Znaš kako bi prije majke imale naviku reći :mandraX je napisao/la:Došli firgosi iz Katalonije, bakar ovo ono.

Sad će me BH Katalonci razapet'.
Doćeš ti kući

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Znaš kako bi prije majke imale naviku reći :mandraX je napisao/la:Došli firgosi iz Katalonije, bakar ovo ono.

zizu1991 je napisao/la:Znaš kako bi prije majke imale naviku reći :mandraX je napisao/la:Došli firgosi iz Katalonije, bakar ovo ono.

Doćeš ti kući

Kazu sa Canala plus da utakmica veceras ne moze biti odigrana.stomaklija je napisao/la:Sad slušam ovog s BBC-a, veli u 21.15 nije radio nijedan semafor. Osvijetlili su cijelu jednu stranu sada petljaju sa drugom. Utakmica čak i bude odigrana :ugeek:

Dos opciones: 1/ Jugar a las 22:30 si se arregla la luz en breve
2/ Aplazarlo al lunes y que se juegue sobre las 20:30

to što ja ustajem u 6 na posogeoxx je napisao/la:neke utakmice ove sezone su bile odigrane i u 23.00h , valjda mogu to napraviti do tad , sta fali i da u 23.00h pocne

Ovo nešto meni upućenoDonnie Darko je napisao/la:Minusi razjebali tehnologiju u Madridu. Ovog ni u Brezi nema.

Možda pajdo nije znao da si iz BrezeLBJ MVP je napisao/la:Ovo nešto meni upućenoDonnie Darko je napisao/la:Minusi razjebali tehnologiju u Madridu. Ovog ni u Brezi nema.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.