FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Chicharito14
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Chicharito14 » 24 sep 2012, 15:27

jel sad u subotu igramo sa širokim i u kolko?
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!

High

Post Postao/la High » 24 sep 2012, 15:30

U nedjelju je tekma, a trebalo bi da je u 19:30h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 sep 2012, 15:36

Alfa_Muzijak je napisao/la:Muntajte raju za siroki. Ja vec troje premunt'o za tekmu. Sve ispod 10 ljami necu da vidim, jel jasno :D

teško, jako teško. max 8000.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 sep 2012, 15:47

mma_hz je napisao/la:Mahsuz sellam za @denzimarea..ima mahanje sa vrha tablice.. :D :D
"uprava napolje" :mrgreen: :lol: :lol:
Cemu prozivanje djecace?
Mozda ti se nekad nije svidio moj komentar ili kritika,ali je meni pogled na tabelu sigurno drazi nego tebi bar duplo.
Nadam se da ce tako abd ostati do zadnjeg kola. Kao sto sam kritikovao i upravu ,mora se reci da je sad sve idealno,i da stvari idu dobrim tokom po nas.
Ali ako bude potrebe za kritikom ne brini javicu se,ne iz mrznje,vec suprotno,prema jedinom klubu. Poz i smanji tenzije....

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 24 sep 2012, 16:09

BLU SKY je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ponovice se sezona 2006/2007 i ni manje ni vise nego i posljednje kolo.Ista situacija je bila i tada,kad smo u zadnjem kolu docekali Radnik i nabili petardom.Godine cekanja su iza nas,titula nam se smijesi :P
Samo da na kraju nedobijete klempu kao i svih ovih godina ,ali eto lijepo vas vidjeti kako se radujete unaprijed :lol:
Kako te nije stid da pricas o klempi janice jedan. Mi i kad dobijemo klempu budemo 2., 3. ili maksimalno 4. na tabeli, a vi prije rata vise igrali u drugoj ligi nego u prvoj, poslije rata lovite u mutnom i ti dosao ovdje da se podsmijavas. Hajde lagano tuguj, vase je proljece i prosle ste sezone imali -7 u odnosu na nas pa stigli. Imate vi gospodara familije, a znamo ko vedri i oblaci. I ove godine bi mogli imati kriminalno sudjenje protiv ubica i ponisteni gol i svasta nesto.
Mi nikada odustati necemo...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 sep 2012, 16:34

Denizmare je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Mahsuz sellam za @denzimarea..ima mahanje sa vrha tablice.. :D :D
Cemu prozivanje djecace?
Mozda ti se nekad nije svidio moj komentar ili kritika,ali je meni pogled na tabelu sigurno drazi nego tebi bar duplo.
Nadam se da ce tako abd ostati do zadnjeg kola. Kao sto sam kritikovao i upravu ,mora se reci da je sad sve idealno,i da stvari idu dobrim tokom po nas.
Ali ako bude potrebe za kritikom ne brini javicu se,ne iz mrznje,vec suprotno,prema jedinom klubu. Poz i smanji tenzije....
CUJ "djecace"ehhehe,ajde ok..ma bitno je da se ti javljas samo kada treba kritikovati ili u tvom slucaju bolje reci samo pljuvati.. ;)
pozz i za tebe i bujrum nekad na AFH.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 sep 2012, 19:45

Nedelja 19:00, ima i prenos na Areni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

payton

Post Postao/la payton » 24 sep 2012, 20:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Nedelja 19:00, ima i prenos na Areni.
hebo ba vise prenose...svi na kosevo
YES.WE.DID.

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 24 sep 2012, 20:34

Idemo titulaaaaaaaaa !!!!

payton

Post Postao/la payton » 24 sep 2012, 21:22

ne rece mi niko kako nasi stoje sa kartonima tj kome prijeti pauza radi istih
YES.WE.DID.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 sep 2012, 21:28

payton je napisao/la:ne rece mi niko kako nasi stoje sa kartonima tj kome prijeti pauza radi istih
http://fksinfo.com/prvi-tim/statistika" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 sep 2012, 22:03

Sta je vise konacno i kad se igra...subota 15h,17h 19h ili nedelja nek se odluci vec jednom.....???

nanek

Post Postao/la nanek » 24 sep 2012, 22:25

Sutra izvlacenje kupa, da li vas je mozda strah da ne naletite na sampione ? :D

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 24 sep 2012, 22:27

ado-hz je napisao/la:Sta je vise konacno i kad se igra...subota 15h,17h 19h ili nedelja nek se odluci vec jednom.....???
U subotu zbog prenosa valjda. 17h :)
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 sep 2012, 22:36

mma_hz je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
Cemu prozivanje djecace?
CUJ "djecace"ehhehe,ajde ok..ma bitno je da se ti javljas samo kada treba kritikovati ili u tvom slucaju bolje reci samo pljuvati.. ;)
pozz i za tebe i bujrum nekad na AFH.. ;)
Ne moras ti mene pozivati,ja sam odrastao pored tog stadiona tako da sam tu domaci.Jedino ja tebe mogu pozvati da dodjes nekad jer dolazis u moje naselje. A sto se tice pljuvanja na svetinju nikad,a kritikovacu svakog pojedinca kad mislim da treba. Nekad i pogrijesis ,nekad ne,ali sve je iz najbolje namjere.
Pa da zakljucim,bujrum na Kosevo ,uvijek si dobro dosao u moju mahalu.... ;)

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 24 sep 2012, 22:43

nanek je napisao/la:Sutra izvlacenje kupa, da li vas je mozda strah da ne naletite na sampione ? :D
Nije strah nego da se to je ocekivanje da se rijesimo jednog kandidata za tu titulu ;)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 sep 2012, 22:43

Paranoja je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Sta je vise konacno i kad se igra...subota 15h,17h 19h ili nedelja nek se odluci vec jednom.....???
U subotu zbog prenosa valjda. 17h :)
U nedelju se igra radi Bordo Day-a koji je 29. Nece valjda poslije druzenja i zezancije s navijacima na tekmu :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 sep 2012, 22:46

slika Autogramske karte za naše navijače su spremne. Želite li svoju? Dođite na BORDO DAY 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 sep 2012, 22:52

Znaci niko nezna kad igramo :D Neko kaze subota neko nedelja, nista razapeti sator u petak na parking i cekati :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 sep 2012, 22:53

ado-hz je napisao/la:Znaci niko nezna kad igramo :D Neko kaze subota neko nedelja, nista razapeti sator u petak na parking i cekati :lol:
Svi znaju kad igramo a to je nedelja...zna se za sta je rezervisana subota vec toliko unaprijed,neznam uopste sto pitas kad se igra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, tutankamon1905 i 60 gostiju.