RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 24 sep 2012, 15:35

Eto ibraka sa svojom tika-taka igrom :lol:

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 24 sep 2012, 16:00

vm22 je napisao/la:Ostat će trener Veleža
Džafić: Neću napustiti brod koji tone

Dva poraza su nogometaši Veleža doživjeli u Vrapčićima nakon sedam kola. To je, naravno, zabrinjavajuće, ali trener Asmir Džafić nema namjeru napustiti svoje izabranike.

Velež iz sedam kola ima isto toliko osvojenih bodova i nalazi se u donjem dijelu tabele. Nakon pobjede nad Gradinom u Gradačcu u četvrtom kolu BH Telecom Premijer lige, Velež je remizirao sa Olimpicom, a onda je upisao dva poraza (Sarajevo i GOŠK) uz ukupnosedam primljenih i dva data gola.

"Neću ostaviti brod koji tone. Čim sam došao u klub, rekao sam da me zanima rad na pola godine, neću odustati", kazao je Džafić za Dnevni list, napravivši kratki osvrt na domaći poraz od gostiju iz Gabele:

"Sve je pošlo naopako od prve minute. Gol smo praktički primili odmah na startu, u petoj sekundi, a nakon 25 minuta bilo je 3:0 za GOŠK. Jasno, sva se koncepcija, sve ono što smo planirali, brzo raspala. Odatle se vrlo teško bilo vratiti, mogli smo samo pokušati popraviti dojam. GOŠK je zasluženo slavio, bolja je momčad".

"Govorio sam to i prije GOŠK-a, teško je dobiti dvije utakmice kod kuće zaredom. Ja sam GOŠK shvaćao kao utakmicu sezone, iako ona to objektivno nije, no sada će nam svaka druga slijedeća biti važna. Leotar je dobra, iskusna momčad, sigurno neće biti lako", dodao je trener Rođenih.
Razumijem nece da napusti klupu,ali brate da malo razmislis sa taktikom,vidis da se citav grad smije pozicijama igraca,nebi nas cudilo da sljedece kolo stavis Bobica u napad,kao sto neko rece,pa ako ne ide ne ide,probaj sa normalnom postavkom igraca na njihovom prirodnim pozicijama,pa da vidimo do koga je!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 sep 2012, 16:04

Nikad' ne dozvoli sebi da te više zanima šta se u komšije događa nego kod tebe samog.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 24 sep 2012, 16:54

Velež i Asmir Džafić sporazumno raskinuli ugovor
Maločas se Asmir Džafić posljednji put u svom prvom mandatu na klupi Veleža, obratio igračima mostarskog kluba.

Nakon dva uzastopna prvenstvena poraza, mladi stručnjak i Velež danas su se u prijateljskom tonu sporazumno razišli.

"Ne zamjeram ljudima iz kluba. Mi smo imali ispravnu viziju, ali mi se čini da su se oni uplašili jednog poraza. Drago mi je što smo se razišli u prijateljskom tonu. Velež je moj klub, i imao sam krajnje dobre namjere kada sam skupa sa Edhemom Bratićem došao na kormilo tima. Mi smo došli graditi tim, praviti ga od mladih igrača, a za to je potrebna bila jedna turbulentna sezona. Velež, i danas garantujem ima igrače za sami vrh, samo je potrebno vrijeme," izjavio je Džafić.

Mogući Džafićevi nasljednici su Salem Halilhodžić, Avdo Kalajdžić, Milomir Odović, Abdulah Ibraković i Borče Sredojević.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 sep 2012, 17:07

Salem ili Odovic. Neko od njih mora biti !

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 24 sep 2012, 17:07

peace_an je napisao/la:Velež i Asmir Džafić sporazumno raskinuli ugovor
Maločas se Asmir Džafić posljednji put u svom prvom mandatu na klupi Veleža, obratio igračima mostarskog kluba.

Nakon dva uzastopna prvenstvena poraza, mladi stručnjak i Velež danas su se u prijateljskom tonu sporazumno razišli.

"Ne zamjeram ljudima iz kluba. Mi smo imali ispravnu viziju, ali mi se čini da su se oni uplašili jednog poraza. Drago mi je što smo se razišli u prijateljskom tonu. Velež je moj klub, i imao sam krajnje dobre namjere kada sam skupa sa Edhemom Bratićem došao na kormilo tima. Mi smo došli graditi tim, praviti ga od mladih igrača, a za to je potrebna bila jedna turbulentna sezona. Velež, i danas garantujem ima igrače za sami vrh, samo je potrebno vrijeme," izjavio je Džafić.

Mogući Džafićevi nasljednici su Salem Halilhodžić, Avdo Kalajdžić, Milomir Odović, Abdulah Ibraković i Borče Sredojević.
AMIN :D
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 sep 2012, 17:11

Ako dovedete Odovica tu nema greske..al ako i njega otjerati nakon 2,3 poraza onda nema vama nema kraja...ostavite nekoga 2 godine.. ;) i tada moraju rezultati doci..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 sep 2012, 17:30

Mislim da je naivno misliti da je ovo sve bila Dzafina greska. Nije.

