FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

F.G.R
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la F.G.R » 23 sep 2012, 17:04

Paranoja je napisao/la:Sve dok su vam ovako bolesni odgovori na svaki postavljeni post, do tada i nece biti normalne razmijene misljenja.

Masala, meni je drago da ste poceli pratiti nasu ligu do sada je bila odron, sad je vec jedna od najjaci liga na balkanu. Bez jakog Zelje nema ni jakog Sarajeva. Hvala vam sto nas pratite, ali ima jos SAMO 23 kola :)
Kako isfuca i lazna floskula.
Dok ste vi u bivsoj nam drzavi ispadali iz lige mi smo karali ko' veliki.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 sep 2012, 17:05

Ako želite da pokažete svoje fudbalsko znanje na specijalnom terenu, iduću subotu, protiv naših prvotimaca, nije potrebna prijava. Sve što trebate uraditi jeste da vas 5, koliki čini jednu ekipu, dođe na "Bordo day". Na licu mjesta ćemo objasniti sve detalje. Vidimo se.

PS. Obucite majice, dresove i ponesite šalove !

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2012, 17:09

Paranoja je napisao/la:Sve dok su vam ovako bolesni odgovori na svaki postavljeni post, do tada i nece biti normalne razmijene misljenja.

Masala, meni je drago da ste poceli pratiti nasu ligu do sada je bila odron, sad je vec jedna od najjaci liga na balkanu. Bez jakog Zelje nema ni jakog Sarajeva. Hvala vam sto nas pratite, ali ima jos SAMO 23 kola :)
slika
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 23 sep 2012, 17:12

F.G.R je napisao/la:

Kako isfuca i lazna floskula.
Dok ste vi u bivsoj nam drzavi ispadali iz lige mi smo karali ko' veliki.
Vi ste jedino nesto uradili u bivsoj nam jugi. Vama da nije juge ne bi imali o cemu pisati. Nazalost.
Mi postavljamo standarde a vi morate da nas pratite. Znaci dupla kruna to vam je broj jedan. Broj dva vam je da ne izgubite cetiri godine u kupu, pa poslije toga jedno 20 utakmica da ne izgubite u prvenstvu.
Eto, nije puno ali imate vremena..

Nadam se da ce te ove sezone bar doci do finala kupa, a sto se tice lige fino vam ide, masala.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2012, 17:15

Paranoja je napisao/la:
Vi ste jedino nesto uradili u bivsoj nam jugi. Vama da nije juge ne bi imali o cemu pisati. Nazalost.
Mi postavljamo standarde a vi morate da nas pratite. Znaci dupla kruna to vam je broj jedan. Broj dva vam je da ne izgubite cetiri godine u kupu, pa poslije toga jedno 20 utakmica da ne izgubite u prvenstvu.

Nadam se da ce te ove sezone bar doci do finala kupa, a sto se tice lige fino vam ide, masala.
slika
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 23 sep 2012, 17:15

Paranoja je napisao/la: Vi ste jedino nesto uradili u bivsoj nam jugi. Vama da nije juge ne bi imali o cemu pisati. Nazalost.

Porediti bivsu ligu i ovu mogu samo navijaci kao ti. :mrgreen:

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 23 sep 2012, 17:16

F.G.R je napisao/la:
Paranoja je napisao/la: Vi ste jedino nesto uradili u bivsoj nam jugi. Vama da nije juge ne bi imali o cemu pisati. Nazalost.

Gdje je uporedujem ? To je proslost. Pa necu ti pisati da vam je zadaca da dodete do polufinala kupa uefa ?

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2012, 17:19

slika

Kao da je neko dosadan čini mi se
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 sep 2012, 17:24

A ti kupio forum ? Ako ti se ne čita šta on piše preskoči, ako moderatori procjene da nije u redu obrisaće i ćao.

Sarajevo me iznenadilo dobro odigranom utakmicom u Trebinju, znao sam da će pobjediti, ali onim rezultatom nisam vjerovao.
DRUG NEBI TI PUNCA

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 23 sep 2012, 17:26

Paranoja je napisao/la:
F.G.R je napisao/la:

Gdje je uporedujem ? To je proslost. Pa necu ti pisati da vam je zadaca da dodete do polufinala kupa uefa ?
Tipa, "vi ste nesto uradili u bivsoj nam jugi, vama da nije juge ne bi imali o cemu pisat" i onda hvalospjevi o vama :lol: :lol: :lol:

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 23 sep 2012, 17:27

jel nama x odgovara u duelu slavija-svinjski

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 23 sep 2012, 17:28

bagrcavi je napisao/la:A ti kupio forum ? Ako ti se ne čita šta on piše preskoči, ako moderatori procjene da nije u redu obrisaće i ćao.

