OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

PirloSTB
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la PirloSTB » 23 sep 2012, 01:14

Bitno je da se pare okreću,a rezultati manje više. Koga to interesuje..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 sep 2012, 09:36

Evo šta se desilo juče, a i ranije:

slika

A evo nakon utakmice šta su imali igrači Gradine reći o novom treneru te još nekim pojedincima (podvučeno plavim, to su igrači Gradine isto)

slika

slika

slika

Inače kratak ''rezime'': U 50. minuti uvodi Zeljkovića, čiji je otac direktor sarajevskih toplana, dok na klupi sjede Salibašić, Popara, Make, Turba (jedan od boljih pojedinaca te strijelac protiv Sirokog).
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 23 sep 2012, 10:28

Naš momak je iznio u javnost šta mu je trener tražio.To se kod vas isto radi.Neko se preko kluba opasno bogati.Žao mi je samo onih momaka koji znaju da igraju, ali od ovih sponzorskih igrača ne mogu igrati.To je sigurno i najveći razlog šta vas je Sadiković napusti,i što ste vi tu gdje ste danas.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 sep 2012, 10:46

joksimovic je napisao/la:Naš momak je iznio u javnost šta mu je trener tražio.To se kod vas isto radi.Neko se preko kluba opasno bogati.Žao mi je samo onih momaka koji znaju da igraju, ali od ovih sponzorskih igrača ne mogu igrati.To je sigurno i najveći razlog šta vas je Sadiković napusti,i što ste vi tu gdje ste danas.
Sreća pa igrači ne namjeravaju više ovo trpiti. Svi su se udružili, i komentarišu kako idu istjerati to prije nego što bude kasno i ne bude šansi za opstanak nikakvih
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

role
Kontakt:

Post Postao/la role » 23 sep 2012, 11:12

premijer liga je za gradinu zivi pijesak i tonemo sve dublje i dublje.....ja sam supermen sam vas ja mogu izvuci iz ponora......rorinjo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 sep 2012, 11:12

admir husaric najvece smece u klubu to sam davno govorio .al eto sve najbolje od srca vam zelim i da izborite opstanak..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

role
Kontakt:

Post Postao/la role » 23 sep 2012, 11:26

a sto se tice ovih igraca sto komentarisu sam da kazem svi ste vi imali priliku da pokazete sta i koliko znate i mozete,e sad koliko ste pokazali to je upitno npr.alic i beki mogu medju 11 nk ingrama realno,u gradini ni na klupu ,turba kralj mozda i moze al mora se vise trudit da bude dzoker sa klupe u gradini,katanec u sladnu brate na kaljenje 3-4 sezone a onda bukovik ,pa tinja i penzija -to je realno ado pravac vikendica u behramima i lov i ribolov

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 sep 2012, 13:54

Zatišje pred buru ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 24 sep 2012, 20:59

Benjo_AFC86 je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Naš momak je iznio u javnost šta mu je trener tražio.To se kod vas isto radi.Neko se preko kluba opasno bogati.Žao mi je samo onih momaka koji znaju da igraju, ali od ovih sponzorskih igrača ne mogu igrati.To je sigurno i najveći razlog šta vas je Sadiković napusti,i što ste vi tu gdje ste danas.
Sreća pa igrači ne namjeravaju više ovo trpiti. Svi su se udružili, i komentarišu kako idu istjerati to prije nego što bude kasno i ne bude šansi za opstanak nikakvih
Nazalos benjo bio sam u pravu u jednom postu od prije da imate crnu ovcu koja je pokusala i nas preveslat radi licne koristi ! Nez da li je jos u klubu posto cujem da su neki vec otisli al dok se vrh ne sredi nema rezultata jer igraci su vam dosta solidni al jaca sila ih onemogucaje!

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 24 sep 2012, 21:29

Iu dobru i u zlu uz tebe smo mi ,vjerni tvoji apaci...
MOdric..MOdric..MOdric..

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 25 sep 2012, 01:07

Šta je ovo, odleprša gavran nakon samo jedne utakmice, ko ce vas preuzet u nastakvu ?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 25 sep 2012, 07:34

Ma vi ste ljudi pred raspadom sistema 4 trener po redu za 7 utakmica, sad opet dok se igrači naviknu na novog prođe dosta vremena, zaletili ste se da uđete u Premier ligu, a džaba samo pare vam odoše jer treba u ovoj ligi najmanje 500 hiljada maraka, da hoćete izboriti opstanak bilo bi mi drago, ali ovako gledajući situaciju sad kakva je trenutna jednom nogom ste u Prvoj ligi FBIH, ako je za neku utjehu igrat će te ako ništa na svom stadionu......;)

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 25 sep 2012, 08:39

Ma nebitno koja se liga, ali dajte da se igra i bori srcem i da igraju oni koji su trenutno najbolji, a ne najpodobniji. To je sve

role
Kontakt:

Post Postao/la role » 25 sep 2012, 12:00

samo vi pratite predizborne skupove(dance,arap) i pjevajte i pijte do zore pa onda u travnik laganice izgubit,ko j... i gradinu i navijace,bitno je da je vama dobro(imate slike na fb od mladih sda)a poslije svalite na trenere sve...........

