Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- harunsmajic
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
mozel ko opisat soker? kakva je master liga?
Ja nisam skinuo SKIDROW verziju pa opet samo mogu igrati mečeve, neće da mi pokrene ni master ligu ni ništa, šta se dešava s ovim PES-om ? 
Skinuo onaj što ste govorili da je najbolji...

Skinuo onaj što ste govorili da je najbolji...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Moj savijet ti je da ne skidaš PES od skidrowa, uvijek ima neki bug ili se crasha.*p!p!t@* je napisao/la:Ja nisam skinuo SKIDROW verziju pa opet samo mogu igrati mečeve, neće da mi pokrene ni master ligu ni ništa, šta se dešava s ovim PES-om ?
EBSCO je napisao/la:Moj savijet ti je da ne skidaš PES od skidrowa, uvijek ima neki bug ili se crasha.*p!p!t@* je napisao/la:Ja nisam skinuo SKIDROW verziju pa opet samo mogu igrati mečeve, neće da mi pokrene ni master ligu ni ništa, šta se dešava s ovim PES-om ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
imam proper verziju, i ne mogu da stimam formaciju, nego picim onako kako jest, i ne ide mi nikako 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Soker je dobar,Narin je na prosloj stranici objasnio gameplay,dosta sporiji,teze dati gol,patnja doci do kaznenog nekad.harunsmajic je napisao/la:mozel ko opisat soker? kakva je master liga?
ML dobra za sad.Kao i inace neki sitni noviteti,ne primjetni gotovo.Sve u svemu nista spektakularno
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Nikad nisam igrao ovaj Become a legend,nervirao me,al rek'o hajd sad da pokusam do izlaska championshipa.
I nervira me,niko mi lopte ne da,ja sve sam uradim,pogodim precku i jos 3 puta osutam i to su svi sutevi mog tima i on mene izvede na poluvremenu,tako svake godine na pesu..Kako cu ja postati tako svjetska klasa..
I nervira me,niko mi lopte ne da,ja sve sam uradim,pogodim precku i jos 3 puta osutam i to su svi sutevi mog tima i on mene izvede na poluvremenu,tako svake godine na pesu..Kako cu ja postati tako svjetska klasa..

@narin moras odigrati sezonu, dvije, tri da bi bio glavni 

Imal ko registration code da posalje, da se on-line dere 

Nema sta nisam pokusavao skido drivere za graficku , updejtovo direcy x , gledo neke klipove po yt ,ali nista nije pomoglo i na kraju onako iz ocaja skinem ovaj pes edit patch kad cudo , a moze ne izbacuje vise i moze na najvecim opcijama leti !silenT je napisao/la:to je jer si skinuo SKIDROW verziju koja crusha svako malo...Adelin je napisao/la:Adelin je napisao/la:Imam problem izbacuje me iz PES -a ! Nmg igrat nista samo Copa Libertadores i pise Windows checking problem !
Fifu igram na normalno ???
Da samo kazem da igram i FIFU i PES , pa kad jedna dosadi onda ide druga i tako cijelu godinu , a na kraju u skoli zavrsim u augustu

Kod mene ovaj pes patch edit nece nesto javlja error
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Vjerovatno ima neka greska pa ti izbacuje errorCospy89 je napisao/la:Kod mene ovaj pes patch edit nece nesto javlja error

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- samir_tm87
- Kontakt:
classic je napisao/la:Vjerovatno ima neka greska pa ti izbacuje errorCospy89 je napisao/la:Kod mene ovaj pes patch edit nece nesto javlja error
ja mislim da ipak ima neka greska
Ee joj tebe ja hocu covjeku da pomognem a ti tako, neozbiljan si.samir_tm87 je napisao/la:classic je napisao/la:Vjerovatno ima neka greska pa ti izbacuje errorCospy89 je napisao/la:Kod mene ovaj pes patch edit nece nesto javlja error
ja mislim da ipak ima neka greska
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- bavarac_33
- Kontakt:
pes13 je sad zasad fenomenalan, bar meni !...dosta bolji od 12, pogotovo sto se tice udaraca, a gameplay mi i nije nesto spor kao sto neki kazu
...sutevi su extra uradjeni, samo mala zamjerka sto nisu svi transferi ubaceni, tako npr. u Bayernu nema Mandzukica ni Martineza, u ManUtd nema Van Persia, u Realu Modrica itd..bar na oficijelnoj verziji za PS3,,,ali sta je tu je, ima update 

