Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Emir ZENICA » 09 sep 2012, 11:36

dubrava je napisao/la:
Totalno univerzalan :mrgreen: U Zenici trenirao gimnastiku ( GK Partizan - mislim da je to jedini klub koji se ne zove Čelik :mrgreen: :lol: ), u ZG košarku i velsanje :mrgreen:

ručno :lol: :lol:
e moj Emire, nije ti lako :D
aj, možemo i na chat, da ne spamammo :D
Neka,neka svaka cast.Mogao si i uspjeti,al ti odma na drogu,ne valja ti to :mrgreen:
Ma gdje ce biti lako brate moj,jos sam profesionalni amater :lol:
Ma mozemo i ovdje :lol:

@ Rosicky

Hocu reci da je bolje trcati,koju vjezbu uraditi i popiti flasu vode,nego gutat onu hemiju.Al eto,svako svoje :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 sep 2012, 20:35

Koji ste tip građe
slika

Ovaj naziv"Aushwitz" je kretenizam,kvari ukopan dojam vrlo korisne slike,nije nimalo smiješno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 sep 2012, 20:48

Tip građe "Skinnyfat" ili ti ga građa k'o boca orandžine :lol:

A rekao bih da sam "Builtfat" iako je dosta teško procijeniti ovako gledajući samo sliku :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 09 sep 2012, 20:50

sa koliko je godina najbolje ići u teretanu ja kad bi sad krenuo za koliko dana bi imao mišiće nemora ko rambo onoliko nego barem ko felix sturm
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 09 sep 2012, 20:59

Nedimko je napisao/la:sa koliko je godina najbolje ići u teretanu ja kad bi sad krenuo za koliko dana bi imao mišiće nemora ko rambo onoliko nego barem ko felix sturm
sta ima Edin Mujcin??? :D :D :D :D

beli
Kontakt:

Post Postao/la beli » 12 sep 2012, 12:07

Pozdrav
tek sam krenuo u teretanu pa imate li neki sajte ili vas neki plan i program vjezbi imam skoro 90 kila i 185 visine vise bi volio definiciju nego masu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 sep 2012, 00:26

beli je napisao/la:Pozdrav
tek sam krenuo u teretanu pa imate li neki sajte ili vas neki plan i program vjezbi imam skoro 90 kila i 185 visine vise bi volio definiciju nego masu
http://www.e-muskarac.com/vjezbe/hammer_pregib" onclick="window.open(this.href);return false; Ima dosta vjezbi ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

beli
Kontakt:

Post Postao/la beli » 13 sep 2012, 23:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
beli je napisao/la:Pozdrav
http://www.e-muskarac.com/vjezbe/hammer_pregib" onclick="window.open(this.href);return false; Ima dosta vjezbi ;)
Hvala puno

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 sep 2012, 00:02

Zanimljivo kako se svijet bodybuildinga promjenio,Marlon Branda u mladim godinama su smatrali mišićavom gromadom a prema današnjim standardima ništa impresivno
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 sep 2012, 23:25

Sad tek vidjeh sliku ovog Srbijanskog olimpijca,jbte kad je ovaj prošao na doping kontroli onda ne znam kako je uopće iko ikad pao :lol:
slika

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 20 sep 2012, 23:49

šta je ovo jbt :shock: :shock: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 sep 2012, 23:56

hodža je napisao/la:šta je ovo jbt :shock: :shock: :lol: :lol:
Odrasto na siru i kajmaku :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 sep 2012, 01:05

Ovo je i nista kakvih likova u kanuu ima. ;)
Bez dopinga batice. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 sep 2012, 11:29

