Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zekoo
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Zekoo » 16 sep 2012, 02:16

Možel neko napisat ove officialne stranice nasih reprezentativaca na FB ?
Znamo samo za Džekinu da je 100% njegova

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 16 sep 2012, 19:02

Evo ovi "potencijalni reprezentativci" su pravo dobro krenuli, al' bojim se da su hiljadama kilometara daleko od reprezentacije iz poprilično nejasnih razloga. Velika šteta, baš smo tu i deficitarni.

slika
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 sep 2012, 19:32

Ja ne znam što se u medijima nikako ne pridodaje pažnje Emiru Dilaveru,igra standardno desnog beka u Austria Wien i reprezentaciji U21 Austrije,klub mu je prvi na tabeli,u 8 kola zabilježili 7 pobjeda.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 sep 2012, 19:51

Dylan Dog je napisao/la:Ja ne znam što se u medijima nikako ne pridodaje pažnje Emiru Dilaveru,igra standardno desnog beka u Austria Wien i reprezentaciji U21 Austrije,klub mu je prvi na tabeli,u 8 kola zabilježili 7 pobjeda.
Jel to ona liga cijeg prvaka prvak Luksemburga izbaci???Bez ikakvog nepostovanja prema tvom postu,austrijska liga je u strasnom padu i stvarno ne vidim da nam ikako odatle moze doci igrac koji bi pomogao nasoj reprezentaciji...Ako ostvari transfer u neki jaci klub,onda ok!Do tada,bolje gurati momke iz nase lige i barem malo pomoci domacem fudbalu... ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 sep 2012, 19:57

ma imamo Vršajevića na RB, ako se Mujdža ozlijedi, imamo Vranješa, ne vjerujem da će Sušić toga zvati u dogledno vrijeme
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 sep 2012, 20:03

NEZALAGANJE je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja ne znam što se u medijima nikako ne pridodaje pažnje Emiru Dilaveru,igra standardno desnog beka u Austria Wien i reprezentaciji U21 Austrije,klub mu je prvi na tabeli,u 8 kola zabilježili 7 pobjeda.
Jel to ona liga cijeg prvaka prvak Luksemburga izbaci???Bez ikakvog nepostovanja prema tvom postu,austrijska liga je u strasnom padu i stvarno ne vidim da nam ikako odatle moze doci igrac koji bi pomogao nasoj reprezentaciji...Ako ostvari transfer u neki jaci klub,onda ok!Do tada,bolje gurati momke iz nase lige i barem malo pomoci domacem fudbalu... ;)
Pa ček,na stranu što igrači iz naše lige dobijaju poziv samo zato da bi se malo dalo poticaja domaćim igračima,ako bi gledali samo rezultate i naš prvak Zrinjski je izgubio 0:4 od tog istog Dudelangea prije par godina.
I Austrijski klubovi su znali ostvarivati sasvim solidne rezultate u evropi posljednih godina,pogotovo taj prvak Salzburg kojega spominješ,no eto kakva smo mi sila da igrača prvoplasirane ekipe Austrijske lige ne trebamo spominjati u kontekstu naše reprezentacija,fakat smo najači :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 sep 2012, 20:26

@ dylane, da ima Bogd'o, ono što su neki na forumu pominjali više puta, kao što je u bivšoj Jugoslaviji bilo da se organizuje novinarska selekcija protiv repke, možda bi se tu koji novi reprezentativac iznjedrio, a ovako, jako, jako teško.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 sep 2012, 15:16

Milan Đurić:

"Zaista me to ne interesuje niti pratim štampu. Srbija me nikad nije zvala da igram za njih, tako da ne želim govoriti o toj temi. Igram za BiH i ukoliko bi me selektor Safet Sušić pozvao, naravno da bih se odazvao. Došao sam u mladu selekciju kako bi napredovao, a to znači da želim i priželjkujem poziv u A selekciju."
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 18 sep 2012, 06:21

JTS je napisao/la:Milan Đurić:

"Zaista me to ne interesuje niti pratim štampu. Srbija me nikad nije zvala da igram za njih, tako da ne želim govoriti o toj temi. Igram za BiH i ukoliko bi me selektor Safet Sušić pozvao, naravno da bih se odazvao. Došao sam u mladu selekciju kako bi napredovao, a to znači da želim i priželjkujem poziv u A selekciju."
info. link :?:

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 18 sep 2012, 15:10

Rahman je napisao/la:
JTS je napisao/la:Milan Đurić:

info. link :?:
Imas na reprezentacija .ba, a oni su citirali Oslobodjenje.

beli
Kontakt:

Post Postao/la beli » 19 sep 2012, 10:19

[youtube][/youtube]

Izdominirao ih Dzeko

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 20 sep 2012, 15:54

Momci, treba mi hitno info kako se zove majka Nemanje Bilbija, ako neko zna. :D

Sad sam, prepisujući raspored za fax skontao da mi se jedna profesorica preziva Bilbija, Snežana neka, pa rekoh da njemu nije šta, majka ili nešto. :mrgreen:

Tražio sam na wikipediji, ali tamo pod personal information Nemanje stoji samo da mu se otac zove Milorad, o majci nema ništa. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 24 sep 2012, 10:34

Tako je drug !!!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 26 sep 2012, 18:25

Opet pitam..dali mi moze netko napisati ovdje ili poslati u inbox spisak nasih (bih) igraca po svijetu sto igraju gdje god..hvala

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 sep 2012, 01:00

bezze je napisao/la:Opet pitam..dali mi moze netko napisati ovdje ili poslati u inbox spisak nasih (bih) igraca po svijetu sto igraju gdje god..hvala
http://www.transfermarkt.de/de/europa/e ... werbe.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Klikneš na svaku zemlju i za skoro svaki klub imaš i njihove niže kategorije. Iznenadićeš se koliko puno Bosanaca po nižim kategorijama ima. Dalo bi se samo po njemačkim ligama naći možda kakvih blizu tridesetak.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 sep 2012, 17:46

Ibišević nakon 35 sekundi pogodio, Džeko nakon 10, ima da od Grka napravimo kajganu. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 sep 2012, 18:33

Ako ovakvu formu Ibišević i Džeko održe do Grčke (a najvjerovatnije i hoće,osim ako ne daj bože bude neka ozlijeda) , demolirat ćemo Grčku,prosto rečeno.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 30 sep 2012, 00:35

a lopte ce im dodavati miske s klupe i pjanke "na stakama".

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 03 okt 2012, 13:12

Ja fakat ne kontam ovo rangiranje..
Mislio sam da cemo skociti bar 3 mjesta kad ono samo jedno..
Ali nervira me jedna stvar.. Po kojem osnovu je Portugal treci a Engleska peta. Engleska je cak i pala na peto jer je bila treca na proslom rangiranju... Koje to rezultate oni imaju, pogani jedni...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 okt 2012, 15:54

Alispahic nije ni otputovao sa Dinamom u Ukrajinu :cry:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.