bas su oni zbog tebe i mene namjestiliemir18 je napisao/la:jao namjestaljke u ovom Spanskom Superkupu pola poena padnem,vode 18 razlike i nakraju samo 8 dobiju zadnji napad nisu htjeli igrat fuj hebemi im mater namestaljka mrtva![]()
.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bas su oni zbog tebe i mene namjestiliemir18 je napisao/la:jao namjestaljke u ovom Spanskom Superkupu pola poena padnem,vode 18 razlike i nakraju samo 8 dobiju zadnji napad nisu htjeli igrat fuj hebemi im mater namestaljka mrtva![]()
.
hodža je napisao/la:Barcelona-Granada(+1)...H1...1,20
Celtic-Dundee...1...1,20
Juventus-Chievo...1...1,30
Bastia-PSG...2...1,85
Zaragoza-Real M...2..1,20
kvota : 4,33
napoli odmar'o igrace u evropa ligi, znaci potpuno svjezi ulaze u taj duel, sto znaci da bi mogli do pobjede, ne igram na veci ulog goste, al to vrlo vjerovatno moze prociamko21 je napisao/la:@the maniacs sta mislis o ovom tiketu ?
Catania - Napoli x2 @ 1.29
Atl.Madrid - Valadolid 1 @ 1.30
Marsile - ETG FC 1 @ 1.30
Ajax gg1 @ 1.05
pratimpintol_TM87 je napisao/la:Indepediante vs All boys (3 ili vise golova ) kvota 2.25
Dosad igrali 4 puta svaki put dolazilo 3 ili vise golova.. kvota na pm3 je 2.83 sto je za singla dusu dalo
amarosim je napisao/la:Ok,imam 16e na racunu u wwin i danas razmisljam da sve stavim na ovaj par:
Košarka,Superkup Barcelona-Real 2 2,10
Barca na ovom turniru bez Navarra i Jasikeviciusa,jucer sam pisao kako su dobili Valenciju,bez ove dvojice kreacija napada je ostala na Huertasu i Lorbeku,ostatak ekipe Mickael,Ingles,Tomic,Jawai,Sada,Abrines je vrlo solidan ali ocekujem danas da se osjeti itekako nedostatak ove dvojice(pogotovo Navarra koji odlvaci pozornost cijele obrane pa je ostalima lakse igrati)...
Eh s druge strane Real,po meni najsmjesnija ekipa u zadnjih 6-7 godina u Europi sto se tice slaganja ekipe,svake godine je bila neka velika čistka,mijenjali su trenere ko ludi,placali igrace masno a neki(vecina)to nije zasluzila,ove godine zadrzali okosnicu(otisli samo Tomic i Velickovic),dosli Rudy i sjajni centar Slaughter(bas ono sto im je trebalo,jak u skoku i konkretan u napadu),sinoc pobjeda protiv zaragoze,na pol.su vodili 5 a onda u 3.cet idu na +20,zavrsilo je 7-8...............
AKo Real ovakvu Barcu danas ne dobije,ljudi koji vodite Real,ugasite klub,jer Barca mozda nikad slabija nije bila,a vi svake godine nesto se ko pušete,kao mozemo osvojiti domaci naslov,pa je li konacno dosla ta godina.......Osvajanje ovog Superkupa bi za Real znaci veliki podstrek za domacem prvenstvo i Euroligu........sretno..............
