FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alipasino » 23 sep 2012, 10:26

Pa ovdje jedino vidim mali problem u tekmama sa nama i Slavijom ostalo mislim da dobijate.Ja sam na pocetku dao prognozu da vi osvajate ligu,moji navijaci se ljute na mene ali to je samo prognoza boze moj,volio bi ja da mi uzmemo ali imam suhu da ste vi ove godine jednostavno za nijansu jaci od nas i to je to.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 23 sep 2012, 10:27

Alipasino je napisao/la:Pa ovdje jedino vidim mali problem u tekmama sa nama i Slavijom ostalo mislim da dobijate.Ja sam na pocetku dao prognozu da vi osvajate ligu,moji navijaci se ljute na mene ali to je samo prognoza boze moj,volio bi ja da mi uzmemo ali imam suhu da ste vi ove godine jednostavno za nijansu jaci od nas i to je to.

Tako je kolega,Bog ti nije dao da navijas za pravi tim al' ti je dao pamet da znas ko je jaci. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 sep 2012, 10:30

Tesko brate, ocekujem nas prvi kiks u Gradačcu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 23 sep 2012, 10:33

Ma cemu brate taj pesimizam? I ja sam protiv euforije ali treba sa optimizmom ulaziti u svaku tekmu...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 23 sep 2012, 10:34

Ja mislim da treba napraviti euforiju kao pred Zetu i Levski,jer se pokazalo da samo euforija privlaci navijace na stadion,naravno uz rezultate.Rezultata ima tako da je sve na nama navijacima.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 sep 2012, 10:35

Ne mozemo vjecno ovako , i najbolji moraju nekad kiksati :mrgreen: Al svejedno ove godine je titula nasa 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 23 sep 2012, 10:37

Ma ima tezih gostovanja od Gradačca tako da i tamo ocekujem makar bod....
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

High

Post Postao/la High » 23 sep 2012, 11:48

Ma sad će svi zapeti protiv nas i naložiti se, imaju motiv za to, igraju protiv prvoplasirane ekipe koja gazi sve pred sobom, igraju protiv ekipe koja ima najbolje strijelce lige, protiv tima koji nema nijedan poraz u dosadašnjem dijelu sezone i tako dalje... Zanimljivo će biti, to je sigurno. Nadam se da imamo snage za još dobrih rezultata.

[youtube][/youtube]

KAZNITE NAS!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 23 sep 2012, 12:14

Da se liga igra 15 kola,dobro bi VAM bilo.Ona ekipa koja se iz nepovoljnog rasporeda izvuče sa više bodova ta uzima titulu.Mi smo svoj "nepovoljni" raspored (6 kola,4 tekme na strani),prošli više nego dobro.Do Vas je ,ali ipak ima malo i do Nas!

High

Post Postao/la High » 23 sep 2012, 12:30

Izjava Gojka Cimirota, 20-godišnjeg prvotimca Leotara, u jučerašnjem Sportu:

AS: S obizorm da se nalazite na meti naših najboljih klubova, za koji bi voljeli igrati u budućnosti?
GC: Za Sarajevo. To je klub za koji navijam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 sep 2012, 12:34

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima tima sa Koševa bio je, ponovo, čuvar mreže Dejan Bandović. U nekoliko navrata sjajno je intervenisao i spasio mrežu sigurnog pogotka.

"Dobro smo igrali svih 90. minuta. To je bila agresivna i čvrsta igra. Imali smo karakter, što je jako važno. Postigli smo tri pogotka i na kraju sasvim zasluženo osvojili kompletan plijen. Leotar je želio da se nadigrava, a nama to odgovara, jer imamo kvalitet. Domaći su u nekoliko navrata zaprijetili, i jedno vrijeme držali loptu pod svojom kontrolom. Ipak, uspio sam sačuvati svoju mrežu i sretan sam zbog toga.“, kazao je Dejan Bandović.

Naš prvi golman, naglasio je kako je atmosfera u bordo svlačionici izvanredna.

"Vidjeli ste da su svi davali maksimum i igrali do krajnjih granica svojih mogućnosti. To je ono što nas krasi. Ako tome dodajemo kvalitet koji sigurno posjedujemo onda ne treba da čudi što u posljednje vrijeme igramo odlično. Na dobrom smo putu, a mislim i da su navijači zadovoljni. Nadam da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima“.

Bandović smatra, da je ova pobjeda jedna od najvažnijih u toku ove polusezone.

