Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nismo uspjeli pola poluvremenafrankqqqqq je napisao/la:Nas sjeba internet, nismo uspjeli pola utakmice pogledat u yebenim lokalima. Uglavnom, koliko vidim po postovima zaslužili smo pobjedu.
Ovaj nivo Jenkinson drži od početka sezone, ako na nekim tekmama i u nekim trenucima nije bio i bolji, al' to teško mnogi priznaju. Jbg. ipak je Jenki donedavno bio jedan od dežurnih krivaca, iako očito evo stiče kredit, što mi je drago.bega_afc je napisao/la:arnele danas sam prvi put vidio jenkija u arsenalu kakvog ga ti predstavljas,mora samo poraditi jos malo na dodavanjima,tu mu fali sigurnosti,a danas se pravo oslobodio i moram jos rec da nam je falio ziru i u prvom poluvremenu,skok,da moze neko primit il prenijet loptu kad vito ispucava,ziru mora igrat na svakom gostovanju i bice puno bolje,jos da samo hoce zabit da mu se vrati samopouzdanje,santi i arteta,nema dalje
A Marsal i Franqqqq ??vedofeelgood je napisao/la: Eto ja i jaran smo prvi s desna, ja u dresu Arsenala on drzi šal
Mi smo zeničani, ovo su sarajlijearminarsenal je napisao/la:A Marsal i Franqqqq ??vedofeelgood je napisao/la: Eto ja i jaran smo prvi s desna, ja u dresu Arsenala on drzi šal
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.