odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Znal neko gdje ima kupit fred perry kape u Sarajevu i okvirnu cijenu?

- the scouser
- Kontakt:
GMS u BBI-u. Cijene su sitnica, čini mi se 70 maraka
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
meni lično je ova dobra, al' 30 funti na eBay-u s dostavom...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

Moje nove.Nakon godina vjernosti adidasu prelazim na st

119 valjda budu dobre

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja kupio sada nedavno, prije 3 mjeseca, unistio ih totalno skoro, ofucane, nikakve, a samo hoda u njima, nikakve aktivnosti, pomalo po komsiluku...LBJ MVP je napisao/la: Moje nove.Nakon godina vjernosti adidasu prelazim na st![]()
119 valjda budu dobre

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Cuj ST
pa to je teska rinaka

pa to je teska rinaka

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Dobre burazeru, ne znam kud kupih ove neo drugi model... te tvoje 3 puta ljepse...toshiba je napisao/la: Danas dobio 43 broj uredno sa racunom placene 100 km, prodajem ako ima musterija na pp
Joj,al mi se svidjela fp kapa sad za zime,al skupa

Brate i meni se i prodaje i nenime_tm87 je napisao/la:Dobre burazeru, ne znam kud kupih ove neo drugi model... te tvoje 3 puta ljepse...toshiba je napisao/la: Danas dobio 43 broj uredno sa racunom placene 100 km, prodajem ako ima musterija na pp
Joj,al mi se svidjela fp kapa sad za zime,al skupa

Sergio Tacchini očigledno pravi loše tene, i moj jaran je im'o ST tene i nakon 2-3 mjeseca k'o i tebi...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja kupio sada nedavno, prije 3 mjeseca, unistio ih totalno skoro, ofucane, nikakve, a samo hoda u njima, nikakve aktivnosti, pomalo po komsiluku...LBJ MVP je napisao/la: Moje nove.Nakon godina vjernosti adidasu prelazim na st![]()
119 valjda budu dobreFkt nikad vise u zivotu ST...

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam te tene sa T znakom uzeo u azel francu,50KM,nosio sam ih 4,5 puta,tako da i ako im se nesto desi,necu puno žaliti,s obzirom na cijenu. 

ST ima dobrih modela trenerki, šuškavaca i dukseva, a što se tiče patika to je Bože sačuvaj.Kita obična, Zole bolje da si osto vjeran abidasu 

DRUG NEBI TI PUNCA
Dje ima vijetnamki uzet?? Po mogucnosti TZ. Da mi je kakvo snizenje sad ugrabit pred maziju.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ovo treba podrzati,obavezno pogledati stranicu na fb

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Stupine USA Shop, Alpha od 150-200 zavisi od marke i sta trenutno imaju, ja sam gore uzeo zadovoljan sam, nikad mi nije hladnoahmad_tz je napisao/la:Dje ima vijetnamki uzet?? Po mogucnosti TZ. Da mi je kakvo snizenje sad ugrabit pred maziju.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Ja sam tu htio otic al mi jaran kaze da su zatvoreniHeller je napisao/la:Stupine USA Shop, Alpha od 150-200 zavisi od marke i sta trenutno imaju, ja sam gore uzeo zadovoljan sam, nikad mi nije hladnoahmad_tz je napisao/la:Dje ima vijetnamki uzet?? Po mogucnosti TZ. Da mi je kakvo snizenje sad ugrabit pred maziju.

9 mjeseci ti malo ?LBJ MVP je napisao/la:Ne prepadajte me sad
Ja nisam htio adidas jer su mi zadnje malo trajale
Oko 9 mjeseci prije nego što su se ofucale i sad ove još manje da budu

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Saurman i 10 gostiju.