Uprava Veleza takodjer treba "pojacanja". Nije pametno bit nagal, i uradit ono "izbaci staru garnituru, ubaci novu" - to nam nije nikad donijelo uspjeh, samo nestabilnost. Ali treba naci nacina da se uprava pojaca sa dodatnim ljudima da se nebi opet desili propusti sa losim ugovorima (Bandovic, Brkovic, Zolj), da nam se opet nebi desila losa "pojacanja" (Pehlic, Hiros i ostali), da nam se opet nebi desili losi treneri potpisani na 3 godine (Dzafa)...

Nemoze da vazda trener nevalja... ovo je 10ti trener u 10 godina - ako nije i 15ti.

Ne vjerujem u pljuvanje bilo koga, pa ni Dzafica, ni Tanovica ni Velagica, ali mislim da je zamazivanje ociju smjena Dzafica ako se i u Velezovoj upravi ne dovede par pojacanja.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 24 sep 2012, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 sep 2012, 17:30

To je najbolja vijest u zadnje vrijeme.Salema Halilhodjica na klupu Rodjenih (ako je voljan) i nikoga drugog,a ovo ako napravimo ja znam i vjerujem svim svojim bicem da ce mo brzo doci tamo gdje pripadamo(ako mu ne budu nogu podmecali,ali vjerujem da se on zna sa tim boriti).Staviti Salema i velika vecina Velezovih navijaca ce biti napokon sretna.U slucaju da Salem nece da preuzme klupu iz nekih razloga(sto bi me razalostlo) onda niko drugi do Odovica,covjek zna, ima reputaciju i radi posteno.Druga dva kandidata nisu ni blizu Salema i Ode,i ne vrijedi ih spominjati uopste

HOCEMO SALEMA,HOCEMO SALEMA,HOCEMO SALEMA,HOCEMO SALEMA,HOCEMO SALEMA
HOCEMO SALEMA,HOCEMO SALEMA,HOCEMO SALEMA,HOCEMO SALEMA,HOCEMO SALEMA :D
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 sep 2012, 17:35

Salem je eto govorio da Velez ide u propast i da se ne dozvoljava pomoc - eto mu sad prilike da se pokaze.
Covjek bi imao 100% podrsku Velezovih navijaca, puno vecu podrsku nego bilo ko drugi u Velezu, a plus bi imao podrsku svih Velezovih legendi, posebno ukljucujuci u to sve i Vahu koji bi mu sigurno pomogao maksimalno.

Znaci nema razloga trositi rijeci - ako Salem ovo preuzme, bilo bi super. Ali ako ne bude htio vodit Velez sada - onda je za mene ona njegova izjava od prije 2 godine bila obicni supljak.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 24 sep 2012, 17:38

Samo ne Ibrakovica...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 sep 2012, 17:48

AMADUDI je napisao/la:Samo ne Ibrakovica...
"Igramo lijepo za oko." :lol: :lol: :lol: :lol:

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 24 sep 2012, 17:58

ako ibrakovića dovedu, mahniti su. može salem, vrata mu nisu nikad šire otvorena bila. ne gori klubu pod nogama kao kad je džafa preuzeo tim, ima vremena ima podršku - nek izvoli.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 24 sep 2012, 18:16

http://www.javno.ba/urednikov-odabir/ha ... -vele.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 24 sep 2012, 19:10

SALEM ILI ODOVIĆ za ove druge necu ni da čujem.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 24 sep 2012, 19:11

1. Vilu, ibrakovićevog intimusa odstranit iz kluba!

2. ako se dovede ibraković razbit upravu u titovoj!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 24 sep 2012, 19:13

kerzen je napisao/la:1. Vilu, ibrakovićevog intimusa odstranit iz kluba!

2. ako se dovede ibraković razbit upravu u titovoj!
onda ova uprava stvarno nije normalna.polupat im sve.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 sep 2012, 19:30

Ma dovest Avdu :lol: :lol: .
Ajmo Saleme :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

TAZ
Kontakt:

Post Postao/la TAZ » 24 sep 2012, 20:18

Ovako nije islo dalje to je cinjenica,
valjda ce ova promjena donijeti pozitivan sok,
jer u ovo prvenstvo smo krenuli katastrofalno,
nijedan igrac jos nema definisane pozicije u timu i ko
god da sada dodje nece imati lagan zadatak.
I apsolutno se slazem sa djelom forumasa,
samo ne Ibrakovica, onaj je u stanju givikt razvalit

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 sep 2012, 20:26

Uvijek na ovoj temi neko na nekog svrsava. Prvo je iskreni svrsavo citav drugi dio prosle sezone na hirosa,pehlica i handzica sad ovaj svrsava na ibrakovica :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.