_karabaja_ je napisao/la:Swansea-Everton oba daju gol
Dinamo M.-Amkar-------1
Juventus-Chievo----jedan ili oba ne daju gol
Chelsea-Stoke--manje od 3
Barcelona-Granada--jedan ili oba ne daju gol
pa da imas pojma o košarci,ovo bi ti bio medju tri najsigurnija para danas,kakve veze ima je li derbi,Barci fale 2 od 3 najbolja igraca,i to Navarro koji je medju najboljim suterima u Europi i s kojeg obrane ne pomazu puno pa drugi maju vise prostora i Jasikevicius koji je mozda najbolji play u zadnjih 10 godina na postavljen napad ,i bez obzira sto je u godinama,kreacija mu je na zavidnoj razini,e pa sad zamisli(ustvari ako imas pojma o cemu pričam)koliko je Barca slabija bez ove dvojice,dakle jedina opasnost u sutu je Lorbek i on je cetvroka,dale vanjska linija necu reci bezopasna ali bez konstantnog suterskog ritma(Ingles je moza trenutno najopasniji ion moze nesto povezat).....pod košem Jawai(solidan obrmabeni ali zna raditi glupe faule) i Tomić,momak kojeg svak moze ugurat pod koš i zakucati u facu,tu ce Barca imati velikih problema tokom citave sezone.....lumani je napisao/la:amarosim je napisao/la:Ok,imam 16e na racunu u wwin i danas razmisljam da sve stavim na ovaj par:
Košarka,Superkup Barcelona-Real 2 2,10
Barca na ovom turniru bez Navarra i Jasikeviciusa,jucer sam pisao kako su dobili Valenciju,bez ove dvojice kreacija napada je ostala na Huertasu i Lorbeku,ostatak ekipe Mickael,Ingles,Tomic,Jawai,Sada,Abrines je vrlo solidan ali ocekujem danas da se osjeti itekako nedostatak ove dvojice(pogotovo Navarra koji odlvaci pozornost cijele obrane pa je ostalima lakse igrati)...
Eh s druge strane Real,po meni najsmjesnija ekipa u zadnjih 6-7 godina u Europi sto se tice slaganja ekipe,svake godine je bila neka velika čistka,mijenjali su trenere ko ludi,placali igrace masno a neki(vecina)to nije zasluzila,ove godine zadrzali okosnicu(otisli samo Tomic i Velickovic),dosli Rudy i sjajni centar Slaughter(bas ono sto im je trebalo,jak u skoku i konkretan u napadu),sinoc pobjeda protiv zaragoze,na pol.su vodili 5 a onda u 3.cet idu na +20,zavrsilo je 7-8...............
AKo Real ovakvu Barcu danas ne dobije,ljudi koji vodite Real,ugasite klub,jer Barca mozda nikad slabija nije bila,a vi svake godine nesto se ko pušete,kao mozemo osvojiti domaci naslov,pa je li konacno dosla ta godina.......Osvajanje ovog Superkupa bi za Real znaci veliki podstrek za domacem prvenstvo i Euroligu........sretno..............
Toliko izbora imas ,ti se razmisljas o derbiju
partimViper je napisao/la:Evo ga tenis za danas:
Tsonga - Seppi (+4,5) H2 (mozda pokusati i 2)
Hanescu - Cervantes z2 @1,85
Tursunov - Marchenko (+3,5) H1 @1,85
Pella - Kirche 2 @2,40
a hajde ti malo o kosarci ???lumani je napisao/la:amarosim,
Nemoj meni o kosarci naletio si na minuAko je najsigurniji udri 300,a nemoj pisati da se razmisljas.
Puno srece.
vecaveca je napisao/la:a hajde ti malo o kosarci ???lumani je napisao/la:amarosim,
Nemoj meni o kosarci naletio si na minuAko je najsigurniji udri 300,a nemoj pisati da se razmisljas.
Puno srece.
drzi se onda te teme i tamo raspravljaj ovdje toga nema pozzz i sretnolumani je napisao/la:vecaveca je napisao/la:a hajde ti malo o kosarci ???lumani je napisao/la:amarosim,
Puno srece.
imaju teme na forumu,tamo mi raspravljamo..Saras je tek stigao i njegova uloga ce biti 10 min...Navaro topal ,hladan u zadnje vrijeme..Ali ,otom,potom dobar je Real.(Malo me samo bockalo ono ne igraju najbolji)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.