NK Široki Brijeg

jure9
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la jure9 » 23 sep 2012, 22:35

uprava odlazi

jure9
Kontakt:

Post Postao/la jure9 » 23 sep 2012, 22:38

treba naj prije Miju otjerat pa tek onda ovaj starački dom od igrača sve ih je on doveo

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 23 sep 2012, 22:41

Navijači ne mogu protiv uprave zato što im ona sve plaća, dala im je prostoriju u stadionu, platila nedavno put u Vukovar. Vođa navijača nam radi u Mepasu, ne može ni on protiv uprave
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 23 sep 2012, 23:13

SirAlexFerguson je napisao/la:Navijači ne mogu protiv uprave zato što im ona sve plaća, dala im je prostoriju u stadionu, platila nedavno put u Vukovar. Vođa navijača nam radi u Mepasu, ne može ni on protiv uprave
nije bas tako crno na bijelom,... a nije ovo ni mjesto da se pise o tome,...

modric

Post Postao/la modric » 23 sep 2012, 23:38

Nazalost Siroki je stvarno umro,Olimpica napasti tek zadnjih 15 minuta je taktika smrti...Siroki nema igraca u ovoj ekipi koji moze donjeti prevagu...a politika dovodjenja starih i isluzenih igraca je pogubna.Ja sam iz Posusja i ovom navijacu Zrinskog sto provocira porucujem,...nikada Posusje,Grude ,Duvno,Livno,LJubuski itd nece biti uz Jugoslaviju=Zrinski............mi smo za Siroki , i ima nas vise od vaseg pola Mostara

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 sep 2012, 23:45

modric je napisao/la:Nazalost Siroki je stvarno umro,Olimpica napasti tek zadnjih 15 minuta je taktika smrti...Siroki nema igraca u ovoj ekipi koji moze donjeti prevagu...a politika dovodjenja starih i isluzenih igraca je pogubna.Ja sam iz Posusja i ovom navijacu Zrinskog sto provocira porucujem,...nikada Posusje,Grude ,Duvno,Livno,LJubuski itd nece biti uz Jugoslaviju=Zrinski............mi smo za Siroki , i ima nas vise od vaseg pola Mostara
Tko bolan prvocira,ja vas branim od ovoga scootera,taj dolazi k nama na temu i svako malo nekakva provokacija,vidim da je i Sirokom napisao da je umro a njegov Zeljeznicar od davljenika se spasava na svom stadionu!
Ljubuski ce pogotovo biti uz Siroki,imaju divnu zajednicku proslost ! :?
Ti kao Posusak bi trebao znati da vam je Siroki najveci rival,no kako ste upropastili svoj nogometni klub okrecete se kao sto vjetar puse,nekada ste se "mlatili" protiv njih a sada im se ulizujes,nisi ti posusje vidio,vise neko brdo iznad,mozda gdje su oni Sisovici mesari....aaaaaa Rakitno!
Duvno ima svoj NK Tomisav a livno NK Troglav!
Sramotis taj nick Modric...jer je tvoj nick poceo karijeru u tom yugoslovenskom klubu Zrinjskom,djete moje idi pa malo se informiraj koji to klub nikada nije imao petokraku na svom dresu! ;)
Iđi vrvi nonamo!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 23 sep 2012, 23:55

bekicamir je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:Davno sam ja rekao da je Siroki umro!
Bolje ranjen nego mrtav....Mora da ti je Amar nesto u rodu ,cim vam se smrt mota po glavi,bolje se ti pozabavi svojim klubom ,vidis da vam novca fali te da polako ali sigurno se ponovo vracate gdje vam je i mjesto ,u sredinu tablice sa ogromnim dugovanjima...platite tih 250 000 tisuca inace stecaj!
A retarda braco moja mila cuj NAMA mjesto u sredini tabele!!!
Pa stvarno nekad je abortus i dobar!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

modric

Post Postao/la modric » 24 sep 2012, 00:00

bekicamir je napisao/la:
modric je napisao/la:Nazalost Siroki je stvarno umro,Olimpica napasti tek zadnjih 15 minuta je taktika smrti...Siroki nema igraca u ovoj ekipi koji moze donjeti prevagu...a politika dovodjenja starih i isluzenih igraca je pogubna.Ja sam iz Posusja i ovom navijacu Zrinskog sto provocira porucujem,...nikada Posusje,Grude ,Duvno,Livno,LJubuski itd nece biti uz Jugoslaviju=Zrinski............mi smo za Siroki , i ima nas vise od vaseg pola Mostara
Tko bolan prvocira,ja vas branim od ovoga scootera,taj dolazi k nama na temu i svako malo nekakva provokacija,vidim da je i Sirokom napisao da je umro a njegov Zeljeznicar od davljenika se spasava na svom stadionu!
Ljubuski ce pogotovo biti uz Siroki,imaju divnu zajednicku proslost ! :?
Ti kao Posusak bi trebao znati da vam je Siroki najveci rival,no kako ste upropastili svoj nogometni klub okrecete se kao sto vjetar puse,nekada ste se "mlatili" protiv njih a sada im se ulizujes,nisi ti posusje vidio,vise neko brdo iznad,mozda gdje su oni Sisovici mesari....aaaaaa Rakitno!
Duvno ima svoj NK Tomisav a livno NK Troglav!
Sramotis taj nick Modric...jer je tvoj nick poceo karijeru u tom yugoslovenskom klubu Zrinjskom,djete moje idi pa malo se informiraj koji to klub nikada nije imao petokraku na svom dresu! ;)
Iđi vrvi nonamo!
Nemoj molimte vise, zna se dobro tko to igra za Zrinski a tko za Siroki........sto se mene tice ja navijam za Siroki samo u kosarci..a u nogometu nemam za to razloga bas zbog te proslosti i Mije Jelica koji je podmetao Posusju ...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 sep 2012, 00:05

