FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Nikica

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Nikica » 23 sep 2012, 08:11

Vama treba očito pomoć , ne trebate čekati da nekog pozovete na vaš dio foruma, ali ispadoste i iz te druge lige bolan, dajte se dozovite nije vama niko neprijatelj, do vas samih šta radite sa tim klubom ti vaši stručnjaci, legende i ostali.
Majstor Karatea

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2012, 08:26

Senijad10 je napisao/la:ja bi pod hitno uveo da svi igrači moraju znati karate ili tako neki borilački sport pa kad njija 22 na terenu i klupe stanu nemože ima niko ništa mogu navijači da uleću kolko hoće brezobrazno je napadati momke koji se bore da zarade sportom i da proslave ime svoga grada a neznaju da se brane napadnite bokserski klub neki uletite im u svlačionicu pa da vas vidim onda.
Krkane ne znas sastaviti dvije rijeci, isto kao sto nije znao izgovoriti ime onaj koji je davao ovom tvom ljubimcu sa profila. Krkane. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2012, 08:33

zeljogracanica je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:
zeljogracanica je napisao/la:Jesu Tuzlaci navalila na Davuda, pa čovjek nema veze s Tuzlom nikakve, svi su vam seljaci a prizeljkujete čovjeka sa sela da vam bude predsjednik kluba.
Ja koliko znam Davud je iz sela Džakule (ili Trnovci), pored Gračanice.
A rezltati se ne mogu preko noći očekivati, taman da dođe Mourinho ili ti Special One za trenera.
Kad u Tuzli bude nekih fabrika i sličnog biće i para za sport i bolji dani za Slobodu, pa neće ljudi iz Gradačca davat Slobodi pare.
Zahirovic je iz porodice koja navija za Slobodu...i nije njemu ovdje nista lose niko rekao. Nez sta se petljas koji vrag kad te niko ovdje nije pozvao...
Nisam ja rekao za koga ko navija ili ne samo kažem odakle je čovjek.
Znači u Tuzli ko u Crnoj Gori ko s parama dođe odma dobar i briše mu se porijeklo.
I nisam znao da treba pozivnica za forum ovaj, ako treba primite izvinjenje.
Zalosno je to što se događa Slobodi, ali kad vidim kakvi polupismeni ovdje pišu i šta i nije vam mjesto dalje od ove lige i to je puno brate
Krkan II. Krkane ni Roman Abramovič nije iz Londona il' mozda jeste. Dao Bog da skontas?! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 23 sep 2012, 08:55

nadam se da je ovo pocetak borbe svih istinski navijaca Slobode Tuzla popularni Fukara
protiv g.ovana koji polako ali sigurno zele da ugase sportsku Tuzlu.
Zelim da sto prije unistite te parazite u i oko kluba jer Tuzla,Sloboda a posebno
Fukare zasluzuju mnogo vise ,puna podrska iz Ze crno crvenoj braci
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 23 sep 2012, 09:13

hvala svima na podrsci ... ali eto sad ne propustite ove izbore izadjite da glasamo za BILO KOGA samo ne za one kojima je nasa svetinja nebitna i nista im ne znaci !!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2012, 09:18

Preuzeto sa FB

Evo izjave Mesketove kćerke Mirne koju je večeras dala na jednom portalu:"Nije je meske doveo slobodu do ove situacije, u drugu ligu, u klubu je bio pakao , ovaj klub propada godinama, ne moze se nesto napraviti u 3 mjeseca , treba vremena, malo se raspitajte recimo po svim mogucim firmama u gradu u koje je isao i tarzio pare, da neko nesto da, a za uzvrat da idu reklame njihovih firmi na stadionu, ne staje, kazu kasne plate 4 mjeseca da mi je samo znati kako to, kad je ova uprava 2-3 mjeseca tu, kazu nemaju rucak ili spavanje, ne znam kako ih nije sramota to da kazu, sve su im omogucili, dali su ibraku da dovede igrace , on nije imao sa dovodjenjem igraca , ne moze on izaci i trcati za njih, iako i sad u ovim godinama bi mozda bio bolji od pola njih, a to sto ga povezujete sa imamovicem kao da oni nesto to zajedno kuju, e tu va
m je najveca greska vjerujte, da je tako onda bi jasmin ga primio kad mu ode da trazi da se uplate obecane pare, a ne izbjegavao!
ja se isikreno nadam da hoce reci to sve javno..vjerovali ili ne zna cekatt po tri sata na nekom mjestu da ga prime
..ja kazem svako ima pravo na misljenje , mogu ga voljeti i ne voljeti to svako ima pravo , ali meni samo tesko pada kad neko kaze da ne radi i da se ne bori i da ne voli slobodu i da hoce da se ugasi sloboda, pa to je glupost, ne vidim samo zasto bi on to htio, htio je pomoci slobodi, i nije se htio toga prihvatiti dok mu jasmin nije obecao da ce pomoci, i sad kad je on to preuzeo nigdje nikog nema, svi koji su obecali , sad nikog nema!"

