FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rosas7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rosas7 » 22 sep 2012, 18:58

jeste se smijali kad sam govorio da je branitelj gigant za vas,a evo momci su to i dokazali
cestitam im..!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 22 sep 2012, 19:02

Još uvijek ništa nije gotovo. Treba kupit jedno tri utakmice na strani, samo ebi ga nemojte kod kuće gubit.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 22 sep 2012, 19:12

Dotakli smo dno jer poslije ovog meca svaka nada je u meni ubijena i jedino sto preostaje je spasit sto se spasit moze a najvaznije na vrijeme obezbijedit opstanak jer kako igramo i to ce nam biti super uspjeh. Hvala treneru Branitelja koji je postavio defanzivnu taktiku jer da je dosao da napadne Slobodu mogao je komotno 3,4 nula pobjedit.To je ono sto boli ljudi dosli da brane bod a mi izgubimo, a kako da ne izgubimo kad nam trener vise oznoji pokazujuci i pricajuci kako da se igra od igraca. Nasi igraci su mrtvi od 60 do 90 minute upadaju nemogu da trce,branili smo se svim silama u tom periodu do prekida. Ono sto me u srce jos vise pogada valjaju igraci nam se po terenu da bi ukrali vrijeme i da bi nekim cudom sacuvali vodstvo od 1-0, i malo ofanzivnije krenuo gost i dva gola primismo. Svaki put sam optimista bit ce bolje a sad ubili su umeni svaku nadu. Kakvi nam igraci igraju za klub dovoljno je vidjet smijeh nasih rezervi kada Fukare ulijecu na teren i stoje na centru i prozivaju upravu,boli njih za Slobodom i dres koji nose ma sve to treba letvom izderat.Ovako igraju a dobili su plate i obecane premije od 200KM ako sad pobjede. Jedina dobra stvar je ulijetanje Fukara na teren i umjesto da pljescem fudbalerima kako dobro igraju, pljesak i podrsku su zaradili momci iz grupe koji su uletili nateren i to podrsku cijelog zapada. Sloboda umire na svaki nacin hocel se barem malo spasit i hocel se Tuzla probudi vidjet cemo u narednom periodu

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 22 sep 2012, 19:13

Nekad davno sam ja napiso da cemo mi Sabovice od blata pravit !
Ako se vrate Sabovici i Davud, da sa sobom dovedu par ljudi, ja ne vidim drugo rjesenje, samo je pitanje hocel ljudi se htjet vratit...
Meske, Secer i ostale legende, jesu legende sto se igranja tice, al da budu na celu kluba neide...
Mesketu treba u gradu koji samar opalit da se sam povuce dok je vakat
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2012, 19:18

Evo sada sam dosao sa utakmice. Navijaci prekinuli utakmicu, usli u teren, a igraci pi3zde pobjegli. Nije grupa navijaca usla nego skoro svi sa sjevera.
Yebali mamu Mesketu i legendama! Ja usput i Jasminu Imamovicu i cijelom SDP-u (nema vise Zeljka da se ustrucavam). Ovo se ide rezonski na gasenje kluba. Nekoliko igraca pousta golove, a neki namjerno ne daju.
Babali yebem onog koji mu kupi prvu loptu. Hajvan koji namjerno nije htio dati gol, iz kojeg razloga nije mi jasno.
Zao mi samo Sadikovica koji je dosao i **** da ne moze biti veca.
Na stadionu su svi trazili ljude iz uprave da odu!
Legende odlazite zajedno sa Jasminom Imamovicem koji vas postavi! Mars stoko!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 22 sep 2012, 19:21

ocete iskreno jedan vas igrac mi prica neki dan na kafi da jedva ceka bilo kakav transfer da bjezi iz tuzle jer kaze da je tu totalno rasulo.Zao mi je slobode takav klub sa tradicijom a takvo nesto da se desava ja vam od srca zelim da sto prije se vratite tamo gdje vam je i mjesto a to je sigurno sami vrh naseg nogometa :) pozz fukarama