Za Zrinjski igraju i nose njegov dres i uvijek su nosili od samog osnutka od 1905 svi ljudi dobre volje i sportski nastrojeni mladici od kadeta do seniora,nismo nikome brojali krvna zrnca kao sto to nama rade drugi samo radi naseg prefiksa ,to sto nekom zadrtom smeta treba pogledati sebe u ogledalo!
Scooter da mjesto vam je u sredini tablice jer samo se sramotite u europi zadnjih godina,jel ono 3:20 gol razlika! :lol:

modric

Post Postao/la modric » 24 sep 2012, 00:05

Otvoreno cu reci Zeljo i Sarajevo su u ovom trenutku za klasu bolje ekipe od Sirokog i Zrinskog, zato sam i podrzao tvoj tekst Siroki je umro...jer treba istini pogledati u oci, jer ljudi putem tv ekrana su to vidjeli.Raduje me korektno sudjenje i takvo treba biti svugdje, bez natezanja ....

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 24 sep 2012, 00:07

bekicamir je napisao/la:Za Zrinjski igraju i nose njegov dres i uvijek su nosili od samog osnutka od 1905 svi ljudi dobre volje i sportski nastrojeni mladici od kadeta do seniora,nismo nikome brojali krvna zrnca kao sto to nama rade drugi samo radi naseg prefiksa ,to sto nekom zadrtom smeta treba pogledati sebe u ogledalo!
Scooter da mjesto vam je u sredini tablice jer samo se sramotite u europi zadnjih godina,jel ono 3:20 gol razlika! :lol:
Tebi se uvijek GROHOTOM SMIJEM!!!!!
Tako si ogranicen!
A mallo da se informises mogao bi naci clanak ko je postigao najveci uspjeh u europskim takmicenjima u BIH ikada!
Jos jednom Grohotom se smijem,grohotom!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 24 sep 2012, 00:23

Siroki ce uskoro postati osrednji premierligas, ako nastave s ovakvim igrama. :idea:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 sep 2012, 00:34

Sad vam slijedi jedno filovanje podobro ;) Molite boga da Said,Hadzic i Suljic budu lose raspolozeni :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2012, 02:23

Mogla bi i Pecara postati modna pista za merino k'o i u Posusju otkad ispadose iz svih anala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 sep 2012, 11:11

Mogla bi. Ali nece. Davno ste se trebali nauciti da vam nema smisla usporedjivati Široki Brijeg sa bilo kime u ovoj drzavi, a pogotovo ne sa mjestima u okruzenju.

Široki Brijeg jednostavno prolazi kroz smjenu generacija, i to je to. Doveo je trenera koji zna sto zeli, mlad je i ambiciozan, ali ne moze napraviti revoluciju unutar mjesec dana, tako da ocekujem tek iduce godine da se pomalo posloze neke stvari. Ne ide nista preko noci, bez obzira sto bi ljudi to tako htjeli.
...Život za Široki...

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 24 sep 2012, 14:07

Pa ljudi šta vam je prošlo se u Kupu u osminu finala.
U prvenstvu kaskanje za vodećima, ali ne može se ispravit za mjesec dana što je Bloudek kvario više od pola godine ne radeći ništa nego fitnes treninge. Strpljenja, vidjet ćete da će Široki i ove godine biti onaj pravi nakon što se na polusezoni dovedu novi igrači i zahvali onima koje je zub vremena nagrizao i onima koji ne zaslužuju nosti dres NK Široki!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 sep 2012, 14:38

sta vam je ljudi siroki ce se opet dignut,samo pogledajte koliko su godina zaredom u europi,imam osjecaj da ce ove godine u kupu daleko ici,samo dok se uigraju ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

payton

Post Postao/la payton » 24 sep 2012, 17:01

Molite Boga da vas poštedi poniženja na Koševu.Ono što sam sinoć vidio protiv olimpica je dno-dna
YES.WE.DID.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 sep 2012, 17:04

payton je napisao/la:Molite Boga da vas poštedi poniženja na Koševu.Ono što sam sinoć vidio protiv olimpica je dno-dna
ono sinoc nije bilo na njihovom nivou..oni mogu dosta ,dosta bolje sa trenutnim igrackim kadrom..siguran sam da ce biti neizvijesna utakmica na Kosevu...pgt kad znamo da Siroki tradicionalno pruza dobre igre kod nas..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 sep 2012, 18:12

payton je napisao/la:Molite Boga da vas poštedi poniženja na Koševu.Ono što sam sinoć vidio protiv olimpica je dno-dna
Uvijek su ih ponizavali na Kosevu,idi bjeri hajvo pogledaj malo statistiku !!! :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74 i 29 gostiju.