@Sheyi, znam kako ti je, tako sam i ja poželjeo kada je igrao na SB -u, protiv Reala, i tako je ispalo na kraju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja sam uvijek uz Arsenal, ali ako Edin bude igrao od prve nek zabije po koji.Sheyi je napisao/la:Izvini Dzeki, ali danas smo uz Arsenal.
Bicemo sretni ako zabije danas, a jos sretniji kad Arsenal pobedi.
Sent from kalesijski zvuci using tapatalk!
Ako misliš na tv, sigurno bi trebalo da bude na Sportklubu, mislim tako, a utakmica je tek u 17h, a streamova na netu će biti koliko hoćešL_blancos je napisao/la:Imal prijenos igdje ?
Sport klub!zizu1991 je napisao/la:Ako misliš na tv, sigurno bi trebalo da bude na Sportklubu, mislim tako, a utakmica je tek u 17h, a streamova na netu će biti koliko hoćešL_blancos je napisao/la:Imal prijenos igdje ?
Jes' to gledo' u fildžane?Blek_Stena je napisao/la:Dzeko od prve minute! Konacno!
Nakon sjajno odigrane utakmice i postignutog pogotka protiv Real Madrida, menadžer Citya Roberto Mancini nije mogao ignorisati fantastičnu formu Edina Džeke, koji će tako početi derbi susret 5. kola Premiershipa protiv Arsenala.
Prije bi vjerovao Havazu, nego goal.com-uBenjooJutub je napisao/la:Ništa još nije oficijalno, na goal.com piše da ga nema u prvih 11.
Bolje da nije objavio. Sad ne mogu da dočekam 17 h.Goalgetter je napisao/la:Prije bi vjerovao Havazu, nego goal.com-uBenjooJutub je napisao/la:Ništa još nije oficijalno, na goal.com piše da ga nema u prvih 11.![]()
Dzeko objavio na oficijelnoj webstranici da pocinje susret.
Da..to bi važilo da je u normalnom klubu i da ima normalnog trenera, pošto to nije slučaj znamo kako će se sve završiti...Omerbavarac je napisao/la:Ako danas donese Cityu bodove, nema tog igraca koji ce ga izbaciti iz prve postave.