NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
BRAVO ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !Ipak sam bio u pravu sto se tice zvijezde sigurnim koracima na mjesto gdje i pripadamo a to je medju prvih 7 klubova
!SVAKOG DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE NAPREDUJEMO!
U nekom od prijasnjih postova sam vam napisao da ste ok ekipa al mi se vise ne smijemo zaje....samocelik je napisao/la:Posto ste vi uvijek bili dobri domacini ja se nadam da ce opet biti tako i da ste nam pripremili 3 boda koja cemo ponjeti u Zenicupuno srece vama i nama i neka fudbal pobijedi
lijep pozz
OCEKUJEM DA CE ZVIJEZDINA TEMA POSLIJE OVE POBJEDE DISATI NA SKRGE I DA CE IZ KOLA U KOLO SVE VISE IZUMIRATI
cestitke od srca na pobjedi vidi se da nam malo fali pa da ovakve ekipe kao celik naprosto unakazimo.utakmica je trebala puno prije biti rijesena sa bar dva gola.celik nam nije uputio opasan sut prema golu sto dovoljno govori.
nadam se nastavku niza bez poraza u prijedoru.rudar sam gledao protiv travnika i optimista sam da mozemo donijetio bar bod.
lijepo je poigledati tabelu jer sve smo blize sredini tabele....VOLIM TE ZVIJEZDO
cestitke od srca na pobjedi vidi se da nam malo fali pa da ovakve ekipe kao celik naprosto unakazimo.utakmica je trebala puno prije biti rijesena sa bar dva gola.celik nam nije uputio opasan sut prema golu sto dovoljno govori.
nadam se nastavku niza bez poraza u prijedoru.rudar sam gledao protiv travnika i optimista sam da mozemo donijetio bar bod.
lijepo je poigledati tabelu jer sve smo blize sredini tabele....VOLIM TE ZVIJEZDO
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Realno smo trebali dobit 3-1 i to bez desne napadacke strane, jos da je bio senci nebi se danas celik bas proveo na banji.... Bogdanovic iz utakmice u utakmicu sve bolji.... uglavnom svi napreduju kao i igra
Čestitke na pobjedi i borbenosti cijele ekipe.Ako se moze neko izdvojiti onda je to Bogdanović-u dobrom najbolji danas.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
BRAVO ZMAJEVI, SVE ČESTITKE NA DANAŠNJOJ IGRI!
Bravo Kunta, bravo igraci!
Bravo Kunta, bravo igraci!
NASTAVI NIZ BEZ PORAZA !
Cestitke na pobjedi i osvajanju 3 vrlo bitna boda.U igri se vidi napredak da li zbog pojedinih igraca koji su se danas istakli poput A.Halilovica,malog Jahica i golmana koji ulijeva sigurnost ekipi i po svaku cijenu bi se trebao zadrzat kod nas.
NK Zvijezda Gradačac
Čestitke igračima na pobjedi, mada mi se igra nije nesto dopala, danas najbolji Bogdanovic (svaku loptu pokupio), Masic, Halilovic, Pandza solidni. 
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
zaboravili ste na Mirkovica. Jer da nije bilo njega danas vi bi plakali za bodovima 
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa dobro Mirković prvih 65 minuta uopšte nije imao posla. Poslije je imao dvije dobre intervencije, ako se po tome gleda onda je i Nurković spasio Čelik pravog potopa. Sasvim zaslužena pobjeda, koja je možda gledajući zadnjih 10 minuta mogla doći u pitanje. Ekipa kada se još vrate dvojica Husića imaće sve i glavu i repTheAlchemistRD07 je napisao/la:zaboravili ste na Mirkovica. Jer da nije bilo njega danas vi bi plakali za bodovima
Dragon Town
Onakvu sigurnost na golu, uopste u sesnaest, odavno nisam vidio.Kamo sreće da ostane nas golman do kraja sezone.zmaj_Bosne je napisao/la:Pa dobro Mirković prvih 65 minuta uopšte nije imao posla. Poslije je imao dvije dobre intervencije, ako se po tome gleda onda je i Nurković spasio Čelik pravog potopa. Sasvim zaslužena pobjeda, koja je možda gledajući zadnjih 10 minuta mogla doći u pitanje. Ekipa kada se još vrate dvojica Husića imaće sve i glavu i repTheAlchemistRD07 je napisao/la:zaboravili ste na Mirkovica. Jer da nije bilo njega danas vi bi plakali za bodovima
cestitke na pobijedi
u subotu protiv rudara bi me sve zadovoljilo sem poraza
volim te zvijezdo
u subotu protiv rudara bi me sve zadovoljilo sem poraza
volim te zvijezdo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
joksimovic
- Kontakt:
Sve čestitke na pobjedi.Ja sam i rekao da slijede bolji dani ,jer kako god ko mislio vi imate prvo jednog visokoobrazovanog trenera -po pitanju fudbala,imate igrače koji mogu svakoga pobijediti samo dok se uigraju,široku klupu imate, a za golamana sve pohvale.Trebate sve učiniti da ga zadržite.Vidi se da je mlad ,ali nije bez razloga prošao Partizanovu školu.I dalje sam uz vas.Pozdrav iz Tuzle.