"Svaki trijumf donosi nam dodatno samopouzdanje, a suparnicima ulijeva strah. Trijumf u Trebinju dodatno će nas motivisati pred nastavak. U sljedećem kolu dočekujemo Široki Brijeg. Šta očekujem? Pobjedu, ali i veliki broj naših pristalica koji će doći da nas podrže da nastavimo seriju i stignemo, po broju uzastopnih pobjeda, onu sjajnu generaciju koja je osvojila naslov prvaka u bivšoj državi. Mislim da to možemo.“
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 23 sep 2012, 12:38

Imamo najboljeg golmana u ligi, to je sigurno. Strašnog smo sportistu, ali i čovjeka doveli u klub. Poslije onog u lištici mi je porastao u očima nenormalno.

payton

Post Postao/la payton » 23 sep 2012, 14:39

High je napisao/la:Imamo najboljeg golmana u ligi, to je sigurno. Strašnog smo sportistu, ali i čovjeka doveli u klub. Poslije onog u lištici mi je porastao u očima nenormalno.
i sto je najvaznije Dejo je PITAR nevidjeni
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 23 sep 2012, 14:41

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne mozemo vjecno ovako , i najbolji moraju nekad kiksati :mrgreen: Al svejedno ove godine je titula nasa 8-)
Jesu li bolji od nas igracki...nisu
Da ce biti napaljeni da nas dobiju ...hoce
Hoce li proci kao leotar juce...hoce
ne vidim razlig za pesimizam osim da ne dozivimo sudijsku kradju
u tom slucaju za nas je i X..dobar rezultat
YES.WE.DID.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 sep 2012, 14:49

SA1946 je napisao/la:slika

Ja sam ubijedjen da mi mozemo dobiti sve do kraja. :D
Biće opasno kući i protiv Širokog i protiv Borca... ne možemo tvrditi da ćemo obe mlatnuti ih po ušima... derbi je takođe tu kao posebna utakmica gdje nikad nema favorita...

Možemo odigrati da ostanemo prvi do polusezone, i ja sam nekako tog mišljenja, uz malo sreće...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 23 sep 2012, 16:07

payton je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne mozemo vjecno ovako , i najbolji moraju nekad kiksati :mrgreen: Al svejedno ove godine je titula nasa 8-)
Jesu li bolji od nas igracki...nisu
Da ce biti napaljeni da nas dobiju ...hoce
Hoce li proci kao leotar juce...hoce
ne vidim razlig za pesimizam osim da ne dozivimo sudijsku kradju
u tom slucaju za nas je i X..dobar rezultat
Naravno vi ne mozete izgubiti posteno nikada. Samo sudijskim kradama. A pobjejdujete uvijek posteno. Fina ti logika, prava pitarska sudije krive.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 23 sep 2012, 16:17

Ja ne znam zasto se komsinice bave nama?

cutler12
Kontakt:

Post Postao/la cutler12 » 23 sep 2012, 16:34

Paranoja je napisao/la:Naravno vi ne mozete izgubiti posteno nikada. Samo sudijskim kradama. A pobjejdujete uvijek posteno. Fina ti logika, prava pitarska sudije krive.
Ma u inat tebi fosilu 8-) :lol: popusti malo :roll:
F.G.R je napisao/la:Ja ne znam zasto se komsinice bave nama?
Ija se pitam od kad znam za sebe :geek: :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2012, 16:54

Nevjerovatno je kako, ovaj šizofrenija, paranoja kako li već i onaj navijač PSG-a, a još nevjerovatnije koliko mogu peglati i daviti glupostima i objašnjavanjima.

Sebi se okrenite dosadni ste više imate svoj klub pratite ga ako imate šta pametno reći i o drugim klubovima recite ali držite se one stare " bolje pametno šutiti, nego glupo govoriti" I odmah da znate ne morate mi odgovarati ne interesujete me jer ste dosadni i šta god pisali čitati vas neću

Dejan Bandović veliko pojačanje, onu sigurnost koju je Gušo unio Željezničarima prošle godine on je donio nama ove godine. Još bolje njegove partije očekujem u nastavku sezone. Svaka čast Dejo majstore
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 23 sep 2012, 16:58

Sve dok su vam ovako bolesni odgovori na svaki postavljeni post, do tada i nece biti normalne razmijene misljenja.

Masala, meni je drago da ste poceli pratiti nasu ligu do sada je bila odron, sad je vec jedna od najjaci liga na balkanu. Bez jakog Zelje nema ni jakog Sarajeva. Hvala vam sto nas pratite, ali ima jos SAMO 23 kola :)
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dave, juka55, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Napapijri, napoleon72, Oerde, perodeformero, Pitar6785, riki46, samoFKS, skoJaa i 78 gostiju.