Kako te nije stid, vas su sinoc vile pronosale protiv GranateScof1eld je napisao/la:a sta izvadise u pm
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ja bi na poluvremenu izveo Modrica ubacio Ozila.
Ali to je samo moje misljenje naravno.(da se odmah ogradim prije nego neki neistomisljenik naruci moje ubistvo)
Ali to je samo moje misljenje naravno.(da se odmah ogradim prije nego neki neistomisljenik naruci moje ubistvo)
znaci zbog jedne jedine odbrane valdesa u sezoni se vise ne smiju spominjati sanse protiv reala.. cak ni one kad igrac izbije loptu sa crte..Harrison je napisao/la:Kako te nije stid, vas su sinoc vile pronosale protiv GranateScof1eld je napisao/la:a sta izvadise u pm
ser del barça es el millor que hi ha !
Sali se covjek jbt,vi navijaci Barce jos malo pa ce te pocet trazit svoj entitet,toliko ste ugrozeni.Scof1eld je napisao/la:znaci zbog jedne jedine odbrane valdesa u sezoni se vise ne smiju spominjati sanse protiv reala.. cak ni one kad igrac izbije loptu sa crte..Harrison je napisao/la:Kako te nije stid, vas su sinoc vile pronosale protiv GranateScof1eld je napisao/la:a sta izvadise u pm
Ja jos stavio smijesak na kraju recenice da potvrdim salu, a on nije skontao. 
-
nanek
Ugrozena vrsta.
Inace dobra tekma,oni nesto pokusavaju mi kontrolisemo igru i to je to.Essien nema opet uloge,i ja bi mogo ovu njegovu poziciju odigro isto ko i on.
Inace dobra tekma,oni nesto pokusavaju mi kontrolisemo igru i to je to.Essien nema opet uloge,i ja bi mogo ovu njegovu poziciju odigro isto ko i on.
"Intervencija Svetog Ikera"dobar ovaj komentator
Loše,loše.loše nezainteresovanost kod igrača još su pod utiskom prošle sezone u primeri.Essiena treba odmah platiti i da ga imamo i za sljedeće sezone od ostalih Di Maria najbolji a i Benz je uradio svoj dio posla.Xabi je kreten što se bori jer bi dosad Rayo vodio pa bi možda i zaigrali u drugom ovo je ružno i dosadno gledat
Fali nam Mesut ali onaj pravi Mesut,Luka je dobar ali vidi se da mu ovo nije prirodna pozicija i da nema dovoljno talenta da odigra kao najbolji ofanzivni veznjaci svijeta.
Loše,loše.loše nezainteresovanost kod igrača još su pod utiskom prošle sezone u primeri.Essiena treba odmah platiti i da ga imamo i za sljedeće sezone od ostalih Di Maria najbolji a i Benz je uradio svoj dio posla.Xabi je kreten što se bori jer bi dosad Rayo vodio pa bi možda i zaigrali u drugom ovo je ružno i dosadno gledat
Fali nam Mesut ali onaj pravi Mesut,Luka je dobar ali vidi se da mu ovo nije prirodna pozicija i da nema dovoljno talenta da odigra kao najbolji ofanzivni veznjaci svijeta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma to je to.. Nije ni meni nikako Luka za ove pozicije, on mora igrati sa Xabijem u paru ali s tim da ima potpunu slobodu, i gdje će se otvarati i praviti prostor za Ozila i ostale.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
večeras više ofsajda nego ja na PES-u za čitavu sezonu
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- stomaklija
- Kontakt:
Ronaldo igra ko preko k..., Lukica se fakat gubi ali ima dobrih poteza fakat, Essien mi treba više u sredinu. Ramos solidan, Pepe me samo tako nervira sa ovim foliranjem
Bez Mesutčine nema igre, al nikako 
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Sta ovo ljudi iz svlacionice izlaze kroz gol,stadiona i qrca,ma da je ovo apsolvirat bez povreda meni i ovih 1:0 dovoljno
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Arbeloa topuuuuuuuu 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Arbeloa brat, "no look" pas i umal' autogol.

Samo bu reci أربيلوا mamlaze jedan,lik hem nezna igrat jos nas uvaljuje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Greška sudije, cist gol poništn. 
Xabi hahahah

Xabi hahahah
Zadnja izmjena: SPY, dana/u 24 sep 2012, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ove sudije su obicni smetljari, veze nemaju. Igrac Raya uklizuje i izbija loptu koja dolazi do Benzema, a linijski konj mase ofsajd. Benzemi ponisten regularan gol.
EDIT: E evo majstora Ozila, sad ce da Luki pokaze neke stvari.
EDIT: E evo majstora Ozila, sad ce da Luki pokaze neke stvari.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 24 sep 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Sudija sob
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Joj prpe kod svakog prekida isto smo neki amateri 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Teska utakmica jbt
nema sredine , toliko visoko stoje jedni i drugi da prakticno nema igre..
sve okomito i po krilima.
neka je apsolvirana.
nema sredine , toliko visoko stoje jedni i drugi da prakticno nema igre..
sve okomito i po krilima.
neka je apsolvirana.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Auuu promasaja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.