Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
nabijem i seika i svakog igraca na jednu stvar
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Bas si se kladio?Moggiano je napisao/la:nabijem i seika i svakog igraca na jednu stvar
Za te rijeci

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Dobro jasta je, zadnjih deset minuta, ko da su citav dan na mjesalici radili!Niko nemoze da hoda a kamoli da potrci 

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- frankqqqqq
- Kontakt:
Zadnja loža, mjesec dana odsustvuje ako se ne varam.maraBL je napisao/la:jeli nasri povrjedjen sto nije igro?
lakse ili teze?
Bom si ga urekao, zadnjih 20 minuta pratim ga i vidjelo se da mu je, što se kaže, 'duša u nosu'.Monolog je napisao/la:Koliko je Javi Garcia sigurniji od Rodwella.![]()
Odlično čita igru, mnogo bolji u ofanzivi od Engleza, a trka mu nikad nije predstavljala problem.

Naravno Mancini od dva špica vadi boljeg danas, po ko zna koji put sa Džekom. Njegov kiseli osmijeh pri izlasku objasnio.

dobro ste prošli.
mislim ono, da smo mi imali jednog od ona 4 napadača (hej imat onakva 4 napadača
) bilo bi mi vas žao
mislim ono, da smo mi imali jednog od ona 4 napadača (hej imat onakva 4 napadača

Vođa zna.
I ja se pitam. City je mnogo jaci klub od Arsenala i jos na svom terenu i opet Arsenal dominirao. Sad sam ostavio komentar na jednoj drugoj temi. Pitam se sta bi Wenger uradio da na raspolaganju ima igrace koje ima Mancini?nedim1993 je napisao/la:dobro ste prošli.
mislim ono, da smo mi imali jednog od ona 4 napadača (hej imat onakva 4 napadača) bilo bi mi vas žao

Arsenal je bas dobro igrao, iznad svojih mogucnosti, a City na juris u nadi da ce individualnim kvalitetom pobijediti.
Nisam gledao juce utakmicu ali evo pogledah snimak i nisam ni malo zadovoljan.Odbrana nekad jedan od glavnih stubova igre Cityja ove godine jako losa.U napadu bez nekih extra ideja.Mislim da je problem sto su kasno dosla ova pojacanja i nisu imala vremena da se uklope.Uglavnom nadat se boljoj igri u nastavku.Prosle godine je samo Sunderland odnio bod sa Etihada negdje pred kraj sezone a ove se to desava vec u trecoj domacoj utakmici.Jos je pocetak sezone moze se stici Chelsea i United jer ni oni sami ne znaju od kud im toliki bodovi jer igraju ocajno kao i City.Chelsea malo laksi raspored a United vise srece nego znanja.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Wisey je napisao/la:Bom si ga urekao, zadnjih 20 minuta pratim ga i vidjelo se da mu je, što se kaže, 'duša u nosu'.Monolog je napisao/la:Koliko je Javi Garcia sigurniji od Rodwella.![]()
Odlično čita igru, mnogo bolji u ofanzivi od Engleza, a trka mu nikad nije predstavljala problem.![]()