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 sep 2012, 12:29

sodagrad je napisao/la:Ma vi ste ljudi pred raspadom sistema 4 trener po redu za 7 utakmica, sad opet dok se igrači naviknu na novog prođe dosta vremena, zaletili ste se da uđete u Premier ligu, a džaba samo pare vam odoše jer treba u ovoj ligi najmanje 500 hiljada maraka, da hoćete izboriti opstanak bilo bi mi drago, ali ovako gledajući situaciju sad kakva je trenutna jednom nogom ste u Prvoj ligi FBIH, ako je za neku utjehu igrat će te ako ništa na svom stadionu......;)
Kakvog novog trenera? Ovaj je u Gradini već nekoliko godina, i iz Srebrenika je. Nemoj džabe pričati.

Ovaj Gavran je otjeran, nakon skandala u Travniku. Juče se na treningu nije ni smio pojaviti, dok je uprava se zaključala u prostorijice svoje. 40-50 navijača je došlo da vide šta se dešava, a na ulazu ih je dočekala policija.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 sep 2012, 20:08

sodagrad je napisao/la:Ma vi ste ljudi pred raspadom sistema 4 trener po redu za 7 utakmica, sad opet dok se igrači naviknu na novog prođe dosta vremena, zaletili ste se da uđete u Premier ligu, a džaba samo pare vam odoše jer treba u ovoj ligi najmanje 500 hiljada maraka, da hoćete izboriti opstanak bilo bi mi drago, ali ovako gledajući situaciju sad kakva je trenutna jednom nogom ste u Prvoj ligi FBIH, ako je za neku utjehu igrat će te ako ništa na svom stadionu......;)
Ovaj pravo nanijetio da dodje na temu Gradine i da napiše glupost.. :lol:
U ovoj ligi netreba ništa više para nego u 1Federalnoj..Liga ima generalnog sponzora koji gotov sve plaća..tvoje je samo da platiš svoje igrače i prevoz na tekmu..skuplja je 1Federalna..gostovanja i dalja a liga nije atraktivna..slabo možeš upecat kojeg sponzora..
I ja za vas mogu napisat da ste se zaletili u 1Federalnu i jednom nogom ste već u 2Sjever..bilo bi mi drago da izborite opstanak al mislim da ste rasuli dosta domaći bodova..uzimajući u obzir da će ispadat najmanje 4 ekipe...crno vam se piše..gledam tabelu i nevidim osim Krajišnika još tri ekipe koje bi vi mogli tisnut ispod sebe na kraju sezone.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

samoopusteno
Kontakt:

Post Postao/la samoopusteno » 25 sep 2012, 20:16

$ "! ;)

& ' ? " " у ? " ' са &, & је стање, $ ? је " тренер $ " у " " % "...

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 sep 2012, 20:40

samoopusteno je napisao/la:$ "! ;)

Ukratko:"Borac mora pasti" !! :lol:
Stanje u klubu nije ni malo dobro..Ako se nepobijedi Borac ide se u reorganizaciju ekipe..pripremat će se ekipa za 1Federalnu ligu..Šansu će dobit domaći igrači..većinom igrači koji će igrat u nižem rangu kad ekipa ispadne.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 sep 2012, 21:56

Od danas je puno bolja atmosfera među igračima. Navijači se već drugi dan, njih 50tak, pojavljuje na treningu. Prvi je bilo malo iskrica, dok su danas izglađeni nesporazumi i sa njima se pričalo 10tak minuta onde sa tribine.

Rekli su da će dati maximum od sebe i ginuti za plavi dres u subotu, a navijači su poručili da ako ubaci Zeljkovića ili tako nešto da će prekinuti tekmu.

Prije bih rekao da u klubu nije dobro stanje, ali među igračima nije bilo bolje nikad.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 sep 2012, 22:06

samoopusteno je napisao/la:$ "! ;)

Pa druže naša očekivanja su pobjeda i samo pobjeda naravno, ali to su očekivanja, a vidjeti ćemo kako će igrači pristupiti utakmici i odigrati , biti će to utakmica sa dosta golova siguran sam.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.