Mirkovic je na posudbi i to 9 mj kako sam cuo
kako bi bilo lijepo uzeti tog golmana i da imamo sigurnost na golu ne samo ovu sezonu nego i u buducnosti
kako bi bilo lijepo uzeti tog golmana i da imamo sigurnost na golu ne samo ovu sezonu nego i u buducnosti
- savatihotece
- Kontakt:
mislim i kada bi potpisali mirkovica da ga mi ne bi mogli zadrzati duze od pola godine.vidi se da je momak dobar golman mlad je i ako nastavi ovako napredovati moze se ocekivati i veci transfer u jace lige.
jucer je bilo dobro i zadoivoljna je vecina raje al evo ja sam primijetio nasi kod kuce uz podrsku sa tribine i naravno negodovanja i povike daju sve od sebe bore se jer ipak publika pravi na njih pritisak,dok u bijeljini npr oni nisu ni trecinu pretrcali kao protiv celika sada.sto li je to tako nemam pojma.da su samo bili ovako agresivni i da su vise trcali dobili bi radnika al eto valja biti zadovoljan.uvezali smo tri bez poraza i mislim da imamo posve dobar raspored u nastavku pogotovo ako znamo da gostujemo rudaru i velezu koji su u nasem rangu.nadam se bar jednom bodu iz te dvije utakmice..volim te zvijezdo
jucer je bilo dobro i zadoivoljna je vecina raje al evo ja sam primijetio nasi kod kuce uz podrsku sa tribine i naravno negodovanja i povike daju sve od sebe bore se jer ipak publika pravi na njih pritisak,dok u bijeljini npr oni nisu ni trecinu pretrcali kao protiv celika sada.sto li je to tako nemam pojma.da su samo bili ovako agresivni i da su vise trcali dobili bi radnika al eto valja biti zadovoljan.uvezali smo tri bez poraza i mislim da imamo posve dobar raspored u nastavku pogotovo ako znamo da gostujemo rudaru i velezu koji su u nasem rangu.nadam se bar jednom bodu iz te dvije utakmice..volim te zvijezdo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Oni da mogu trcat i u gostima i kod kuce nebi bili ru gdje su sad.... sta je bilo sa morankica zasto ga je zamijenio, dali je neka povrede ili nije mogo vise... kako li je bogdanovic spavo, dali ga je bolila glavaastra1922 je napisao/la:mislim i kada bi potpisali mirkovica da ga mi ne bi mogli zadrzati duze od pola godine.vidi se da je momak dobar golman mlad je i ako nastavi ovako napredovati moze se ocekivati i veci transfer u jace lige.
Tkanton..... uvlacite u probleme nase igrace takvim izjavama..... krijete se iza imena, da niko ne zna ko ste!! glumite mangupe na forumu, a uzivo ste p***e...... samo gledate koga j***t.....Tkanton je napisao/la:Sta je sa pilavdzica ???
Sinoc Pandza u Mlinu sa dvije trebe jede kolace![]()
Ipak se radi nesto po tom pitanju mada kako sam cuo povisoka mu cijena za nase uslove!Realno ovaj golman vrijedi svakog eura sto se plati za njega!Spartak je leglo vrhunskih golmana cak im prvi golman brani za reprezentaciju srbije pa se nadajmo da ce nam malo smanjit cijenu bar iz razloga sto smo prijateljski klubovi!nexus7 je napisao/la:Mirkovic je na posudbi i to 9 mj kako sam cuo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.