'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
stavi brate na najteze ne smijes ni trepnuti bukvalno jer odma ces gol primiti. igra nije za ljude slabih zivacaSenaid L.F.C je napisao/la:ML sa Liverpool(jes da mi Switshared kvari sve,i brzinu al drugacije ne moze).Rijesio se nekoliko igraca dovo Drogbu za ccc 13 milki i Gomesa golmana za 8.Sterlinga i Suareza na krila,Drogba u napad.Na kraj EE 33+.1 kolo protiv Swensea 3:1 dobio,nakon toga hladan tus protiv Ville 1:0 poraz.I onda WBA 1:1.Gol veoma tesko dati,a primam ih na pocetku tekme,vecinom iz centersuta.
Btw.Ide mi ovaj game plan izgled na zivce,kad se sjetim onog u 10 lagano sve nadjes a ovo![]()

ja kako vise igram sve mi se manje sviđa
You are someone else I am still right here
Ja sam sinoc i jutros igrao solidan pes to sam bio vec vidio na demu,za bih repku uzeti igraci koji su igrali prijateljske protiv Irske i Meksika..ima i S.Vranjes
,ja sam skino proper reloaded verziju sve radi kako treba i ml i ostalo...Ko je skino peseditov patch jesu li bar oni veci transferi uradjeni?

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja igram na regular i nerviram se dovoljno,protiv PSV gubim 2:0,Drogba da 2 gola za 2:2 da bi ljudi odigralli akciju izbacili mi cijelu ekipu i dali za 3:2fera je napisao/la:stavi brate na najteze ne smijes ni trepnuti bukvalno jer odma ces gol primiti. igra nije za ljude slabih zivacaSenaid L.F.C je napisao/la:ML sa Liverpool(jes da mi Switshared kvari sve,i brzinu al drugacije ne moze).Rijesio se nekoliko igraca dovo Drogbu za ccc 13 milki i Gomesa golmana za 8.Sterlinga i Suareza na krila,Drogba u napad.Na kraj EE 33+.1 kolo protiv Swensea 3:1 dobio,nakon toga hladan tus protiv Ville 1:0 poraz.I onda WBA 1:1.Gol veoma tesko dati,a primam ih na pocetku tekme,vecinom iz centersuta.
Btw.Ide mi ovaj game plan izgled na zivce,kad se sjetim onog u 10 lagano sve nadjes a ovo![]()
![]()
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ja ne mogu sebi dozvoliti da nakon toliko godina igranja idem ispod top playeraSenaid L.F.C je napisao/la:ja igram na regular i nerviram se dovoljno,protiv PSV gubim 2:0,Drogba da 2 gola za 2:2 da bi ljudi odigralli akciju izbacili mi cijelu ekipu i dali za 3:2fera je napisao/la:stavi brate na najteze ne smijes ni trepnuti bukvalno jer odma ces gol primiti. igra nije za ljude slabih zivacaSenaid L.F.C je napisao/la:ML sa Liverpool(jes da mi Switshared kvari sve,i brzinu al drugacije ne moze).Rijesio se nekoliko igraca dovo Drogbu za ccc 13 milki i Gomesa golmana za 8.Sterlinga i Suareza na krila,Drogba u napad.Na kraj EE 33+.1 kolo protiv Swensea 3:1 dobio,nakon toga hladan tus protiv Ville 1:0 poraz.I onda WBA 1:1.Gol veoma tesko dati,a primam ih na pocetku tekme,vecinom iz centersuta.
![]()

sa laptopa sam ga izbrisao ne mogu zivce da gubim ostavio sam na kompu da stoji ako dođe kakva raja da igramo a sam nema sanse vise da zaigram ovo

You are someone else I am still right here
jesuvrabac je napisao/la:Ja sam sinoc i jutros igrao solidan pes to sam bio vec vidio na demu,za bih repku uzeti igraci koji su igrali prijateljske protiv Irske i Meksika..ima i S.Vranjes,ja sam skino proper reloaded verziju sve radi kako treba i ml i ostalo...Ko je skino peseditov patch jesu li bar oni veci transferi uradjeni?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.