NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Imam jedan dobar prijedlog ako ste za da se vec jednom napravi sastanak forumasa! samo mi da budemo tu bez kojekakvih padobranaca!Mislim da je to dobar prijedlog za bolje sutra i da uskladimo neke stavove oko foruma!Ko ne zeli to neka i dalje ostane tajnovit bar ce se znat kakav je forumas 
hocel bit uskoro kakvi radova na stadionu???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Dobre su sanse da hoce samo da se potpise ugovor o sponzorstvu sa zott jogobelombondich je napisao/la:hocel bit uskoro kakvi radova na stadionu???
s tim pomenutim sponzorom je vec sve rijeseno,naravno zott zastava je vec podavno na stadionu banja ilidzeKvota je napisao/la:Dobre su sanse da hoce samo da se potpise ugovor o sponzorstvu sa zott jogobelombondich je napisao/la:hocel bit uskoro kakvi radova na stadionu???!A sto se tice pomocnog terena ceka se da firma koja ce to radit krene sa radovima jer je sve vec dogovoreno
Nisi u pravu pravi ugovor ce tek da se potpise sad u oktobru!bondich je napisao/la:s tim pomenutim sponzorom je vec sve rijeseno,naravno zott zastava je vec podavno na stadionu banja ilidzeKvota je napisao/la:Dobre su sanse da hoce samo da se potpise ugovor o sponzorstvu sa zott jogobelombondich je napisao/la:hocel bit uskoro kakvi radova na stadionu???!A sto se tice pomocnog terena ceka se da firma koja ce to radit krene sa radovima jer je sve vec dogovoreno
ahm ok bitno je da se potpise.. 
zaobidi mene u svojim postovima,tite ti, astra voli zvijezdulegijard je napisao/la:Tkanton..... uvlacite u probleme nase igrace takvim izjavama..... krijete se iza imena, da niko ne zna ko ste!! glumite mangupe na forumu, a uzivo ste p***e...... samo gledate koga j***t.....Tkanton je napisao/la:Sta je sa pilavdzica ???
Sinoc Pandza u Mlinu sa dvije trebe jede kolace![]()
i astra je pisao svasta, sada kada se zna ko je (msm svaka mu cast) on je nebitan sad...! problem je nastao od tebe!! vidimo se zama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dogu se izdrzalo ovdje na forumu bez svadje nema sta...
bondich je napisao/la:dogu se izdrzalo ovdje na forumu bez svadje nema sta...
Zelim vam sve pobjede osim protiv Sarajeva 
posteno nema sta,ali vi ste nam stalne musterije morat cemo vas pobijeditiF.G.R je napisao/la:Zelim vam sve pobjede osim protiv Sarajeva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne bas stalne, al nismo ni nestalniastra1922 je napisao/la:posteno nema sta,ali vi ste nam stalne musterije morat cemo vas pobijeditiF.G.R je napisao/la:Zelim vam sve pobjede osim protiv Sarajeva
kuci moramo sve dobit pa tako i vasF.G.R je napisao/la:Zelim vam sve pobjede osim protiv Sarajeva
Teško Bogami ove godineastra1922 je napisao/la:posteno nema sta,ali vi ste nam stalne musterije morat cemo vas pobijeditiF.G.R je napisao/la:Zelim vam sve pobjede osim protiv Sarajeva
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
sto se mora nije tesko, dok mi ne dodjemobondich je napisao/la:kuci moramo sve dobit pa tako i vasF.G.R je napisao/la:Zelim vam sve pobjede osim protiv Sarajevasretno vam u nastavku sezone...pozz
salu na stranu, mi stvarno igramo dobro i hrabro u gostima.
Vama ce trebati pobjeda. Bice tvrda utakmica.
Izgleda da ce nam se ubrzo raditi restoran kuhinja i fasada na velikoj tribini naravno i stolarija!!!
Eh srce mi ko bundava
Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo!
sigurno da ce bit dobra tekma sarajevo extra dobro igra,uvijek je bilo uzbudljivo kada su zvijezda i sarajevo na travnjaku
NIKAD ENCU PREZALITI KAD VAS NISMO DOBILI ONda u Gradačcu kad je bilo nerješeno, a MIrza kod nas bio trener.bondich je napisao/la:sigurno da ce bit dobra tekma sarajevo extra dobro igra,uvijek je bilo uzbudljivo kada su zvijezda i sarajevo na travnjaku
Jao sta smo tada fulali
Hebiga herane sta bi rekao za onu tekmu prosle sezone kod vas kad smo vodili 2:0 pa nas ublehaste i na kraju bi 3:2 za vas a znas kako je bilo!Jedina crna tacka na tekmu protiv vas koje inace simpatisem jer ste u vecini slucajeva korektni od forumasa pa nadalje!F.G.R je napisao/la:NIKAD ENCU PREZALITI KAD VAS NISMO DOBILI ONda u Gradačcu kad je bilo nerješeno, a MIrza kod nas bio trener.bondich je napisao/la:sigurno da ce bit dobra tekma sarajevo extra dobro igra,uvijek je bilo uzbudljivo kada su zvijezda i sarajevo na travnjaku
Jao sta smo tada fulali
hehe kako cemo mi navijaci zvijezde prezalit zadnju tekmu na kosevu...F.G.R je napisao/la:NIKAD ENCU PREZALITI KAD VAS NISMO DOBILI ONda u Gradačcu kad je bilo nerješeno, a MIrza kod nas bio trener.bondich je napisao/la:sigurno da ce bit dobra tekma sarajevo extra dobro igra,uvijek je bilo uzbudljivo kada su zvijezda i sarajevo na travnjaku
Jao sta smo tada fulali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.