Devil je napisao/la:Ovo je i nista kakvih likova u kanuu ima. ;)
Bez dopinga batice. ;)
Ma naravno,sve je u predanim treninzima i kvalitetnoj ishrani :lol:
Smiješno je koliko još ima naivnih ljudi :roll:
No Devile svakako se nemam namjeru raspravljati na ovu temu,samo ću reći da ovakve ruke nemaju mnogi ljudi kojima je bodybuilding primarni i jedini sport,koji se drže striktne dijete i režima treninga uz korištenje svih mogućih dopuštenih i nedopuštenih sredstava,a ti i dalje vjeruj u bajke sa kanuašima,kajakašima i ostalim koji su eto uz dosta mlijeka i tako to izgradili takva tijela :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 sep 2012, 12:42

Bogami da 'bacis' koji 'krug' na kakvoj rijeci, ne bi ti bilo toliko nepojmljivo. :mrgreen:
...Život za Široki...

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 23 sep 2012, 00:06

jaoooo kakav je ... :shock:
mora da uzima tucanu kunicu ... kako li samo prodje doping ... :roll:
mada sam cuo da se svime i svacime bave oko dopinga, cak do toga da se ovim sportistima ubrizgava tudji urin da bi prosli doping testove ... :twisted:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

High

Post Postao/la High » 23 sep 2012, 00:10

Ovaj pije konjsku spermu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 sep 2012, 00:10

Dylan Dog je napisao/la:
Bez dopinga batice. ;)
No Devile svakako se nemam namjeru raspravljati na ovu temu,samo ću reći da ovakve ruke nemaju mnogi ljudi kojima je bodybuilding primarni i jedini sport,koji se drže striktne dijete i režima treninga uz korištenje svih mogućih dopuštenih i nedopuštenih sredstava,a ti i dalje vjeruj u bajke sa kanuašima,kajakašima i ostalim koji su eto uz dosta mlijeka i tako to izgradili takva tijela :mrgreen:
Još si ti zelen :)
NO PYRO NO PARTY

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2012, 00:32

Dylan Dog je napisao/la:
Bez dopinga batice. ;)
A sta je doping ?
Koliko ja znam doping podrazumeva sva sredstva koja su nedozvoljena za odredjeni sport.U veslanju,kajaku,kanuu vladaju odredjena odstupanju u odnosu na ostale sportove po tome pitanju,cisto za neke minimalne medikamente.Opet kada ti skapiras da on ima 2+1 trening dnevno,zavisno od takmicenja i 2+2 (2 voda+2 teretana) i da radni dan konkretno Novketu krece u pola 7 ujutru onda ti je jasno zasto su ovakvi.
Evo ti npr.zlatnog iz Londona u kanuu Ukrajinca Chabana http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Yuri ... hvMWcl.jpg
Takodje zlatni samo u K1,Molmenti http://d.yimg.com/i/ng/sp/ap_photo/2012 ... 138890.jpg
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 sep 2012, 00:32

Buu,podijeli sa nama svoje znanje iz dugogodišnjeg bavljenja fitnessom,bodybuildingom ili powerliftingom,da znam da li si zaista čovjek sa referencama da me nazove "zelenim" ili si pak neko ko je što se tiče znanja u tom polju daleko ispod mene a ipak si sebi dao za pravo da me nazoveš "zelenim" :?

Devile,ta dvojica mi se čine znatno "manjim" od njega,čovjek da bi imao onakve ruke,sa onoliko mišićne mase a sa onako malim procentom tjelesne masnoće ili je koristio derivate testosterona koji su je li zabranjene supstance ili ima genetiku 1 od milion,a ipak je puno češća prva varijanta.

Evo ti primjer Lepomira Bakića,čovjek je profesionalni bodybuilder,fitness trener koji je mislim jedne godine osvojio drugo mjesto na prestižnom "Arnold Classic",slijedi rigorozan plan ishrane i režim treninga,otvoreno govori o hemiji koju koristi a ovako kad pogledaš ovaj kajakaš ništa u rukama ne zaostaje za njim,pa ti sad vidi kolika je mogućnost da je on to ostvario na prirodan način
slika

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.