oko 50 ljudiLG97DM je napisao/la:Dolazili vas koliko u nedjelju u Gabelu?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Dolazi 1000 navijaca iz Mostara pogotovo ako se Slavija pobjedi danas! 
.................Hadzic................
Markovic..Redaljic..Markic..Stojkic
.........Milicevic...Kristo.............
Pehar.........Arezina.........Lazar
...............Bubalo....................
Zurzinov nije niti otisao sa ekipom,jel neka ozljeda ili se zamjerio Pericu?
Markovic..Redaljic..Markic..Stojkic
.........Milicevic...Kristo.............
Pehar.........Arezina.........Lazar
...............Bubalo....................
Zurzinov nije niti otisao sa ekipom,jel neka ozljeda ili se zamjerio Pericu?
Postavu i taktiku si dobro nacrtao, to je tobekicamir je napisao/la: Zurzinov nije niti otisao sa ekipom,jel neka ozljeda ili se zamjerio Pericu?
Bubalo stativu pogodio,izgleda da ovaj momak nije los toliko! 
ko je taj Bubalo
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan- ... 40859.html" onclick="window.open(this.href);return false;vm22 je napisao/la:ko je taj Bubalo
Iz Metkovica meni se cini!
nama bi najvise odgovaralo da danas igrate nerjeseno
A tko ste vi?!F.G.R je napisao/la:nama bi najvise odgovaralo da danas igrate nerjeseno
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sarajevu bi najvise odgovarala pobjeda Slavije.Slazem se da je Slavija u vrhu trenutno, ali kao i Leotar oni ce kasnje padati zato je svaki bod koji uzmi ovim jacim klubovima (Zeljo,Borac,Zrinjski,Siroki) za uhar.bekicamir je napisao/la:A tko ste vi?!F.G.R je napisao/la:nama bi najvise odgovaralo da danas igrate nerjeseno
Sarajevobekicamir je napisao/la:A tko ste vi?!F.G.R je napisao/la:nama bi najvise odgovaralo da danas igrate nerjeseno
Sarajevo je jedan od najozbiljnijih kandidata i mislim da je ovo njihova sezona,nama je primarni cilj biti medju 4 ekipe i mladu momcad izvesti na euro sceno na ljeto,titula nam nije niti na kraj pameti a iskreno sumnjam da i imamo ekipu i potrebnu logistiku(cit. Babo) za to!
Steta za stativu..
Pocelo 2. pol. usao Brlenic umjesto Kriste..
Ovaj momak Brlenic nije niti malo los igrac,meni je bolji od Milicevica barem na treninzima!starmo94 je napisao/la:Steta za stativu..
Imala je i Slavija svoje sanse,zasad nije lose,jos smo na samo tri primljena gola u citavoj sezoni!
Perooooo !

1:1 kraj..
1:1 kraj..
naslutih ja
F.G.R je napisao/la:naslutih ja
Pise da ga je Pero zabio, a govore Milicevic..
Nebitno, opet u samoj zavrsnici, ovo nam se sve vraca za proslu sezonu..
Trenutno 3. sa 13 bodova!starmo94 je napisao/la:F.G.R je napisao/la:naslutih ja![]()
4-pob-1 ner-2 por
Leotar,Siroki,Travnik,Borac,Zvijezda,Zeljeznicar,Slavija su iza nas,po meni nitko nije ocekivao ovoliko bodova pogotovo jer su nam dolazili kuci najjaci sastavi premijer lige,Slavija je ove godine odlicna i bod protiv njih ce malo tko uzeti gore,iduce kolo nam je u Gabeli gdje bi momci trebali ici na pobjedu,kada je mogao Zeljo mozemo i mi,navijacka potpora nece izostati jer to nije RS vec HNZ! :
Svi u gabeluuuuuuuuuu
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ispravka, najbolji sastav vam dolazi tek iducu polusezonubekicamir je napisao/la:Trenutno 3. sa 13 bodova!starmo94 je napisao/la:F.G.R je napisao/la:naslutih ja![]()
4-pob-1 ner-2 por
Leotar,Siroki,Travnik,Borac,Zvijezda,Zeljeznicar,Slavija su iza nas,po meni nitko nije ocekivao ovoliko bodova pogotovo jer su nam dolazili kuci najjaci sastavi premijer lige,Slavija je ove godine odlicna i bod protiv njih ce malo tko uzeti gore,iduce kolo nam je u Gabeli gdje bi momci trebali ici na pobjedu,kada je mogao Zeljo mozemo i mi,navijacka potpora nece izostati jer to nije RS vec HNZ! :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.