Buu,podijeli sa nama svoje znanje iz dugogodišnjeg bavljenja fitnessom,bodybuildingom ili powerliftingom,da znam da li si zaista čovjek sa referencama da me nazove "zelenim" ili si pak neko ko je što se tiče znanja u tom polju daleko ispod mene a ipak si sebi dao za pravo da me nazoveš "zelenim"
Devile,ta dvojica mi se čine znatno "manjim" od njega,čovjek da bi imao onakve ruke,sa onoliko mišićne mase a sa onako malim procentom tjelesne masnoće ili je koristio derivate testosterona koji su je li zabranjene supstance ili ima genetiku 1 od milion,a ipak je puno češća prva varijanta.
Evo ti primjer Lepomira Bakića,čovjek je profesionalni bodybuilder,fitness trener koji je mislim jedne godine osvojio drugo mjesto na prestižnom "Arnold Classic",slijedi rigorozan plan ishrane i režim treninga,otvoreno govori o hemiji koju koristi a ovako kad pogledaš ovaj kajakaš ništa u rukama ne zaostaje za njim,pa ti sad vidi kolika je mogućnost da je on to ostvario na prirodan način

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif