malo mi je glupo da se i oko ovoga prepiremo, al nisi upravu nikako, irfan kaze da edina boli briga za tudja misljenja, zasto ga on onda brani? malo kontradiktorno zar ne? ne mora mu se i preko novina uvlaciti u guz.icu, ako je lose to sto je amar rekao da je trenutna konkurencija u city.u prejaka i da dzeko ode negdje drugo, nece primati ove pare, al ce biti standardan, onda ja mislim da vi imate ili problem sa percepcijom ovih i slicnih stvari ili imate kompleks prema amaru, prije je ovo drugo, cim irfana branite, al haj znajVamos je napisao/la:Pa dobro je Irfan rekao, ne znam sta se pale na tu izjavu kada je tacna i precizno upucena, i kako treba i kome treba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kraj price!!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mi i dalje zelimo da ode iz kluba, ne volimo ga jer je los igrac, ali normalno da je ga podrzavamo kad je povrijedjen kao sto bi i svakog ko nosi nas dres!ScooTeR je napisao/la:Sad lafo izfrzi COMA a prosle sezone ste ucili AJETE da vam ode iz kluba,pljuvali ga i govorili kako nema goreg igraca na svijetu!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Tako je.Sarajlijc@ je napisao/la:Mi i dalje zelimo da ode iz kluba, ne volimo ga jer je los igrac, ali normalno da je ga podrzavamo kad je povrijedjen kao sto bi i svakog ko nosi nas dres!ScooTeR je napisao/la:Sad lafo izfrzi COMA a prosle sezone ste ucili AJETE da vam ode iz kluba,pljuvali ga i govorili kako nema goreg igraca na svijetu!

.....SAF najbolji trener ikada.....
- HannahMontana
- Kontakt:
+1Sarajlijc@ je napisao/la:Mi i dalje zelimo da ode iz kluba, ne volimo ga jer je los igrac, ali normalno da je ga podrzavamo kad je povrijedjen kao sto bi i svakog ko nosi nas dres!ScooTeR je napisao/la:Sad lafo izfrzi COMA a prosle sezone ste ucili AJETE da vam ode iz kluba,pljuvali ga i govorili kako nema goreg igraca na svijetu!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
E hoču namjerno da stavim plus jer time dajem podršku povrijeđenom igraću Sarajeva, a nađi negdje da sam ja srao za njega. Možda sam kritikovao njegovu igru ali da mu želim zlo nikad ,ako nađeš takav post pojest ču tastaturu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma sta te pluseve dajete, i ne znam zasto govorite "MI i dalje zelimo...", kada ste to vas par mozda, ima bruku tih komentara tipa "daBogda nogu slomio", ovako onako, na facebooku, na kixu, ovdje, itd. Nemojte da trazim, svi ste donedavno govorili vadi ga iz igre, joj da mu hoce nesto biti da ne igra, i sl...

Ps.imali prenos sutra mozda gdje?

-
- Kontakt:
Sad kad se to fakat desilo mnogi su skontali da mu nisu trebali to govoriti i zele mu sto brzi oporavak.
DENISE SRETNO, IPAK ZDRAVLJE JE NAJBITNIJE.
Coma brz ti opororavak zele Horde..

samosarajvo je napisao/la:Svi mi cesto izletimo neku psovku ili zelju tipa "dabogda nogu slomio pa nikad vise ne zaigro" pa cak i dobrim ili najboljim igracima u ekipi ali to je sve u afektu...zamisli tek kako je to premo nekom igracu koji je fakat pokidao zivce mnogih nas?Znaci bukvalno nije bilo osobe koja mu makar jednom nije izletila neku psovku ili "zelju" ali to ne znaci da mu neko fakat zeli da slomi nogu i povrjedi se.
Sad kad se to fakat desilo mnogi su skontali da mu nisu trebali to govoriti i zele mu sto brzi oporavak.
DENISE SRETNO, IPAK ZDRAVLJE JE NAJBITNIJE.
sve te ''zelje'' su u stvari dove, molbe Uzvisenom Allahu .... neke od tih budu uslisane, zato treba paziti sta se trazi, sta se dovi!
dobra je da ima prenos iz Trebinja!!!!!!!
losa je da ne mogu bas svi gledat, samo korisnici moja.tv bhtelecoma!!!!!

i po izvjestajima se vidjelo da je Choma igro dobro, trudio se i zavrijedio da pocne od prve minute protiv Veleza. Ko gine za bordo dres njemu i podrska!!!! I povreda nije slucajna, sve je to odraz pogibije za bordo dres!!! To sto se licno neko nekome ne dopada kao persona, fakat je glup onaj koji se povede za takvim misljenjem ko da nema mozak da i sam razmisli! Pa ja zdravlje ostavio na sjeveru i zapadu od silnih utakmica a nikada, nikada, nikada
i zaista nikada nisam opsovao igracu Sarajva ili nase reprezentacije ....
ali zato delegatima uefi, fifi, sudijama i protivnickim igracima sam se postenski nalajo
Preko mojawebTV? Koji program?azizmpj je napisao/la:narode jedna dobra i jedna losa vijest:
Ima program premijer liga.shikari je napisao/la:Preko mojawebTV? Koji program?azizmpj je napisao/la:narode jedna dobra i jedna losa vijest:
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amco46, Amidzaa, b00t, BHFreak, boki86, Bordo10, brojjedan, Dave, Ferroviere1987, Gomis99, Hamagara, Hightower, Hrasno15, HyperOS, HZbec, johntravolta123, JuricaSpindl, keli, kosevodom, Kyle88, ledesma, Lokomotifa, MaroonWhite1946, mosarajvosa83, muhamedhulk, N3R3D, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Pablo11, pitara, Proximic, relativizam, rimljanin90, roccosiffredi, Sanchez87hz, sassari, sekac, Shategabri, SilaMoc1946, strahmeipomisliti, Tatamata1946, tenpenny, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, vedinjo98, zagorski i 494 gosta.