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2012, 19:27

Za uspomenu!
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 22 sep 2012, 19:28

bolje da nisam ni isao na utakmicu, sjeba mi dan totalno, igra ocajna, trke, zelje za uspjehom, volje kuvveta ni na mapi, pa majku vam vasu igrajte ne sramotite crveno-crni dres i taj grb sto ga nosite, stani svaka cast, ostali jedna velika nula! mogu razumjeti da ne znaju igrati, da su ih ocevi nazor ugurali u prvi tim pa nit znaju ustopati loptu, dati prvom do sebe ili TRCATI bez lopte ali ne mogu da shvatim da sa 20 god ne mozes pretrcati 7-8km po utakmici a trazis neke pare??? za sta??? sta si dobro donio klubu? toliko o igracima, denise, poveli smo 1:0 zasto smo se povukli? zasto nismo isli po 2:0, cim smo dali go ja kazem komsiji do sebe "samo da se ne povuku" a tako i bi... meske, yebem li ti snahu u po mindze i tebi i seceru i lici, sve vam yebem da bog da se raspadali ko igra slobode, KOLIKO STE PARA DONIJELI U KLUB MAMU VAM YEBEM!!!!!!
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 sep 2012, 19:32

Nemojte ništa pričati za Babalu, neka vas je sramota kada pričate da je namjerno fulao onu šansu, itd. Trzao je golmana da padne, međutim, kada je isti pao, pogodio ga je u nogu. Ja sam bio sa druge strane i lijepo se vidi da je momku bilo i krivo i teško poslije promašaja. Štaviše, lijepo se vidi kako se ponaša na terenu i kako govori saigračima kako i šta da rade. Žao mi je Stane, čovjeka koji se bori i trudi kako dolikuje svetom dresu, a drugi to neće da rade.

Forza Babala, Forza Stana, Sloboda do groba, života mi moga !!!
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 22 sep 2012, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2012, 19:34

Sve se to desava jer je Jasmin Imamovic zacrtao da se klub ugasi i osnuje novi. Da se krene iz najnize lige kao kosarkasi. To u djelo sprovode njegovi ljudi. Meske, Secer... i oni koje je ON postavio.
Zalicemo mi za Davudom i Sabovicima. Dok Slobodu gase on otvara park i Tvrtka od pola miliona maraka.
Yebo mu Tvrtko kralj bosanski mater, zenu, sestru i svalerku!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 sep 2012, 19:35

;)

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

kjkp
Kontakt:

Post Postao/la kjkp » 22 sep 2012, 19:36

bitno je da ste vi spremni da se svadjate s navijacima drugih klubova kada se jave na vasoj temi,, bitno je da isticete tradiciju i cinjenicu da je sloboda veliki klub,, da je tuzla veliki grad... ali niko od vas nije spreman da ucini nesto da spasi klub.... jedan klub u tuzli, iza kojeg bi trebali svi stati, ali opet vas nigdje nema... meni je zao sto jedan veliki klub ovako danas izgleda dok neki gosk hara prvom ligom.. sramotaa.... ne zelim nikoga da uvrijedim ali moram ovo reci jer mi je zao slobode... a vi tkz. navijaci tog nekada velikog kluba stidite se... i samo posmatrajte dok nestajete kao i kk sloboda.... krivci su medju vama i samo vi mozete sve promjeniti... TUZLACI STIDITE SE!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 sep 2012, 19:37

JTS je napisao/la:Nemojte ništa pričati za Babalu, neka vas je sramota kada pričate da je namjerno fulao onu šansu, itd. Trzao je golmana da padne, međutim, kada je isti pao, pogodio ga je u nogu. Ja sam bio sa druge strane i lijepo se vidi da je momku bilo i krivo i teško poslije promašaja. Štaviše, lijepo se vidi kako se ponaša na terenu i kako govori saigračima kako i šta da rade. Žao mi je Stane, čovjeka koji se bori i trudi kako dolikuje svetom dresu, a drugi to neće da rade.

