fantastičnosedra je napisao/la:kako dzeko stoji na terenu?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko je isto world class player, za mene bolji od Aguera.JTS je napisao/la:Hajde ne serite bezveze ..u svakoj ekipi najbolji igrači ostaju na terenu. Niti Edin niti Aguero nisu pokazali nešto posebno, ali ipak je Aguero world-class player. Takvi igrači se naprosto ne vade iz igre.
P.S. Aguero čim igra, više nije povrijeđen ..očigledno da može odigrat' svih 90 min.
E nek su im sad uvalili gol,volim vise neg ista.

Nije svaki dan petak,sta se moze.Sezona je duga bice jos sansi za njega...
toooooooooooooooooooooo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko izadje, igra Citya gubi smisao.
Nece se Tevez vracata kao Edin, to je sigurno. Jos jedna u nizu Mancinijevih pogresnih odluka.
Nece se Tevez vracata kao Edin, to je sigurno. Jos jedna u nizu Mancinijevih pogresnih odluka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znali smo da Dzeko ima najmanje kredita kod Mancinija Balo,Kun, Tevez mogu i nekoliko losih utakica zaredom odigrati,pa nema veze, al Dzeki se svaki detaalj gleda.Prije njega su najmanje trojica trebala biti zamjenjena..
To topnici
Derite 

1-1
Bosanska brigada sad navija za Arsenal

Bosanska brigada sad navija za Arsenal

Upravo to. Cini se da ce Aguero uvijek biti prvi izbor Manciniju,bez obzira jel u tolko losoj formi da treba igrat za treceligasa,ili je u top formi. A Dzeko dok je pocetkom prosle sezone bio u formi,igro je,dok je doslo do promjene formacija u timu ,nije se snasao i hop na klupu. A sad Aguero i ako zabija i ako ne zabija,ako igra ko kur*c takoreci, on ce bit tu,radi reda.ZOI84 je napisao/la:Znali smo da Dzeko ima najmanje kredita kod Mancinija Balo,Kun, Tevez mogu i nekoliko losih utakica zaredom odigrati,pa nema veze, al Dzeki se svaki detaalj gleda.Prije njega su najmanje trojica trebala biti zamjenjena..
A i ovo sto kazu,Dzeko izasao,Cityjeva igra propala. Prije su se branili 60% vremena,sad se 90% vremena brane.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 23 sep 2012, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
e nek mu sad trce Kun i Silva ko bez glave
Uh, kako City pade nakon izlaska Dzeke. Pokazao je da njegov mapadacki potencijal mnogo znaci ekipi City-ja. Tevez je trebao mijenjati Aguera, a ne Dzeku. Isto tako, Tevez je pokazao da je veoma mnogo van forme trenutno ..
E vidjecemo sad ko ce bit man of the match
Nece bit Aguero,niti Tevez sigurno.

Dobro je ispalo!
silva danas katastrofalan, aguero van forme - trebao je igrati najvise 60 minuta, sve u svemu dobro je city prosao danas
Sta li govore raja iz Bluemoon-a? Za Dzeka ili protiv?
Nije da me boli **** sta misle ali da znam radi reda

Najjace na goal.com - Silva dobio 3.0 ocjenu, a Dzeko i Aguero 2.5 . Silva katastrofalno, dodavanja nimalo precizna,a i kad jesu , 95% puta su bila za Aguera.
odi, pa vidiredarmy0 je napisao/la:Sta li govore raja iz Bluemoon-a? Za Dzeka ili protiv?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izlazak Džeke nema veze s ovim. Prije bih rekao da je Džeko pao oko 15. minute drugog poluvremena. Jbt, ispade da je Edin najvažnija karika Cityjevog lanca, pa je pucanjem iste Arsenal zabio izjednačujući pogodak.samson je napisao/la:Uh, kako City pade nakon izlaska Dzeke. Pokazao je da njegov mapadacki potencijal mnogo znaci ekipi City-ja. Tevez je trebao mijenjati Aguera, a ne Dzeku. Isto tako, Tevez je pokazao da je veoma mnogo van forme trenutno ..

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
hahaha gledo sam mozda dzeku zadnji 20 minuta... Bio je solidan upravu si Silva i Aguero.... ali sta ces sta je tu je... Aguero je bio isto malo sebican danasviKK je napisao/la:Najjace na goal.com - Silva dobio 3.0 ocjenu, a Dzeko i Aguero 2.5 . Silva katastrofalno, dodavanja nimalo precizna,a i kad jesu , 95% puta su bila za Aguera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.