diego_TM je napisao/la:
Meni se Lazio ne svidja zbog nacistickih zastava i to jbg
jbga brate nekome se ne svidjaju ni komunisticko-cionisticke zastave sto neki furaju al' to je svakako offtopic za ovu temu
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Laziali su mrtvi fašisti,evo jedan klip iz Europa lige gostovanje u Madridu protiv Atletika (pjevaju kako sam ja čuo/razumio fašističku pjesmu možda i griješim):
19Tuzla87 je napisao/la:Laziali su mrtvi fašisti,evo jedan klip iz Europa lige gostovanje u Madridu protiv Atletika (pjevaju kako sam ja čuo/razumio fašističku pjesmu možda i griješim):
[youtube][/youtube]
Dobar im ovaj fazon sa stakama Ko da sipku/stap nosis samo sto ti nista ne mogu
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
CSKA uzeli Spartakovim 3 zastave.Spartakovi uzeli jednog navijača CSKA kao taoca i tražili zamjenu za zastave,a navijaču CSKA pucali u bradu (što se vidi na slici) CSKA pristali da vrate 2 zastave a za treću da se potuku,u tuči CSKA pobijedili.
Meni je ovaj od 04:52,lijevo u svjetlo-plavoj dukserici što se penje na ogradu najači
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
don_burza je napisao/la:Neka neko bar pohvali navijace Dortmunda a ne samo ove neandertalce sa istoka ciji je stil samo interesantan neandertalcima na prostoru bivse juge
da, u potpunosti se slažem sa tobom, ove slike poljaka mrtvih su totalno jadne, ovo je navijačka strast:
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.