Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 23 sep 2012, 19:51

slika

slika

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 23 sep 2012, 19:55

Po meni trenutno najbolji odbranbeni igrac je Mertesaker, frajer sigurno i predobro igra, a onaj papak Gervinjo ona zadnja sansa, pa Allaha mi Giroud sam, Hart na desnoj strani samo da mu je papak pas dao, ono bi go bio u suprotni ugao 100%. Bas mi krivo sto sva 3 boda ne uzesmo :evil:
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 sep 2012, 20:14

frankqqqqq je napisao/la:Nas sjeba internet, nismo uspjeli pola utakmice pogledat u yebenim lokalima. Uglavnom, koliko vidim po postovima zaslužili smo pobjedu.
Nismo uspjeli pola poluvremena :lol:
Nego svejedno dobro okupljanje, bilo je smijeha, šale, zezancije i replaya slavlja gola Koscielnog. :mrgreen:

Vidim da se žalite, a ja cu reci u gostima smo igrali sa Liverpoolom i Cityem, 4 boda. Ne smijemo biti nezadovoljni. 5 utakmica, 0 poraza, 3 remija, 2 pobjede, 2 primljena gola, 9 bodova. Ja zadovoljan. :)

samo ljudi da znate @frankqqqq je momčina i pol ;) , sa nama je tekmu gledao i @AllGunsBlazing i jos 10-ak drugih gunnera.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 sep 2012, 20:28

Odlično je bilo na okupljanju iako nismo bili u mogućnosti da gledamo ono na šta smo došli :mrgreen: Momci su odlični, da možemo svako kolo bi ovako išli :mrgreen: I drug Maršal i AGB su lafčine, i još ostalih 9 - 10 momaka koji su bili sa nama, svi su kraljine, trebali bi i njih na forum ovaj navući.

[youtube][/youtube]

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 sep 2012, 20:42

:lol: :lol: :lol:

slika

slika
slika

"You'd pay to watch Arsenal's midfield." - Jamie Redknapp
Arteta: "We knew that Robin was irreplaceable. But we have had to replace him somehow but not with one man – with a team."

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 sep 2012, 20:46

Bježi ba i još se neki našli govorit da nam vezni red nije najbolji u ligi :lol: Pogledah danas Unitedov vezni, neće oni do lopte doć ako budu onako igrali. I što je najgore za njih, Wilshere se vraća do te utakmice :lol: :lol:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 23 sep 2012, 21:04

Ako uzmemo Chelsea to je to u borbi za titulu smo, a ako ne uzmemo... :roll:

btw. u SC Caffeu u Sarajevo je bilo predobro 8-) Okruzeni navijacima Liverpoola :lol:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 sep 2012, 21:06

Zreliji Arsenal odavno nisam gledao.Dovoljno govori i to da su se zadovoljili bodom u situaciji u kojoj bi prije svi otišli u napad i primili glup gol iz kontre.Nije lijepo kao nekada ali mislim da će biti kakav trofej ove sezone za Arsenal.

Santi 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 23 sep 2012, 21:06

Realno imamo veoma jak vezni red, Arteta i Cazorla igraju tehnicki veoma potkovan fudbal, sto najbolje dolazi do izrazaja na malom prostoru. Tu su jos Wilshere, Rosicky, Diaby, Ox, Ramsey...

ne treba se zanositi ali k'o sto vec rekoh treba ove bodove zaokruziti sada protiv Chelsea :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 sep 2012, 21:09

bega_afc je napisao/la:arnele danas sam prvi put vidio jenkija u arsenalu kakvog ga ti predstavljas,mora samo poraditi jos malo na dodavanjima,tu mu fali sigurnosti,a danas se pravo oslobodio i moram jos rec da nam je falio ziru i u prvom poluvremenu,skok,da moze neko primit il prenijet loptu kad vito ispucava,ziru mora igrat na svakom gostovanju i bice puno bolje,jos da samo hoce zabit da mu se vrati samopouzdanje,santi i arteta,nema dalje
Ovaj nivo Jenkinson drži od početka sezone, ako na nekim tekmama i u nekim trenucima nije bio i bolji, al' to teško mnogi priznaju. Jbg. ipak je Jenki donedavno bio jedan od dežurnih krivaca, iako očito evo stiče kredit, što mi je drago.

U narednoj tekmi sam i sa bodom zadovoljan. Pogotovo bod uz nulu u našoj mreži. :mrgreen:

Edit: Ovo je narednih pet tekmi, a nakon toga odmaramo. Drago mi je zbog ove tekme (podvučeno), zato što se igra na OT, a ne na Emiratima. Bolje Emirate sačuvati za drugi dio sezone. ;)
H - FC Chelsea
A - West Ham United
A - Norwich City
H - Queens Park Rangers
A - Manchester United
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 23 sep 2012, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 23 sep 2012, 21:11

Ne mozemo se zadovoljiti protiv Chelsea koji ocigledno igre nema bodom :?

