Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Arsenal
oprastam viti onaj primljeni gol. Sjajna odbrana 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
pa moj gervaissssss
i šta covjek da radi ovom Žervinju, yebo li mu žervinjo sve 

- Invincibles
- Kontakt:
Je l' ovo AKN nesto ranije pocinje,je li zavrsio ili sta? 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
pobjeda ne bi bila nezaslužena. Gervinho je krivac za to. mrš mrš pu pu
. izdominirali smo ih apsulutno, spustili na zemlju šampione

Vođa zna.
- Evolution87
- Kontakt:
mogli smo i do pobjede lagano, ali jbg, ni bod nije los. Nek' mi nismo porazeni 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
rezultatski gledano nisam zadovoljan,dugorocno gledano ovde ce puno ekipa gubit bodove,misleci na ove ekipe iz vrha,samo me jedna stvar bode u oci i nije mi se svidla,92 minuta,arteta nabacuje,ziru i volkot samo u 16,pa picka mu materina,posalji 4 5 ljudi na skok,moraju se i oni vratit,nece ostat svi u napadu,dobro proslo na kraju
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- HighburyHigh
- Kontakt:
Gervinho je dosta limitiran decko, ocigledno neki psihicki problemi, prepadne se sanse ili sta vec. Mozda i ne bi bila losa ideja pronaci nekog napadaca u januaru koji je dobar u jedan na jedan sansama.
Sve u svemu, bod je sasvim ok na ovakvom gostovanju. Idemo dalje i jace.
Sve u svemu, bod je sasvim ok na ovakvom gostovanju. Idemo dalje i jace.
Victoria Concordia Crescit.
Odlican Arsenal! Da Gervinho ima ista u onoj svojoj nakaradnoj glavi moglo se i do pobjede.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Gervinho mi izbi 200 maraka. Bolje receno, da je ono zabio, dobio bi te pare.
Nije, niti ce ikad biti igrac za Arsenala!
Nije, niti ce ikad biti igrac za Arsenala!
Mene nervira kod njega sto bez ikakve potrebe dribla, a moze lagano protrcati nekoga na osnovu svoje solidne brzine. Prezadovoljan sam bodom jer smo pokazali da se mozemo nositi i sa navodno najjacom ekipom u ligi. Ukoliko bi pobjedili Chelsea u narednom kolu zaokruzili bi odlican start, eventualno istakli kandidaturu za sami vrh.
Zadovoljan. Bod ovde je odlican, uspjesno zavrseno jedno od dva najteza gostovanja.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
onaj gervinho je neadertalac,sta je ono u pm... ne mogu da vjerujem,pa moj AW chembo na klupi a onaj maloumnik ti igra citavu tekmu. jenki je danas predobar,inace ga ne gotivim ali danas je fenomenalan.za BOSS-a ne treba trositi rijeci igracina i on i Per.
gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dajte ba ljudi koji qrac serete Gervaisu,proslu tekmu Gervinho BOG,Allah,a sad ****,nije igrac za nas,jednostavno nije imao svoj dan,i steta sto ono nije zabio,Cazorla je igracina samo takva...Samo jos da se Sezni i Sagna oporave i borba za titulu je tu...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
@Orion bas tako. Jos kad sw Sagna vrati, imacemo klupu boli glava. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
arnele danas sam prvi put vidio jenkija u arsenalu kakvog ga ti predstavljas,mora samo poraditi jos malo na dodavanjima,tu mu fali sigurnosti,a danas se pravo oslobodio i moram jos rec da nam je falio ziru i u prvom poluvremenu,skok,da moze neko primit il prenijet loptu kad vito ispucava,ziru mora igrat na svakom gostovanju i bice puno bolje,jos da samo hoce zabit da mu se vrati samopouzdanje,santi i arteta,nema dalje
#Voajeroljupci na respiratorima.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nas sjeba internet, nismo uspjeli pola utakmice pogledat u yebenim lokalima. Uglavnom, koliko vidim po postovima zaslužili smo pobjedu.
Nemojte Gervinha napadati, čovjek je igrao dobro od početka sezone, ne može svaku dobro. Sve u svemu, dobar je bod sa Etihada.
Nemojte Gervinha napadati, čovjek je igrao dobro od početka sezone, ne može svaku dobro. Sve u svemu, dobar je bod sa Etihada.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Gary Neville: "I don't know him [Carl Jenkinson] well but he looks like a kid that would be willing to run into a brick wall for you."bega_afc je napisao/la:arnele danas sam prvi put vidio jenkija u arsenalu kakvog ga ti predstavljas,mora samo poraditi jos malo na dodavanjima,tu mu fali sigurnosti,a danas se pravo oslobodio i moram jos rec da nam je falio ziru i u prvom poluvremenu,skok,da moze neko primit il prenijet loptu kad vito ispucava,ziru mora igrat na svakom gostovanju i bice puno bolje,jos da samo hoce zabit da mu se vrati samopouzdanje,santi i arteta,nema dalje
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.