Ja bih da mi prođemo dalje.OTNYS_YNWA je napisao/la:Carraghera umjesto Skrtela, nek odmara dečko, sada nam treba jači nego ikad.
Agger out do kraja sezone!Koliko samo nedostaje Lucas kada je odbrana u pitanju, sada još i Agger. Nemamo sreće.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja bih da mi prođemo dalje.OTNYS_YNWA je napisao/la:Carraghera umjesto Skrtela, nek odmara dečko, sada nam treba jači nego ikad.
Agger out do kraja sezone!Koliko samo nedostaje Lucas kada je odbrana u pitanju, sada još i Agger. Nemamo sreće.
OTNYS_YNWA je napisao/la:"Ovaj crveni karton tvoja je krivica"
Nešto u ovom fazonu.
Pazi na 1:15 povlačnje Aggera od strane Evansa. Ovo do sada nisu komentarisali, a još jedna sumnjiva situacija.Scouser je napisao/la:
YNWA!
Rizo, bolje da nisi ulazio...Henderson je napisao/la:Svi su toliko zauzetu porazom, sudijama, tako da niko nije primjetio sa sam i ja danas ušao u igru.![]()
Nego za 2 dana WBA:
--------------Jones----------------
-Wisdom-Skrtel-Coates-Enriqe-
---Henderson---Suso---Sahin---
---Downing--Samed--Assaidi---
Pa dobro, može se ono manipulisati podacima.EBSCO je napisao/la:In today's game (liverpool vs man utd) :
shelvey was sent off at 38:58 (38+58=96)
gerrard scored at 45:51(45+51=96)
rafael scored at 51:45(51+45=96)
rvp scored at 80:16(80+16=96)
THAT'S NOT A SIMPLE COINCIDENCE !
THAT'S A MESSAGE FROM THEM :')
justice for the 96
E baš si fin, hvala ti na čestitkama i daBogda ti nama nikad vise ne doso na temu.SiggiSmallz je napisao/la:Iskrene cestitke na 18.mjestu i dabogda ostali na toj poziciji do kraja sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.