Hocemo pobjedu !
Arsene Wenger

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 sep 2012, 21:16

Jenkinson je odlican full back.neiskusan ali treba mu dati priliku.Moze trcati i gurati se sto je dovoljno da zamjeni rovitog Sagnu koji ce sve vise i vise pocet opadati.Ova ekipa Arsenala ima sansu za titulu ali fali im neki x-factor u ekipi.Dobro igraju ali imaju puno neandertalaca u ekipi.Onaj Gervinho je obicni parmak i hmalj koji samo zna trcati.Oxladea treba forsisati , momak zna znanje.Bolji je od ovog poluglavog.Cazorla je masinerija.Zna sve sa loptom i on je Arsenalov key man.

Polako , sezona je duga.Vracaju se bitni igraci.Ima se Arsenal cemu nadati ove godine.Mogli ste dobiti City , koji je ocajan.Al' eto nije se dalo.Glupo primljen pogodak.Greska Manonea i jos par skakaca i eto gola plasticara.
Solidnu konkurenciju bi Arsen mogao iskoristiti.Nema tu top tima koji igra fantastican fudbal i koji odskace.Moze Arsenal sa najocrtanijom igrom u ligi pmrsiti racune svakom timu.U LP mislim da je plafon 4-finale.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 23 sep 2012, 21:42

Nisam bio u tom SC caffeu,ev imaju slike na ****.ba,haj sad svaki od vas nek se nadje i nek stavi je ovdje da vidim ko je ko :P :lol: :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 sep 2012, 21:47

Koji qrc vise svi redom serete po Gervinhu..Danas nije bio njegov dan,jbg,ali je on jedan od rijetkih igraca u Arsenalu koji je u stannju 1 na 1 probiti bilo koga,.Osim toga danas je primjetno bilo da su dosta paznje posvetili upravo njemu,skoro svaki put kad dodje do lopte bio je udvajan..Iskreno,meni je dovoljno vidjeti reakcije igraca koji ga cuvaju,po njihovom kretanju se vidi da ga se plase..Bolje i njega gledati nego nevidljivog Walcota ili indisponiranog Rusa,Ox je jos uvjek mlad i sigurno da jos uvijek nije na nivou Gervinha..

Odlicno smo stajali na terenu do primljenog gola,City nije nista konkrentno napravio osim sto je imao par kornera..Mi smo imali nesto vise prostora u odnosu na drugo poluvrijeme,Gervinho je imao najbolju sansu,Podolski katastrofalno sutirao na povratnu Jenkinsona i Santi je imao dva udaraca al premekana..

U drugom poluvremenu imamo posjed ali ne i ideje,jos jednom se pokazalo da tesko igramo protiv postavljene odbrane,da ne kazem bunkera..Osim onog suta Cazorle skoro pa nista nismo napravili,Gol smo dali onako kako smo i primili,iz prekida i to nakon pogreske mislim Lescota koji je loptu glavom spustio na nogu Koscielnom kojem treba skinuti kapu na onoj sutini,.Da su Ramsey,Gervinho ili Walcot bili na njegovom mjestu vjerovatno bi vidjeli pokusaj driblinga i izgubljenu loptu,ovako im je covjek iz zadnje linije pokazao kako se to radi..

Naravno treba biti zadovoljan,bod sa najtezeg gostovanja u ligi je i vise nego dobar..Osim toga ovo je dodatna injekcija samopouzdanja za ovu ekipu,.

Da i ja pohvalim Jenkinsona,i ako sam bio jedan od njegovih najveci kriticara (s razlogom doduse)..Samo jos da popravi dodavanja i bice ozbiljna konkurencija Sagni..I Ramiz takodjer djeluje dosta bolje u odnosu na proslu sezonu,.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 23 sep 2012, 21:52

slika

Eto ja i jaran smo prvi s desna, ja u dresu Arsenala on drzi šal 8-)
Arsene Wenger

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 23 sep 2012, 21:56

vedofeelgood je napisao/la: Eto ja i jaran smo prvi s desna, ja u dresu Arsenala on drzi šal 8-)
A Marsal i Franqqqq ?? :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 sep 2012, 21:57

arminarsenal je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la: Eto ja i jaran smo prvi s desna, ja u dresu Arsenala on drzi šal 8-)
A Marsal i Franqqqq ?? :mrgreen:
Mi smo zeničani, ovo su sarajlije :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2012, 22:01

Šta vam je ba. Izdominirali smo City u potpunosti. Da ne pričam o crnom messiju. :lol:
Arteta i cazorla :O pa Bože drago ljudi su čudo. Inače Arteta danas 94% uspješnih dodavanja, šta reći :mrgreen: .

I šta je ovo niko ne spominje makazice kompanija te nakon tako katastrofalnu grešku Koscielnog , a i onaj potez petom Kosa. nadjite gifove :D
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 sep 2012, 22:04

armine ako te bas zanima poslat cu ti sliku na pp :)

nema potrebe da se privatne sliku postaju ovdje :)

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 23 sep 2012, 22:05

Chelsea ima igru na razini Cityija ove sezone, tu su negdje brate, zato i kazem da moramo protiv Chelsea dobiti i mislim da smo to u stanju a svakako ni remi ne bi bio toliko loš, što kaze @Arnel sa 0 u našoj mrezi :mrgreen:
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.