FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajlijaTM

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 sep 2012, 18:05

mma_hz je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni je on samo napadac koji je tu kao Inzagi, ima dobru kontrolu lopte i njuh za gol, ali glava, solo akcije i slicno nula bodova... Ne bih ga volio u Zeljinom dresu...
upravo si opisao Adilovica i Popovica iz Zeljinog dresa..mislim da si malo subjektivan u ovom slucaju..
ocigledno da u ovoj formaciji sa jednim isturenim spicem koju igramo i mi i vi,najbolje leze ovakvi napadaci..onaj koji je tu da postavi glavu,nogu ,rame nbt..samo da zabije..a ostalo ce mu servirati poluspic i krila... ;)
njegovo je samo da ima taj NJUH,tj da zna gdje ce ta lopta. :D
Ako je do njuha,onda je nas lazo i dan danas prehladjen :lol: :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 sep 2012, 18:08

SarajlijaTM je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni je on samo napadac koji je tu kao Inzagi, ima dobru kontrolu lopte i njuh za gol, ali glava, solo akcije i slicno nula bodova... Ne bih ga volio u Zeljinom dresu...
upravo si opisao Adilovica i Popovica iz Zeljinog dresa..mislim da si malo subjektivan u ovom slucaju..
ocigledno da u ovoj formaciji sa jednim isturenim spicem koju igramo i mi i vi,najbolje leze ovakvi napadaci..onaj koji je tu da postavi glavu,nogu ,rame nbt..samo da zabije..a ostalo ce mu servirati poluspic i krila... ;)
njegovo je samo da ima taj NJUH,tj da zna gdje ce ta lopta. :D
Ako je do njuha,onda je nas lazo i dan danas prehladjen :lol: :lol: :lol:
ma dobro al to su ti tipovi napadaca..da spusti loptu,da postavi nogu...nema on sta driblat..i neke akcije praviti..
ev npr kod nas sta ima Emir driblat kad to i previse rade Said i Suljic... :D :D
a ne zezaj Lazo vam je donio KUP...kako je sacuvao loptu pored 3 igraca Celika u revansu i spustio je Savicu..to je promjenilo citav tok tekme..dosta od njega.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2012, 18:16

Fin rezultat iz Ist.Sarajeva podjela bodova koja i nama odgovara,ja iskreno pored kospicara najveceg konkurenta vidim u Zrinjskom...tako sam mislio i prije prvenstva kada sam vidio ko ulazi sa kakvim igrackim kadrom u prvenstvo,i dalje stojim pri tome da liga u igrackom smislu nije dugo losija bila i da nikad manje konkurenata za vrh nece biti nego ove sezone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

payton

Post Postao/la payton » 23 sep 2012, 18:44

a sjetite se kad je Hadzić podpisao za nas niko mu nije davao 5 deka šansi da će nam valjati...a ovako ako nastavi sebi pravi priliku za dobar transfer
iako za dobar transfer moraju se poklopiti još neke stvari
YES.WE.DID.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 sep 2012, 18:46

miky_hz je napisao/la:Fin rezultat iz Ist.Sarajeva podjela bodova koja i nama odgovara,ja iskreno pored kospicara najveceg konkurenta vidim u Zrinjskom...tako sam mislio i prije prvenstva kada sam vidio ko ulazi sa kakvim igrackim kadrom u prvenstvo,i dalje stojim pri tome da liga u igrackom smislu nije dugo losija bila i da nikad manje konkurenata za vrh nece biti nego ove sezone
Bolje bi nam odgovarala pobjeda Slavije jer bi oni pali kad tad a ovako Zrinjski je konkurent do samog kraja. ;)

Ako od sljedece 4 domace tekme (siroki,borac,zeljo,zrinjski) jednu moramo kiksat nek to bude Borac jer trenutno su najslabiji i imaju najmanje bodova od velike petorke

Hadzic jest manje više taj razbijac ali zna on dosta i sa loptom vjerujte vi meni.Kad je Suljicu dodo protiv Levskog?Tajming savrsen.Onda jucer je odigrao opet duplu sa Suljicem a mozda bi neki napadac je samo rokno iz one pozicije...? Bio je jucer jos jedno povlacenje lopte kad je bukvalno sa naseg 16 preso centar vukuci loptu uz aut liniju i prolazeci par igraca leotara...Sasvim dobar igrac za nase lige i ekipe, jos se uklapa u potpunosti ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2012, 18:55