Sarajevo me iznenadilo dobro odigranom utakmicom u Trebinju, znao sam da će pobjediti, ali onim rezultatom nisam vjerovao.
Argumentovano komentarisati je pozeljno, al trolat i spamat samo da bi se eto kao nesto napisalo u cilju "sukanja" to se ostavi za haustor te se tamo s rajom pokusava biti duhovit.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2012, 17:29

bagrcavi je napisao/la:A ti kupio forum ? Ako ti se ne čita šta on piše preskoči, ako moderatori procjene da nije u redu obrisaće i ćao.

Dodješ napišeš konretno i možemo razgovarati, kao što si ti u jednom dijelu svog posta napisao.

Peglati i smarati ne valja ni ovoj ni tamo vašoj temi jer time samo idioti koji samo dave i peglaju dolaze do izražaja, a diskusija gubi smisao.

@ tabija svejedno nam je samo neka se igra dok je ovako drugi nisu bitni
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 sep 2012, 17:35

Donekle si i upravu, ali ako i ti počneš uzvraćati na "kuhanje" tema se pretvara u lonac gluposti i tome nema kraja.Ovako ignorišeš i to je to.
Nije mi jasno kako onaj Hadžić ovako zabija, gledo sam ga dok je bio u Želji, pa u Čeliku, nigdje se nije pokazao, a sad trpa li trpa.
DRUG NEBI TI PUNCA

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2012, 17:39

bagrcavi je napisao/la:Donekle si i upravu, ali ako i ti počneš uzvraćati na "kuhanje" tema se pretvara u lonac gluposti i tome nema kraja.Ovako ignorišeš i to je to.
Nije mi jasno kako onaj Hadžić ovako zabija, gledo sam ga dok je bio u Želji, pa u Čeliku, nigdje se nije pokazao, a sad trpa li trpa.
Prijatelju zbog ovakvih proljeva i jesu pale teme k...u za uši, jer se ne može normalno diskutovati od budala.

Hadžić je čini mi se igrački tek sad nadošao, igra u dosta dobroj ekipi i čini mi se formaciji koja njemu odgovara u potpunosti. Takodjer, sjećam s eprije dvije godine ili godinu ne znam ni sam kada smo ih dobili na Koševu 4:2 bio je više nego dobar. U Željezničaru realno nije nikad ni dobio pravu konstantnu šansu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 23 sep 2012, 17:49

Tabija je napisao/la:jel nama x odgovara u duelu slavija-svinjski
tako nekako
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 sep 2012, 17:50

hearts je napisao/la: igra u dosta dobroj ekipi i čini mi se formaciji koja njemu odgovara u potpunosti.
Mislim da je ovo definitivno razlog njegove dobre igre.Igrač koji iza sebe ima Suljića, Husejinovića, Beloševića i Sesara mora zabijati golove redovno, bar u našoj ligi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 23 sep 2012, 17:55

hearts je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Donekle si i upravu, ali ako i ti počneš uzvraćati na "kuhanje" tema se pretvara u lonac gluposti i tome nema kraja.Ovako ignorišeš i to je to.
Prijatelju zbog ovakvih proljeva i jesu pale teme k...u za uši, jer se ne može normalno diskutovati od budala.

Hadžić je čini mi se igrački tek sad nadošao, igra u dosta dobroj ekipi i čini mi se formaciji koja njemu odgovara u potpunosti. Takodjer, sjećam s eprije dvije godine ili godinu ne znam ni sam kada smo ih dobili na Koševu 4:2 bio je više nego dobar. U Željezničaru realno nije nikad ni dobio pravu konstantnu šansu
Igrao je on u Zelji dosta dobro. Nije nesto puno golova dao ali se uvijek znao dobro graditi i pasti u sesnestercu. Ima momak kvaliteta definitvno i ko god igrao iza njega on je dobar napadac za ove lige. Ev sad se pokazuje i najbolji.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 sep 2012, 17:56

Meni je on samo napadac koji je tu kao Inzagi, ima dobru kontrolu lopte i njuh za gol, ali glava, solo akcije i slicno nula bodova... Ne bih ga volio u Zeljinom dresu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 sep 2012, 18:04

Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni je on samo napadac koji je tu kao Inzagi, ima dobru kontrolu lopte i njuh za gol, ali glava, solo akcije i slicno nula bodova... Ne bih ga volio u Zeljinom dresu...
upravo si opisao Adilovica i Popovica iz Zeljinog dresa..mislim da si malo subjektivan u ovom slucaju..
ocigledno da u ovoj formaciji sa jednim isturenim spicem koju igramo i mi i vi,najbolje leze ovakvi napadaci..onaj koji je tu da postavi glavu,nogu ,rame nbt..samo da zabije..a ostalo ce mu servirati poluspic i krila... ;)
njegovo je samo da ima taj NJUH,tj da zna gdje ce ta lopta. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Direktorcic, djokica, NazorUso, nedimmmm1337 i 56 gostiju.