Pa sta ce da ga trza, a gol prazan jos sudija nije svirao ofsajd. Sam yebo a on trza. Nabijem ga na qurac, on da je valjao ostao bi u Celiku, A Mesanovic kod nas. Debili mamu im yebem! Debil je i DZekson, yebem mu zenu!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 22 sep 2012, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2012, 19:37

uspjeli su..nazalost :( ....mislim da je to to sto se Slobode tice...hvala momcima koji su svi do jednog podrzali utcavanje u teren i prekid utakmice :evil: ....nije mi samo jasno odtkud im onolika iznenadna snaga kad su bjezali pred Fukarama a u tekmi ne mogu potrcat :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 sep 2012, 19:43

Probisvjet je napisao/la:
JTS je napisao/la:Nemojte ništa pričati za Babalu, neka vas je sramota kada pričate da je namjerno fulao onu šansu, itd. Trzao je golmana da padne, međutim, kada je isti pao, pogodio ga je u nogu. Ja sam bio sa druge strane i lijepo se vidi da je momku bilo i krivo i teško poslije promašaja. Štaviše, lijepo se vidi kako se ponaša na terenu i kako govori saigračima kako i šta da rade. Žao mi je Stane, čovjeka koji se bori i trudi kako dolikuje svetom dresu, a drugi to neće da rade.

Pa sta ce da ga trza, a gol prazan jos sudija nije svirao ofsajd. Sam yebo a on trza. Nabijem ga na qurac, on da je valjao ostao bi u Celiku, A Mesanovic kod nas. Debili mamu im yebem! Debil je i DZekson, yebem mu zenu!
Jebga druže, to je sve do igrača ..dobra zamisao je bila da trza golmana, to je i prošlo, a sada što ga je pogodio u nogu, to već jebga. Dešava se ..pilot pa pogriješi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 22 sep 2012, 19:45

Probisvjet je napisao/la:Evo sada sam dosao sa utakmice. Navijaci prekinuli utakmicu, usli u teren, a igraci pi3zde pobjegli. Nije grupa navijaca usla nego skoro svi sa sjevera.
Klasični primitivizam brđana koji dolaze na utakmice i jedva čekaju da se desi ovo što se desilo. Parola "volimo te i kad gubiš i kad pobjeđuješ" samo stoji na papiru ljudi koji su očigledno nepismeni i nemaju drugog načina da budu u centru pažnje.

Zabraniti im dolazak na stadione... ma šta zabraniti, zatvoriti i ne puštati vani...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2012, 19:47

al pazi sad kad se ovdje svale lesinari sa svih mogucih strana i oni ce kao da nama objasne sta i kako....pogotovo ovih malih i nebitnih klubova...kao eto niko ovdje ne vidi sta se desava nego cekamo njih da pocnu s.v.r.s.a.t od srece sto je Sloboda tu gdje je :roll:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 sep 2012, 19:56

FKKC1932 je napisao/la:
Klasični primitivizam brđana koji dolaze na utakmice i jedva čekaju da se desi ovo što se desilo. Parola "volimo te i kad gubiš i kad pobjeđuješ" samo stoji na papiru ljudi koji su očigledno nepismeni i nemaju drugog načina da budu u centru pažnje.

Zabraniti im dolazak na stadione... ma šta zabraniti, zatvoriti i ne puštati vani...
:lol: :lol: :lol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 sep 2012, 20:00

FKKC1932 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Evo sada sam dosao sa utakmice. Navijaci prekinuli utakmicu, usli u teren, a igraci pi3zde pobjegli. Nije grupa navijaca usla nego skoro svi sa sjevera.

:shock: :o :o ..dal je moguce..eo jos jednog strucnjaka..covjek objasnio....ubij se levatu smijesni :lol:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 22 sep 2012, 20:10

Ako se nastavi sutit strah me da ovo ne vodi putu smrti Slobode,ima projekat Proleter i ako se nastav sutit uz ovu igru mogli bi mi lahko ispast u drugu ligu federacije. I onda scenari Proleter uđe u prvu TK i bit ce samo ligu ispod nas i mislim da ce nam dat Jasmin ugasit klub a Proleter preimenovat u Slobodu i onda cemo imat novi klub u prvoj TK. Uz objasnjenje bolje klub bez dugova u prvoj TK nego u drugoj federalnoj sa previse dugova. I onda nek pukne prica da do kraja mandata se vratimo u Pl i Tuzla ce to povjerovat i sutit. Moglo bi se ovo desit ako se sve svede na Fukare i ono sto ce oni uradit na utakmicama, treba sad izvrsit ogroman pritisak ako treba i cijeli grad dici na noge

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.