Nemoj vrijeđati Safetah1a2s3o je napisao/la:Strama je po trenerskim sposobnostima rame uz rame sa nasim Safetom..
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji remi sa Rubinom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ultras1921
- Kontakt:
Da napisem i ja svoje vidjenje:
Prosle sezone smo pretrpjeli mnogo toga. Dosao je Raineri, svi smo mislili da je to to. Imao je Inter tih 7 zaredom pobjeda, ali onda sve krenu nizbrdo. Dodje Strama, odmah sam ga zavolio. Nikad cuo za njega, ali eto bila ljubav na prvi pogled
. Nikad necu zaboraviti onu utakmicu protiv Genoe. Prva utakmica Strame na klupi Intera i dobismo 5:4- ljepota. Bilo je tu nekih kikseva, ali sve mu je oprosteno nakon 4:2 protiv Milana. Nova sezona pocela protiv Hjaduka. Ekipa se mnogo promjenila, ali vazno je naglasiti da je ovaj Inte i dalje VEOMA DOBRA EKIPA. Dobijamo u gostima,a od pocetka sezone bez pobjede kuci
Kazem, meni je Stramacioni drag trener, ali ovako vise ne moze. Kao da covjek nece da Inter zaigra u najjacoj formaciji. Prije svega, meni nije jasno zasto Snejider nije igrao! Zar moras biti tako pametan da shvatis da bez njega ne moze. Na kraju ce nam i otici zbog ovoga. Juce Cassano ubjedljivo najbolji na terenu on ga izbacuje. Covjek vidno razocaran nakon izmjene bio. O odbrani necu ni da pricam. Da se ja pitam pustio bih Stramaconia sve do jos jednog slicnog kiksa kao sto je ovaj!
Prosle sezone smo pretrpjeli mnogo toga. Dosao je Raineri, svi smo mislili da je to to. Imao je Inter tih 7 zaredom pobjeda, ali onda sve krenu nizbrdo. Dodje Strama, odmah sam ga zavolio. Nikad cuo za njega, ali eto bila ljubav na prvi pogled
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ja vas nikako ne razumijem,majke mi! Sta vi,u stvari,hocete?
Sinoc remi u jednoj osrednjoj igri protiv jake ekipe sa kombinovanim timom. Po meni sasvim pristojno. Osim tog penala (jos uvijek vjerujem u Jonathana) Rubin nije ozbljnije zaprijetio. Vidili smo da Gargano ne zna,ali moraju i ostali malo odmorit.
Onih par kontri pred kraj su vjerovatno plod neuigranosti.
Bod je ok,ekipa se donekle sacuvala za vikend,idemo dalje.
Cuj,nakon 4 kola ljudi bi tjerali trenera... Svasta!
Sinoc remi u jednoj osrednjoj igri protiv jake ekipe sa kombinovanim timom. Po meni sasvim pristojno. Osim tog penala (jos uvijek vjerujem u Jonathana) Rubin nije ozbljnije zaprijetio. Vidili smo da Gargano ne zna,ali moraju i ostali malo odmorit.
Onih par kontri pred kraj su vjerovatno plod neuigranosti.
Bod je ok,ekipa se donekle sacuvala za vikend,idemo dalje.
Cuj,nakon 4 kola ljudi bi tjerali trenera... Svasta!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Safet je za Stramu doktor nauka .h1a2s3o je napisao/la:Strama je po trenerskim sposobnostima rame uz rame sa nasim Safetom..
Sve je rečeno.Zahjevam ban za svakog tko krene pljuvatPuma je napisao/la:
Strama:
"Zao mi je novinara jer su verovatno vec pripremali naslove za nas poraz i verovatno o mom odlasku
Verujem u svoje igrace i znam da kada odlucim se za nekoga da ce mi on pruziti svojih 110% kao sto je bio sinoc slucaja sa Livajom,odigrao je sjajno.
Livaja ce biti odlicna zamena za Milita i mislim da nam netreba pojacanje kada imamo sjanog mladog Livaju u kojeg mnogo verujem.''
Ma neka nama Strame, moze nam doci ko gori od njega da se uci na nama..
Ovako vec znamo sta da ocekujemo od svake tekme..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Sta li bi bilo sa Borussije da je posle prve sezone otpustila Klopp-a???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jel gledao neko DS u nedelju, kad je Stramaccioni bacio mikrofon i prekinuo razgovor
Coveku malo treba da se iznervira, tako da smanjite malo sa prozivkama.

Coveku malo treba da se iznervira, tako da smanjite malo sa prozivkama.
Pozvani igraci za sutrasnji mec
Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira, 41 Alfred Duncan;
Attackers: 7 Philippe Coutinho, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano.
Palacio i Obi isad ozlijedjeni -.-
Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira, 41 Alfred Duncan;
Attackers: 7 Philippe Coutinho, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano.
Palacio i Obi isad ozlijedjeni -.-
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Danas dobijamo sa 5-0

Call the coroner!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Nije lik normalan, pa da hoce barem dvije utakmice zaredom izvesti isti sastav, vec uvijek novi igraci, nova formacija, pa dobro mi i igramo sta ovaj radi.
Ako jos i Chivua stavi nek se goni u tri lijepe
Ako jos i Chivua stavi nek se goni u tri lijepe
Kivu stoper sa Ranokijom metak u celo...Nagatomo-pa dobro ovo mu je ipak prirodna pozicija ( a u kur cu )..Pereira opet ne igra na svom mjestu ( koji su ga **** dovodili )..i jel se meni samo cini ili Zaneti ne igra ??
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ma nece to biti tako sigurno. Kontam da Chivu nece igrat vec ce Juan biti stoper a Zanetti lijevi bek. Samo ide mi na onu stvar sta forsira Perreiru u vezi, da je na njegovom mjestu Alvarez bilo bi super.
BTW sanja sam da cemo odigrat 2:2
BTW sanja sam da cemo odigrat 2:2
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
----------Handanovic
Zanetti-Ranko-Juan-Nagatomo
----Guarin-Gargano-Pereira
------------Sneijder
--------Millito-Cassano
Ovo najavljuje gazzeta ...
Ajd nek on igra sa tri veznjaka, ali najvise mi je krivo sto su to likovi koji ne znaju uputit pravilan pas, povezati igru, neki dobar centarsut i tako ... Da je tu ostao jedan Poli pa drugacije bi dosta bilo . I kad se sjetim Motte, on je bio ucitelj za sve ove ...
Zanetti-Ranko-Juan-Nagatomo
----Guarin-Gargano-Pereira
------------Sneijder
--------Millito-Cassano
Ovo najavljuje gazzeta ...
Ajd nek on igra sa tri veznjaka, ali najvise mi je krivo sto su to likovi koji ne znaju uputit pravilan pas, povezati igru, neki dobar centarsut i tako ... Da je tu ostao jedan Poli pa drugacije bi dosta bilo . I kad se sjetim Motte, on je bio ucitelj za sve ove ...
Ne igra Il Capitano

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Ne znam zaista sta pokusava Strama. Pokazati da imas muda tako sto ces ostaviti Bozanstvo na klupi ? Hebo li ti Nagatomo sve. 
Call the coroner!
Ne izgleda ovo lose na momente ali mora biti jos bolje. Da oce Snajke pogodit i otkljucat mrezu bilo bi puno lakse.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.