P.S. Ovo lici na Jasmina Imamovića. On zna da obeca dok mu trebas, a poslije te sutne ko stari opanak.
Meske ako imas imalo muda progovori. Progovori sta je Jasmin obecao, A sta uradio. Vise nemas sta izgubiti!
Sve karte neka se otkriju!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2012, 10:09

Bravo Jasmin Imamović i legende Slobode.
Igrac za pobjedu!

slika

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 23 sep 2012, 10:12

tareizo je napisao/la:nadam se da je ovo pocetak borbe svih istinski navijaca Slobode Tuzla popularni Fukara
Zelim da sto prije unistite te parazite u i oko kluba jer Tuzla,Sloboda a posebno
A "Fukare" su ponos grada. Jesul to oni što organizovano kradu po prodavnicima u Srebreniku i tuku prodavačice koje tu hljeb zarađuju. Kakav klub, takvi navijači.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 sep 2012, 10:14

Probisvjet je napisao/la:Preuzeto sa FB

Evo izjave Mesketove kćerke Mirne koju je večeras dala na jednom portalu:"Nije je meske doveo slobodu do ove situacije, u drugu ligu, u klubu je bio pakao , ovaj klub propada godinama, ne moze se nesto napraviti u 3 mjeseca , treba vremena, malo se raspitajte recimo po svim mogucim firmama u gradu u koje je isao i tarzio pare, da neko nesto da, a za uzvrat da idu reklame njihovih firmi na stadionu, ne staje, kazu kasne plate 4 mjeseca da mi je samo znati kako to, kad je ova uprava 2-3 mjeseca tu, kazu nemaju rucak ili spavanje, ne znam kako ih nije sramota to da kazu, sve su im omogucili, dali su ibraku da dovede igrace , on nije imao sa dovodjenjem igraca , ne moze on izaci i trcati za njih, iako i sad u ovim godinama bi mozda bio bolji od pola njih, a to sto ga povezujete sa imamovicem kao da oni nesto to zajedno kuju, e tu va
m je najveca greska vjerujte, da je tako onda bi jasmin ga primio kad mu ode da trazi da se uplate obecane pare, a ne izbjegavao!
ja se isikreno nadam da hoce reci to sve javno..vjerovali ili ne zna cekatt po tri sata na nekom mjestu da ga prime
..ja kazem svako ima pravo na misljenje , mogu ga voljeti i ne voljeti to svako ima pravo , ali meni samo tesko pada kad neko kaze da ne radi i da se ne bori i da ne voli slobodu i da hoce da se ugasi sloboda, pa to je glupost, ne vidim samo zasto bi on to htio, htio je pomoci slobodi, i nije se htio toga prihvatiti dok mu jasmin nije obecao da ce pomoci, i sad kad je on to preuzeo nigdje nikog nema, svi koji su obecali , sad nikog nema!"

P.S. Ovo lici na Jasmina Imamovića. On zna da obeca dok mu trebas, a poslije te sutne ko stari opanak.
Meske ako imas imalo muda progovori. Progovori sta je Jasmin obecao, A sta uradio. Vise nemas sta izgubiti!
Sve karte neka se otkriju!!!
Druže, misliš da to kćerka sve zna? To su riječi Mesketa, koji joj je ispričao sve i rekao da to napiše na vašu stranicu kako se ne bi protiv njega toliko išlo. Mada tu vjerovatno ima i dio istine, ali to je njegova priča.

