FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kako losa igra jbt
na ESB-u uredu..
al protiv Valencie takodje , Osasune..
pa ova zadnja dva meca..
rezultati su tu i to je fino , al s ovom igrom se nece daleko.
nema presinga,agresivnosti,brzine u toj lopti..
totalno usporeno.
na ESB-u uredu..
pa ova zadnja dva meca..
totalno usporeno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Edin TM87 je napisao/la:Yebes ti sve promasaje Barce, sta ovaj kreten fuli sad iz Granade![]()
EDIT: Povlacim rijec, messi![]()
![]()
![]()
I kod 2:0 mozes povuc
p.s. rijec
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- luis enrique
- Kontakt:
Granada odlicno organizovana u odbrani, strasni su... vec je postalo frustrirajuce, sta god je Barca probala izbijali su i rukama i nogama
Samo ovakva genijalnost i m*da Maestra su i moglao koncati ovu agoniju. Messija uhvatio njakav popizditis 
Zadnja izmjena: luis enrique, dana/u 22 sep 2012, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Radovali se kod gola ko da su Man Citija pobijedili.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
glup sibparena je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Yebes ti sve promasaje Barce, sta ovaj kreten fuli sad iz Granade![]()
EDIT: Povlacim rijec, messi![]()
![]()
![]()
I kod 2:0 mozes povuc![]()
p.s. rijec
Edit by Monolog: Sedmica
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- LarryDavid
- Kontakt:
za ove bodove najzasluzniji je Viktor...ipak je skino 3 mrtva zicera...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Jadan si...Harrison je napisao/la:Radovali se kod gola ko da su Man Citija pobijedili.![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ovi granadini napadaci,svi glume nekog dzeku,a nisu uspjeli realizirati nijednu kontru od onoliko serviranih.
Drago mi je sto su porazeni samo zbog istih,a odbrana zasluzuje nove mercedese od pereza.
Drago mi je sto su porazeni samo zbog istih,a odbrana zasluzuje nove mercedese od pereza.
Sretno zmajevi!!
Faul na Nyomu kod prvog gola 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nema niko jadniji od tebe na dunjaluku, a kamoli na ovom forumu.Ado1921 je napisao/la:Jadan si...Harrison je napisao/la:Radovali se kod gola ko da su Man Citija pobijedili.![]()
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
- luis enrique
- Kontakt:
Ti si drug možda gledao Rijeka - Dinamo, ono sto sam ja gledao meni se izuzetno svidjelo - konstantan pritisak i ogroman broj prilika i dobra odbrana Granade uz puno sreće... Ni jednog trenutka nisam sumnjao(kao ni protiv Spartaka) u pobjedu;)Raul_64 je napisao/la:Kako losa igra jbt
na ESB-u uredu..
pa ova zadnja dva meca..
totalno usporeno.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Ponadali se pojedini paćenici
Tekma loša, preloša. Zadnjih 20 minuta malo ozbiljnije i brže.
Xaviu trebaju spomenik dici kad okonca karijeru, bez Maestra nema igre. I da, hejteri VV-a - veceras nas Victor spasi
pa sad izvolite pojedite sopstvene rijeci

Tekma loša, preloša. Zadnjih 20 minuta malo ozbiljnije i brže.
Xaviu trebaju spomenik dici kad okonca karijeru, bez Maestra nema igre. I da, hejteri VV-a - veceras nas Victor spasi
- LarryDavid
- Kontakt:
znači na + 11 smo otišli već....
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobra Barca u drugom dijelu, tacnije zadnjih 30 minuta. Tono u stilu onog iz Seville prosle godine, svaka mu cast. Granada je mozad i zasluzila bod, al se ne bunim.
Valdesu kralju sve ti je oprosteno. Veceras najzasluzniji za pobjedu. Uf preznojio sam se.
Valdesu kralju sve ti je oprosteno. Veceras najzasluzniji za pobjedu. Uf preznojio sam se.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 22 sep 2012, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šezdeset brutalnih sekundi. U jeku napada Barcelone, ide kontra za Granadu ali Valdez brani. Iz tog napada Messi izlazi sam na golmana Granade i ne zabija.
Thiago i Cesc usporavaju igru. U prvom poluvremenu nikakve tečnosti u igri, nemaštovitost kada je igra prema naprijed u pitanju, a da ne govorim o nekom presingu. Da nije bilo Messija, vjerujem da bih nakon prvog poluvremena ugasio stream.
Xavi ušao i objasnio. Al', koliko je samo značio ovaj gol.
Pa majke mi u rangu onog Ronaldovog kontra Cityja. Mah, možda k'o Iniestin na SB-u.
Zaslužena pobjeda, iako bih volio da je Granada ovdje ostala neporažena. Branili su se svim silama, nisu igrali prljavo, borili su se do 90. minute, al' jednostavno suđeno je bilo da prime gol i to je to.
Thiago i Cesc usporavaju igru. U prvom poluvremenu nikakve tečnosti u igri, nemaštovitost kada je igra prema naprijed u pitanju, a da ne govorim o nekom presingu. Da nije bilo Messija, vjerujem da bih nakon prvog poluvremena ugasio stream.
Xavi ušao i objasnio. Al', koliko je samo značio ovaj gol.
Zaslužena pobjeda, iako bih volio da je Granada ovdje ostala neporažena. Branili su se svim silama, nisu igrali prljavo, borili su se do 90. minute, al' jednostavno suđeno je bilo da prime gol i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
+ 11 bye bye...Harrison je napisao/la:Nema niko jadniji od tebe na dunjaluku, a kamoli na ovom forumu.Ado1921 je napisao/la:Jadan si...Harrison je napisao/la:Radovali se kod gola ko da su Man Citija pobijedili.![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mora se priznati da je nocas sacuvao pobjedu. Sto jest, jest, na 0:0 odbranio je ono sto nisam nikako ocekivao.Scof1eld je napisao/la:Konacno da i valdes bude za nesto zasluzan
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Granada , Granada..luis enrique je napisao/la:Ti si drug možda gledao Rijeka - Dinamo, ono sto sam ja gledao meni se izuzetno svidjelo - konstantan pritisak i ogroman broj prilika i dobra odbrana Granade uz puno sreće... Ni jednog trenutka nisam sumnjao(kao ni protiv Spartaka) u pobjedu;)Raul_64 je napisao/la:Kako losa igra jbt
na ESB-u uredu..
pa ova zadnja dva meca..
totalno usporeno.
gledao sam ja citavu utakmicu i ?
dobrih 75 minuta sterilno uz neku priliku dok nije bilo vam bam iz cega je i Granada istrcala tri kontre , a iz jedne imali mat poziciju..
to tebi dobro.
i nisam govorio samo za vecerasnje pacenje.
protiv osasune je igra bila ista , protiv valencie je bilo totalno melanholicna..
Tello se cini kao jedini da moze napraviti razliku na kraju i to bi trebalo brinut nekog ko prati barcelonu.
Kazem odlicno,rezultati su tu..
liga pod kontrolom al igre ni na vidiku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.