Ja u Hadzica od pocetka nisam sumljao,zasto,pa jesmol imali priliku da ga gledamo na Kosevu u dresu Celika kad smo uzeli u onoj ludoj utakmici 4-2,da je covjek razvalio bio,sprdao se sa nasim stoperom,u zraku duela nije izgubio,sta ce mi bolja ocjena ili nesto o tome valjali ili ne ili sta ce mi neko drugi reci..dakle imao si priliku momka vidjeti na dijelu,u toj utakmici najbolji bio,kad je trebao kod nas doc meni odma ta utakmica u glavi bila,vidis jede zemlju igra momacki,prava 9-tka koja treba u ovom sistemu...kod nas od pocetka se postavio kao takav bez obzira sto nije prosao kompletne pripreme sa ekipom,i sto je mozda i zavaljen u nekom ovom sistemu jel radi najveci posao od svih ofanzivaca u smislu da se puno vise trosi na neke druge stvari koje mozda nebi radio da ima jos jednog spica pored sebe,mene on odusevljava od starta od kad je ovdje,zapravo odusevio me u toj utakmici protiv nas pa sve do dan danas smatram da je odlican centarfor,koji igra sa tako puno osjecaja da je to nenormalno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".