Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
IlPrincipe je napisao/la:bjjezi Bulevarom ono cik-cak.
uh tad sam mozda u shoppingu bio zato i nisam niss cuoIlPrincipe je napisao/la:Pucnjava je bila oko 21:25
ozbiljno ? ja ga pamtim s one jedne manifestacije, znam da je bio prenos na HayatuZenichanin je napisao/la:Onaj boxer Džemo Mahmić je ubijen
Večeras automatsku pod jastuk i lećianonimni je napisao/la:ozbiljno ? ja ga pamtim s one jedne manifestacije, znam da je bio prenos na HayatuZenichanin je napisao/la:Onaj boxer Džemo Mahmić je ubijen
ma zajebali smo i GTA ne mozes izaci u grad vikendom a da neko ne pucaahmad_tz je napisao/la:kod vas ko na GTA
I ja sam na istom mjestu, prvo sam kontao neka zajebancija(nakon prva 2-3 metka) al vidim raja bježiIlPrincipe je napisao/la:Upravo sam bio očevidac pucnjave. Ja sa rajom na Kamenom kad čujem paf paf paf. Reko pištolj 1000% . Kad vidim dole momak puca a neki bjjezi Bulevarom ono cik-cak. I smiri se sve. Mi dole dosli kad ubacuju momka u auto. Momak nema ba ni 19 godina haman. U prsa ga upucali. Momak se jadan upišao u gaće od straha sve mi mokraća po hlačama i niz hlače. Šanžer ostao na cesti i čahure ... fakat mi žao jbt![]()
samocelik je napisao/la:Emir se odjednom usutio da ga murija nije uhvatila???![]()
![]()
Policija je večeras tragala za izvjesnim Emirom i Edvinom Fetićem, iz zeničkog naselja Babina rijeka.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.