FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 sep 2012, 19:35

Vamos je napisao/la:Pa dobro je Irfan rekao, ne znam sta se pale na tu izjavu kada je tacna i precizno upucena, i kako treba i kome treba.
malo mi je glupo da se i oko ovoga prepiremo, al nisi upravu nikako, irfan kaze da edina boli briga za tudja misljenja, zasto ga on onda brani? malo kontradiktorno zar ne? ne mora mu se i preko novina uvlaciti u guz.icu, ako je lose to sto je amar rekao da je trenutna konkurencija u city.u prejaka i da dzeko ode negdje drugo, nece primati ove pare, al ce biti standardan, onda ja mislim da vi imate ili problem sa percepcijom ovih i slicnih stvari ili imate kompleks prema amaru, prije je ovo drugo, cim irfana branite, al haj znaj
Za zivot cijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 sep 2012, 19:36

Izdrzi Coma!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 21 sep 2012, 19:41

Sad lafo izfrzi COMA a prosle sezone ste ucili AJETE da vam ode iz kluba,pljuvali ga i govorili kako nema goreg igraca na svijetu!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 sep 2012, 19:43

ScooTeR je napisao/la:Sad lafo izfrzi COMA a prosle sezone ste ucili AJETE da vam ode iz kluba,pljuvali ga i govorili kako nema goreg igraca na svijetu!
Mi i dalje zelimo da ode iz kluba, ne volimo ga jer je los igrac, ali normalno da je ga podrzavamo kad je povrijedjen kao sto bi i svakog ko nosi nas dres!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 21 sep 2012, 19:54

Sarajlijc@ je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:Sad lafo izfrzi COMA a prosle sezone ste ucili AJETE da vam ode iz kluba,pljuvali ga i govorili kako nema goreg igraca na svijetu!
Mi i dalje zelimo da ode iz kluba, ne volimo ga jer je los igrac, ali normalno da je ga podrzavamo kad je povrijedjen kao sto bi i svakog ko nosi nas dres!
Tako je. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 21 sep 2012, 20:52

Sarajlijc@ je napisao/la:
+1
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 sep 2012, 21:11

+2
Sarajevo ljubavi moja!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 sep 2012, 21:19

Ma sta te pluseve dajete, i ne znam zasto govorite "MI i dalje zelimo...", kada ste to vas par mozda, ima bruku tih komentara tipa "daBogda nogu slomio", ovako onako, na facebooku, na kixu, ovdje, itd. Nemojte da trazim, svi ste donedavno govorili vadi ga iz igre, joj da mu hoce nesto biti da ne igra, i sl...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 sep 2012, 21:20

Kao sto jedan hordas rece "uslisene molitve sa tribine..."

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 sep 2012, 21:21

+3

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 sep 2012, 21:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma sta te pluseve dajete, i ne znam zasto govorite "MI i dalje zelimo...", kada ste to vas par mozda, ima bruku tih komentara tipa "daBogda nogu slomio", ovako onako, na facebooku, na kixu, ovdje, itd. Nemojte da trazim, svi ste donedavno govorili vadi ga iz igre, joj da mu hoce nesto biti da ne igra, i sl...
E hoču namjerno da stavim plus jer time dajem podršku povrijeđenom igraću Sarajeva, a nađi negdje da sam ja srao za njega. Možda sam kritikovao njegovu igru ali da mu želim zlo nikad ,ako nađeš takav post pojest ču tastaturu.
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 21 sep 2012, 21:49

Pustite komsije sta pisu ljudi njemu niko ne zeli zlo drugo je sto se mi bunimo oko njegove lose igre i sto zelimo da ode iz kluba, a za zdravlje gluho bilo i daleko pa svakom igracu bi pozelio brz oporavak. :roll:
Ps.imali prenos sutra mozda gdje? :mrgreen:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 sep 2012, 21:53

Svi mi cesto izletimo neku psovku ili zelju tipa "dabogda nogu slomio pa nikad vise ne zaigro" pa cak i dobrim ili najboljim igracima u ekipi ali to je sve u afektu...zamisli tek kako je to premo nekom igracu koji je fakat pokidao zivce mnogih nas?Znaci bukvalno nije bilo osobe koja mu makar jednom nije izletila neku psovku ili "zelju" ali to ne znaci da mu neko fakat zeli da slomi nogu i povrjedi se.

Sad kad se to fakat desilo mnogi su skontali da mu nisu trebali to govoriti i zele mu sto brzi oporavak.

DENISE SRETNO, IPAK ZDRAVLJE JE NAJBITNIJE.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 21 sep 2012, 21:55

Upravo to ja pokusavm da kazem ali djaba.
Coma brz ti opororavak zele Horde.. 8-)

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 21 sep 2012, 22:41

samosarajvo je napisao/la:Svi mi cesto izletimo neku psovku ili zelju tipa "dabogda nogu slomio pa nikad vise ne zaigro" pa cak i dobrim ili najboljim igracima u ekipi ali to je sve u afektu...zamisli tek kako je to premo nekom igracu koji je fakat pokidao zivce mnogih nas?Znaci bukvalno nije bilo osobe koja mu makar jednom nije izletila neku psovku ili "zelju" ali to ne znaci da mu neko fakat zeli da slomi nogu i povrjedi se.

Sad kad se to fakat desilo mnogi su skontali da mu nisu trebali to govoriti i zele mu sto brzi oporavak.

DENISE SRETNO, IPAK ZDRAVLJE JE NAJBITNIJE.

sve te ''zelje'' su u stvari dove, molbe Uzvisenom Allahu .... neke od tih budu uslisane, zato treba paziti sta se trazi, sta se dovi!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 21 sep 2012, 22:44

narode jedna dobra i jedna losa vijest:

dobra je da ima prenos iz Trebinja!!!!!!!

losa je da ne mogu bas svi gledat, samo korisnici moja.tv bhtelecoma!!!!!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 21 sep 2012, 23:05

Žao mi je Čomora , igrao je srcem kako je on to znao. Brz oporavam mu želimo. Ko li će početi utakmicu u Trebinju mjesto Torlaka?! Ko ima moju TV nek sutra pripremi stream preko vlc-a i gledat ćemo svi :mrgreen:
U novi boj...

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 22 sep 2012, 00:43

A ne znam stvarno sta ste se na Comora navalili! Pa taj igrac nam je dugo vremena lijepio poziciju za koju nismo imali adekvatnog igraca jos od kad je Lede otiso u Belgiju!

i po izvjestajima se vidjelo da je Choma igro dobro, trudio se i zavrijedio da pocne od prve minute protiv Veleza. Ko gine za bordo dres njemu i podrska!!!! I povreda nije slucajna, sve je to odraz pogibije za bordo dres!!! To sto se licno neko nekome ne dopada kao persona, fakat je glup onaj koji se povede za takvim misljenjem ko da nema mozak da i sam razmisli! Pa ja zdravlje ostavio na sjeveru i zapadu od silnih utakmica a nikada, nikada, nikada

i zaista nikada nisam opsovao igracu Sarajva ili nase reprezentacije ....

ali zato delegatima uefi, fifi, sudijama i protivnickim igracima sam se postenski nalajo

shikari
Kontakt:

Post Postao/la shikari » 22 sep 2012, 01:37

azizmpj je napisao/la:narode jedna dobra i jedna losa vijest:

Preko mojawebTV? Koji program?

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 sep 2012, 01:40

shikari je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:narode jedna dobra i jedna losa vijest:

Preko mojawebTV? Koji program?
Ima program premijer liga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”