Vidjeh i ja. Jenkinson ga ostavi 20 metara u onom trku, a Garcia je bio bliži lopti. Bolje da nisam ništa pisao glede trke. No, ofanziva + čitanje igre > Rodwell.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- LarryDavid
- Kontakt:
a sta bi uradio? imo je on neke od ovih igraca i slicne po kvaliteti npr CESC RVP drugim mancinijevim pa nije bas nesto uradio zadnjih godina...s druge strane mancini je sa slabijim ekipama uzimao trofeje...a moze li to wenger?SamoZeljo je napisao/la: Pitam se sta bi Wenger uradio da na raspolaganju ima igrace koje ima Mancini?![]()
sa trece strane nema velike razlike izmedju mnogo kvalitetnog igraca koji kosta 50-60 mil kakav je recimo yaya ture i npr cazorle ili nekih drugih arsenalovih koji kostaju znatno manje...80% uspjeha je psihologija...timska igra i duh...tempiranje forme i slicno...sad da arsen i arsenal osvoje premiership svi bi ovi igraci napucali reputaciju i cijene troduplo zbog medijske eksponiranosti i mozda bi po cjenama stigli cityjeve(pogotovo jer su cityjevi preplaceni zato sto ih je kupovao klub bez reputacije za razliku od Arsena i fergija kad dovode igrace za male pare)...a fakticki to bi bio isti ovaj jadan i zakrpani roster koji je i zapoceo sezonu...ponavljam maltene nijanse su u pitanju u kvaliteti koje se placaju desecima milona
dakle neka se Arsen lati posla pa ce osvojiti ako je majstor...nema sta da se jada.. nije na kormilu NK Tuzla.... da bas skroz nema para i slicno....a veliki treneri su uvijek od prosjecnih igraca pravili sampione i obrnuto... zato ako je pravi majstor neka osvoji kao rehagel sto je radio sa slabijim ekipma postizao velike uspjehe...udje recimo iz druge lige u bundesku i sljedece sezone osvoji je...ili sa prosjecnim grcima uzme euro...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
-
- Kontakt:
Pa to sto je imao Fabregasa i RVP i nije neka bogzna prednost, od tih klauna je izvacio upravo on najbolje, i kod njega su izgledali bolji nego sto jesi. onaj jado se u barceloni sastavit sa loptom vise ne zna, Van Persie u karijeri odigrao jednu vrhunsku sezonu, a sa druge strane Mancini(koji je po meni strucnak svjetske klase) je pokupovao desetine takvih ko sto su Cesc i RVP na svom vrhuncu bili. Neuporedive stvari, Manciniju velike zasluge napravio je od zvijezda kakav takav tim uzeo titulu u fudbalskom nba-u a to nije mala stvar i kao takav je vrlo uspjesan menadjer i strucnjak. Ipak sa velikim vodjom se niko ne moze porediti on je vise od menadjera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
naporan lik opasno. poredi trenera koji za jednu 2 godine potrošo gotov pola milijarde eura i trenera koji nije potrošio toliko za 16 godina, i onda kaže da su sličnog kvaliteta, i još da je kvalitet igrača sličan. pa to što si reko za kvalitet igrača upravo je dokaz koji je kreten onaj Mancini od trenera. Jednu ekiput ne može da uigra 2 godine, Arsen to uradio za 2 utakmice.
Normalno da će uz onakav individualni kvalitet osvojit ligu, al svaku utakmicu je City bio nadigran od strane Arsenala.
Normalno da će uz onakav individualni kvalitet osvojit ligu, al svaku utakmicu je City bio nadigran od strane Arsenala.
Vođa zna.
Ako je Wenger tako dobar trener, zasto onda u zadnjih 7 godina nista ne osvoji ?nedim1993 je napisao/la:naporan lik opasno. poredi trenera koji za jednu 2 godine potrošo gotov pola milijarde eura i trenera koji nije potrošio toliko za 16 godina, i onda kaže da su sličnog kvaliteta, i još da je kvalitet igrača sličan. pa to što si reko za kvalitet igrača upravo je dokaz koji je kreten onaj Mancini od trenera. Jednu ekiput ne može da uigra 2 godine, Arsen to uradio za 2 utakmice.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
povrede, veliki troškovi za novi stadion, osip igrača koji su obične nogometne qurve, nisu kao npr eto da vam pohvalim gigsa i skolsa i tako ti, onda to experimentisanje sa mladim igračima posle ere jednog od najboljih timova svih vremena.neo je napisao/la:Ako je Wenger tako dobar trener, zasto onda u zadnjih 7 godina nista ne osvoji ?nedim1993 je napisao/la:naporan lik opasno. poredi trenera koji za jednu 2 godine potrošo gotov pola milijarde eura i trenera koji nije potrošio toliko za 16 godina, i onda kaže da su sličnog kvaliteta, i još da je kvalitet igrača sličan. pa to što si reko za kvalitet igrača upravo je dokaz koji je kreten onaj Mancini od trenera. Jednu ekiput ne može da uigra 2 godine, Arsen to uradio za 2 utakmice.
Po meni al po meni su povrede presudile mnogo puta, naravno nekad i gluposti kao npr lemana u LP, sčeznog-koscielnog u kupu i et tako. moje mišljenje naravno.
i plus ja nigdje nisam reko da je wenger TAKO dobar trener, čak štaviše kritikovo sam ga milion put prošle sezone u janurau februaru nez tačno.
i sad se kontam koji djavo sam stavio onaj x onde

Vođa zna.
Ako je Ferguson tako dobar trener, zašto ne osvoji ligu bez poraza? 
Gluposti...

Gluposti...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- LarryDavid
- Kontakt:
Arnelinho je napisao/la:Ako je Ferguson tako dobar trener, zašto ne osvoji ligu bez poraza?
Gluposti...
Ako je trener Liverpoola sa onakvim skromnim sastavom nadigrao Fergija i MU....sta bi onda on uradio da ima na raspolaganju roster Uniteda....
Onima koji postavljaju ovakva i slicna pitanja kao i onima koji misle da su Murinho, Wenger, Mancini ili neko treci vrhunski treneri, a Josip Broz Tito vrhunski lider i koji da je bio predsjednik Amerike donio bi svjetski Mir, evo malo lektire za prosirivanje vidika
" onclick="window.open(this.href);return false;
We like to think that we have control; we can plan, analyze, and determine our success. Unfortunately, as Johansson argues, "success is random." Johansson (The Medici Effect) examines how success exists at the intersection of skill and luck. Logic might pay off at times, but in general, success means "somewhere, at some point, someone got lucky." This message may make readers uncomfortable, but Johansson provides three steps to cope with randomness. First, we must increase the randomness in our lives. Second, we must increase the number of bets we make. And third, we must recognize and harness the complex forces that are always at play. Johansson engages us from the start, drawing us in with tales from Serena Williams and Twilight as well as Google and Starbucks. Using numerous studies and ample research, Johansson offers an engaging and powerful read. Randomness looms large and change is all around, yet "we are truly reluctant to actively court randomness in our lives." This book should help us change that. Agent: Kim Witherspoon, Inkwell Management. (Sept.)
Ko šta bi uradio da ima roster Uniteda? Ferguson? 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- LarryDavid
- Kontakt:
pa što ga nema? ko je kriv?Arnelinho je napisao/la:Ko šta bi uradio da ima roster Uniteda? Ferguson?

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 8 gostiju.