Ja u Hadzica od pocetka nisam sumljao,zasto,pa jesmol imali priliku da ga gledamo na Kosevu u dresu Celika kad smo uzeli u onoj ludoj utakmici 4-2,da je covjek razvalio bio,sprdao se sa nasim stoperom,u zraku duela nije izgubio,sta ce mi bolja ocjena ili nesto o tome valjali ili ne ili sta ce mi neko drugi reci..dakle imao si priliku momka vidjeti na dijelu,u toj utakmici najbolji bio,kad je trebao kod nas doc meni odma ta utakmica u glavi bila,vidis jede zemlju igra momacki,prava 9-tka koja treba u ovom sistemu...kod nas od pocetka se postavio kao takav bez obzira sto nije prosao kompletne pripreme sa ekipom,i sto je mozda i zavaljen u nekom ovom sistemu jel radi najveci posao od svih ofanzivaca u smislu da se puno vise trosi na neke druge stvari koje mozda nebi radio da ima jos jednog spica pored sebe,mene on odusevljava od starta od kad je ovdje,zapravo odusevio me u toj utakmici protiv nas pa sve do dan danas smatram da je odlican centarfor,koji igra sa tako puno osjecaja da je to nenormalno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 sep 2012, 20:57

Treba se cuvati. Prisao Zeljo na samo -5 :P

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2012, 21:01

Super,super ovo izgleda...Sirokom trica ne gine 8-)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 23 sep 2012, 21:19

FKKrajina je napisao/la:Treba se cuvati. Prisao Zeljo na samo -5 :P
hahahaha :D

payton

Post Postao/la payton » 23 sep 2012, 21:20

Jel primjecujete da the maniacs i ostali kanticara i morona nema na ovoj stranici.
Neprocjenjivo a za sve ostalo tu je Radnik znanje-imanje Bjeljina :) :)
YES.WE.DID.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 23 sep 2012, 21:24

payton je napisao/la:Jel primjecujete da the maniacs i ostali kanticara i morona nema na ovoj stranici.
pa nemaju sad nista da kazu , jbg.a uzme im bod posljednjeplasirana ekipa .. :lol: :D bas me zanima koji im je sad izgovor , i cudi me sad da ne cestitaju titulu :o hahahahah :lol: :D

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 23 sep 2012, 21:25

Colorado je napisao/la:
payton je napisao/la:Jel primjecujete da the maniacs i ostali kanticara i morona nema na ovoj stranici.
pa nemaju sad nista da kazu , jbg.a uzme im bod posljednjeplasirana ekipa .. :lol: :D bas me zanima koji im je sad izgovor , i cudi me sad da ne cestitaju titulu :o hahahahah :lol: :D
samo polahko iz godine u godinu 8-)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 23 sep 2012, 21:29

Cuspajz je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
samo polahko iz godine u godinu 8-)
jaki ste nema sta :lol: sve se vidi kad izadjete u evropu ;)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 23 sep 2012, 21:30

vi umjesto da slavite sto ste (ko svake godine u ovo doba) trenutno prvi na tabeli, pricate o nama :lol:

neprocjenjivo... vidimo se poslije 30.kola... zna se ko titulu!!! ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 23 sep 2012, 21:31

Kweuke-Sarajevo 5:0
Ove godine ZETA,GROHOTOM SE SMIJEM!!
NEMOJTE prerano da slavite titulu,mogli bi se jos vise razocarati!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

payton

Post Postao/la payton » 23 sep 2012, 21:33

Fakat mi nije namjera finim i kulturnim navijacima zelje piti krv...ali njih 6-7 koji su vise ovdje zasluzuju i gore stvari. Pa ima onaj jedan umobolnik koji da dobijemo Barcu reko bi nije vam bio istok pun ili bilo je malo mjesta slobodnog na sjeveru. Kakva li je to bolest , brojanje gledalaca...to medicina nije otkrila !!
Za finu zeljinu raju : lose igrate i to je cinjenica , ali nije nista gotovo i mozete to puno bolje . Iako nije lahko imati poraz pa onda na svom terenu X sa fenjerasem. Ipak mislim da ste nam vi jedini konkurent za titulu koji cemo ipak MI uzeti jer imamo kvalitetniju ekipu i bolje igramo ;)
YES.WE.DID.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 sep 2012, 21:46

Fino ovo ide, fino. Listica veoma protiv OlimpiCa, na Kosevu moraju pasti! komsinice kiksale i to nam ide u prilog i imamo 5 bodova prednosti. Samo treba polahko i nee treba se zalijetati sjetimo se samo prosle sezone ;)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 23 sep 2012, 21:48

Evolution87 je napisao/la:Fino ovo ide, fino. Listica veoma protiv OlimpiCa, na Kosevu moraju pasti! komsinice kiksale i to nam ide u prilog i imamo 5 bodova prednosti. Samo treba polahko i nee treba se zalijetati sjetimo se samo prosle sezone ;)
Ti izgleda jedini normalan Pitar,ovi tvoji prerarno navalili sa titulom :D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

payton

Post Postao/la payton » 23 sep 2012, 21:49

Uprava i gdin Jovic znaju sta rade. Bio sam prisutan kad Jovic i Dino na pomocnom razgovaraju sa igracima (pred euro tekme). Obracaju im se sa puno uvazavanja i postovanja. Uprava RADI EXTRA posao...i mi samo treba da podrzimo i upravu i Jovica. Vidjecete da ubijamo listicu sa 2 razlike.
SVI NA KOSEVO !!!
YES.WE.DID.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 23 sep 2012, 21:49

[youtube][/youtube]

Treba opet Hanku zvati na proslavu. 8-)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”