Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Drug moj ja sad sa one pucnjave u centru, yebeno bilo. Nego, gdje je okupljanje? eo pročitah, hennesyMarsal je napisao/la:frankqqqqqq sutra okupljanje u Zenici, očekujem te.
I mene je malo zakačila, ali ne toliko, ja sam samo vidio ljude kako šprintaju u mom pravce i galame, pa sam se i ja lagano zaokreno.frankqqqqq je napisao/la:Drug moj ja sad sa one pucnjave u centru, yebeno bilo. Nego, gdje je okupljanje? eo pročitah, hennesyMarsal je napisao/la:frankqqqqqq sutra okupljanje u Zenici, očekujem te.
Mah, nisu nas zemljotresi toliko zabrinulivedofeelgood je napisao/la:Yebo vas kako ste vi onda kad su zemljotresi, jel yebeno bilo?
Inace, sutra bi nam remi doso ko kec na desetku
Joj sviju mi moram jarana pitati hocel sa mnom, mozda dodjemoSA1946 je napisao/la:Ima danas okupljanje u Sport Centru na Skenderiji,kad se silazi dole u privredni grad niz one stepenice s lijeve je strane kafic.
Piers Morgan @piersmorgan
No, no, the interview will end at 11am NY time, sharp. All world leaders & superstars know the rules.... #Arsenal
Dobro mu je Piersey rekao.Piers Morgan @piersmorgan
Try not to cheer when we beat you today @OfficialVieira - you know you're still one of us at heart... #Arsenal #TheGeneral
"The Spanish way of thinking and playing is what I am trying to achieve. English players like Alex Oxlade-Chamberlain and Jack Wilshere are performing that way already.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.