FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pitanje za sve bordo fanove...jel mislite "uzivo" gledati deranje gadne listice na kosevu ili ce vam opet smetati termin, kisa , cijena karte a privuci ce vas arena i njen prenos (naravno ako ga bude...a bice izgleda)
Pa ona gdja Giggs sto prodaje kospe na Kosevu , nijednu tekmu ne fuli , njoj nista ne smeta a desi joj se da pokisne do gaca...!!
Dosta vise supljaka , nije karta joja niti je na vani minus 35...SVI NA KOSEVO !!!
Pa ona gdja Giggs sto prodaje kospe na Kosevu , nijednu tekmu ne fuli , njoj nista ne smeta a desi joj se da pokisne do gaca...!!
Dosta vise supljaka , nije karta joja niti je na vani minus 35...SVI NA KOSEVO !!!
YES.WE.DID.
Ne vjerujem sviju mi!Emir ZENICA je napisao/la:BravoCestitke na tituli !

Prosle sezone, nekoliko kola prije kraja na temi FKZ pisu postovi "cestitke na tituli", odma se likovi javljaju "sacekajmo i zvanicno, nemojte nista unaprijed"..Ovdje broj kola nije stigao ni do dvocifrenog vec se cestita na tituli

Svaka cast Jovicu i igracima.Samo tako nastavite!
Pozeljeli ljudi tituluAmar_TM87 je napisao/la:Ne vjerujem sviju mi!Emir ZENICA je napisao/la:BravoCestitke na tituli !
![]()
![]()
![]()
Prosle sezone, nekoliko kola prije kraja na temi FKZ pisu postovi "cestitke na tituli", odma se likovi javljaju "sacekajmo i zvanicno, nemojte nista unaprijed"..Ovdje broj kola nije stigao ni do dvocifrenog vec se cestita na tituli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A do kraja moze i Radnik uzeti titulu,najgora stvar u fudbalu je euforija.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Normalno da je o tituli jos rano govoriti. Opet s druge strane igramo dosta dobro i efikasno. Najvaznije je svaku utakmicu shvatiti kao zasebnu, posvetiti se istoj sa jednim ciljem uz maksimalni fokus. Treba biti realan i priznati da nas mnoga teska gostovanja jos cekaju, tu su i dva derbija gdje se nikad' nista ne moze 100% kalkulisati. Ako nastavimo ovako igrati imamo fine sanse ali opet duga je sezona. Osvaja onaj koji se najbolje nosi sa problemima duz iste.
Siroki mora past'
Siroki mora past'

A jesu ljubomorni sto nam ljudi cestitaju na tituli. 

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nek vam i Lagumdzija cestita i citav drzavni vrh, al je isuvise glupo pricati o tituli, sa bilo koje strane nakon 7 kola, sve ok, dobro ste odradili dosadasnji dio prvenstva, imate 3 boda prednosti nad nama(sutra racunam nasu pobjedu), ali je jos 69 bodova u igri, moze se puno toga promjeniti, mozete ostat bez evrope, mozete suvereno uzeti titulu, sve se to moze desiti u naredna 23 kolaSA1946 je napisao/la:A jesu ljubomorni sto nam ljudi cestitaju na tituli.
Za zivot cijeli!
ma kakva titula..to Zenicani zajebaju...znamo mi dobro da je tek pocela borba za titulu..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nek vam i Lagumdzija cestita i citav drzavni vrh, al je isuvise glupo pricati o tituli, sa bilo koje strane nakon 7 kola, sve ok, dobro ste odradili dosadasnji dio prvenstva, imate 3 boda prednosti nad nama(sutra racunam nasu pobjedu), ali je jos 69 bodova u igri, moze se puno toga promjeniti, mozete ostat bez evrope, mozete suvereno uzeti titulu, sve se to moze desiti u naredna 23 kolaSA1946 je napisao/la:A jesu ljubomorni sto nam ljudi cestitaju na tituli.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jos da Husejinovic proradi i pocne golove zabijati...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nek si nam rek'o.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nek vam i Lagumdzija cestita i citav drzavni vrh, al je isuvise glupo pricati o tituli, sa bilo koje strane nakon 7 kola, sve ok, dobro ste odradili dosadasnji dio prvenstva, imate 3 boda prednosti nad nama(sutra racunam nasu pobjedu), ali je jos 69 bodova u igri, moze se puno toga promjeniti, mozete ostat bez evrope, mozete suvereno uzeti titulu, sve se to moze desiti u naredna 23 kolaSA1946 je napisao/la:A jesu ljubomorni sto nam ljudi cestitaju na tituli.

Ljudi opustite se , broj 1 smo na tabeli tako da nema potrebe da nasjedate na ofirne provokacije družine sa uske pruge .
SAMO SARAJ'VO !
SAMO SARAJ'VO !

- Chicharito14
- Kontakt:
mozemol kako ispasti?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nek vam i Lagumdzija cestita i citav drzavni vrh, al je isuvise glupo pricati o tituli, sa bilo koje strane nakon 7 kola, sve ok, dobro ste odradili dosadasnji dio prvenstva, imate 3 boda prednosti nad nama(sutra racunam nasu pobjedu), ali je jos 69 bodova u igri, moze se puno toga promjeniti, mozete ostat bez evrope, mozete suvereno uzeti titulu, sve se to moze desiti u naredna 23 kolaSA1946 je napisao/la:A jesu ljubomorni sto nam ljudi cestitaju na tituli.
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
Vrlo lako, za opstanak u ligi bi na kraju trebalo minimalno +/-35 bodova prema nekim proracunimaChicharito14 je napisao/la:mozemol kako ispasti?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nek vam i Lagumdzija cestita i citav drzavni vrh, al je isuvise glupo pricati o tituli, sa bilo koje strane nakon 7 kola, sve ok, dobro ste odradili dosadasnji dio prvenstva, imate 3 boda prednosti nad nama(sutra racunam nasu pobjedu), ali je jos 69 bodova u igri, moze se puno toga promjeniti, mozete ostat bez evrope, mozete suvereno uzeti titulu, sve se to moze desiti u naredna 23 kolaSA1946 je napisao/la:A jesu ljubomorni sto nam ljudi cestitaju na tituli.
Vi izgleda zaboravili da Sarajevo ne moze ispasti... 

FK SARAJEVO.
On je definitivno najveci glupa na forumu.Svaki komentar mu je pun mrznje,ali hajde mu to objasni.SA1946 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: jel ti jedes go.vna velikom il malom kasikom?
Kakva limitiranost,tvoje sinapse su dozivjele ejakulaciju nakon ove misli koja je izrecena preko tastatura.Ponekad je bolje kad Bog stvori kamen a ne amebu,barem ljudi imaju cime kupus pritiskati.

- JOHNNYJUVE
- Kontakt:
Pozeljeli ljudi tituluScooTeR je napisao/la:

A do kraja moze i Radnik uzeti titulu,najgora stvar u fudbalu je euforija.[/quote]
jeste evo ja već imam majcu OSVAJAČI KUPA 2012/2013

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
alex ! 10 !
alex ! 10 !

Ja sam ubijedjen da mi mozemo dobiti sve do kraja.

Trenutno korisnika/ca: boki86, bosnas_, ErosViverosViv, mosarajvosa83, VolimoSarajevo i 65 gostiju.