasi stoje sa kartonima tj kome prijeti pauza radi istih
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta je vise konacno i kad se igra...subota 15h,17h 19h ili nedelja nek se odluci vec jednom.....???
Sutra izvlacenje kupa, da li vas je mozda strah da ne naletite na sampione ? 

U subotu zbog prenosa valjda. 17hado-hz je napisao/la:Sta je vise konacno i kad se igra...subota 15h,17h 19h ili nedelja nek se odluci vec jednom.....???

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ne moras ti mene pozivati,ja sam odrastao pored tog stadiona tako da sam tu domaci.Jedino ja tebe mogu pozvati da dodjes nekad jer dolazis u moje naselje. A sto se tice pljuvanja na svetinju nikad,a kritikovacu svakog pojedinca kad mislim da treba. Nekad i pogrijesis ,nekad ne,ali sve je iz najbolje namjere.mma_hz je napisao/la:CUJ "djecace"ehhehe,ajde ok..ma bitno je da se ti javljas samo kada treba kritikovati ili u tvom slucaju bolje reci samo pljuvati..Denizmare je napisao/la:Cemu prozivanje djecace?mma_hz je napisao/la:Mahsuz sellam za @denzimarea..ima mahanje sa vrha tablice..![]()
![]()
"uprava napolje"![]()
![]()
Ali ako bude potrebe za kritikom ne brini javicu se,ne iz mrznje,vec suprotno,prema jedinom klubu. Poz i smanji tenzije....![]()
pozz i za tebe i bujrum nekad na AFH..
Pa da zakljucim,bujrum na Kosevo ,uvijek si dobro dosao u moju mahalu....

Nije strah nego da se to je ocekivanje da se rijesimo jednog kandidata za tu titulunanek je napisao/la:Sutra izvlacenje kupa, da li vas je mozda strah da ne naletite na sampione ?

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
U nedelju se igra radi Bordo Day-a koji je 29. Nece valjda poslije druzenja i zezancije s navijacima na tekmuParanoja je napisao/la:U subotu zbog prenosa valjda. 17hado-hz je napisao/la:Sta je vise konacno i kad se igra...subota 15h,17h 19h ili nedelja nek se odluci vec jednom.....???

NEW YORK - PARIS - PECKHAM

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaci niko nezna kad igramo
Neko kaze subota neko nedelja, nista razapeti sator u petak na parking i cekati 

Svi znaju kad igramo a to je nedelja...zna se za sta je rezervisana subota vec toliko unaprijed,neznam uopste sto pitas kad se igraado-hz je napisao/la:Znaci niko nezna kad igramoNeko kaze subota neko nedelja, nista razapeti sator u petak na parking i cekati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.