Slično je bilo i u našem klubu stanje, kada je kćerka od menadžera tako pisala što joj je on rekao, samo da malo navijače spusti tj smiri ''proteste'' protiv njih/njega.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 23 sep 2012, 11:07

savatihotece je napisao/la:
tareizo je napisao/la:nadam se da je ovo pocetak borbe svih istinski navijaca Slobode Tuzla popularni Fukara
A "Fukare" su ponos grada. Jesul to oni što organizovano kradu po prodavnicima u Srebreniku i tuku prodavačice koje tu hljeb zarađuju. Kakav klub, takvi navijači.

e da, bas ti navijaci ,te FUKARE , uvijek cemo vas tuci i zlostavljati po Srebreniku !!! HVALA LIJEPO !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 sep 2012, 11:21

I ova kcerka od Mesketa smor teski,cura svaki dan se oglasi po jednom braneci oca koji nista ne radi za Slobodu,vec je unistava uz pomoc Imamovica,Secerbegovica itd.. nek se jucer u parku gradjani prisustvovali otvaranju spomenika Tvrtku hebo ih on,sad ce se tu pijanke odrzavati i mokriti kraj Tvrtka..

Sinoc polupana stakla na stadionu Tusanj !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2012, 12:42

Ima li kakvih vijesti, carsijskih, sto bi rekli ispod tezge?
Eno vidim jutros u fan klubu kod male pijace yebu mater Jasminu! :lol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 sep 2012, 12:48

Nama treba ekonomist na čelu kluba. Šta se bivši fudbaler razumije o finansijama? Tako je u svim modernim klubovima na svijetu, što ne bi bilo tako i kod nas, u Slobodi. Neko davno napisa: Molićemo mi Šaboviće da se vrate :roll: Ljudi su makar ubirali sebi profit od uspjeha, a ovi kradu i pored neuspjeha. S njima bismo 3. i igrasmo 2 uzastopna finala Kupa BiH.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 23 sep 2012, 12:50

Dok ne uradite ono sto su pitari protiv Širokog Brijega, razvalili cijeli stadion izgleda da neće doci do napretka, jako mi je zao prosto ne mogu da vijerujem da ste izgubili juče, ne shvatajte kao provokaciju, ja bih iskreno volio da se vratite u PL ali izgleda da se blizi sudbina kao sto je zadesila košarkaški klub. :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 sep 2012, 12:53

Samo me zanima zasto se Meske ili Secer ne oglase povodom ovih dogadjanja ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 sep 2012, 12:56

harry_90 je napisao/la:Samo me zanima zasto se Meske ili Secer ne oglase povodom ovih dogadjanja ?
Meske na moru yebo ga ti. A Secer se ne zna oglasit kako je prestao da pije!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 sep 2012, 13:09

Probisvjet je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Samo me zanima zasto se Meske ili Secer ne oglase povodom ovih dogadjanja ?
Meske na moru yebo ga ti. A Secer se ne zna oglasit kako je prestao da pije!
Nisam znao da je na moru,a ko fola sjedi po tri sata i ceka da ga prime :roll: jbg bitnije je suncat damu nego pomoci klubu ..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 sep 2012, 13:11

Denis Karic juce sa Mitketom Arnautovicem sjedi u Coli poslije tekme garant kako pomoci Slobodi Mitke ga savjetuje :evil:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 23 sep 2012, 13:16

Jučer je to bio sada već bivši trener Abdulah Ibraković, a sutra će po svemu sudeći to biti Denis Sadiković. Svi su krivi, samo oni žele pomoći Slobodi. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Pa silom i treba tjerati ljude iz kluba . Pogresna politika i neznalice u klubu su doveli jednu nogometnu instituciju na ovaj nivo . Decki preuzmite klub u svoje ruke jer vidi se da njima nije do rezultata i vrha u BiH nogometu . Nemojte dozvoliti da se zadrzite u ovoj ligi kao NK Jedinstvo Bihac 5-6 sezona samo zbog foteljasa u klubu . A i kakve su to legende da nista uraditi ne mogu ? :?

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 23 sep 2012, 13:39

Nek ste manekene malo potjerali po terenu tako i treba.

Pokazali su bjezanjem da se moze trcat po terenu i zadnjih 10 minuta :lol:

:lol:
inace ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 6 gostiju.