Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Puma » 21 sep 2012, 11:54

"Konačno sam imao priliku da posmatram jednu Italijansku ekipu koja zna da igra fudbal."

Villas Boas
:lol:

Hvala ti Moratti sto ga nikad nii postavio za prvog trenera.

edit:

slika

[youtube][/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=nirQFpP0_0I
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 sep 2012, 16:06

Great fans but fascist bastards. 

KrisTHFC26 48 minutes ago

+1
;)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 sep 2012, 16:48

Fašiste nego šta ... al su sinoć bili odlični.

Uostalom kao i ovi naši protiv plavaca ... englezi više nemaju navijače, samo par klubova možda poput Liverpoola, West Hama, Leedsa ... možda sam izostavio još par ali to je to otprilike u prve dvije lige.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 21 sep 2012, 17:23

UEFA razmišlja da kazni Lazio zbog rasističkih povika njihovih navijača prema igračima Tottenhema. :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 21 sep 2012, 19:42

I dok navijača Lazia prave sra.nja, navijači Napolia su takodjer napravili teško sra.nje.
The Mayor of Naples has urged the ultras to isolate “criminals” after 13 AIK fans received minor stab wounds.

The city’s reputation took another hit on Thursday when 13 visiting Swedish supporters were attacked ahead of Napoli’s 4-0 Europa League win.

“These are not fans, they are criminals and that is how we must refer to them,” slammed Mayor De Magistris.

“I invite all the organised ultras groups to isolate them. Evidently these people think they can gain power and headlines by behaving this way.

“I am seeing a great team both in Serie A and Europe, but that is not enough. We must also grow as a city and as football fans.”

Meanwhile, Lazio could be investigated by UEFA over alleged racist chanting from some ultras during Thursday’s 0-0 draw away to Tottenham.
:roll:

Životinje.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 sep 2012, 20:33

Opste je poznato da se u Napulju ne sme ici u dresovima drugih klubova na dan utakmice.
Manje-vise zbog navijaca Napolija, vec zbog svih koji dzepare strance.
Inace, na football-italia.net pisu o 13 navijaca AIKa, a b92.net donosi u opsirnijoj varijanti vest sa samo 3 + 2 povredjenih Svedjana.
Kako navode lokalni mediji, navijači su izbodeni noževima dok su večerali u jednom restoranu na trgu Borsa u Napulju, a napadači su bili maskirani.

Dvojica su zaradila ubodne rane u leđa i noge, a treći navijač zadržan je na posmatranju u bolnici. Niko od njih nije životno ugrožen.

To je bio drugi napad na pristalice AIK-a u Napulju, a prvi se desio u sredu uveče kada su huligani povredili dvojicu Švedjana.

Oni su takođe boravili u jednoj piceriji u centru grada, kada ih je napala grupa huligana naoružana bejzbol palicama i noževima, a na kraju je i vlasnik restorana "uskočio" da odbrani goste.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 sep 2012, 22:26

I bet if Serie A had 2 spots for UCL Udinese would claim the second spot and then get KOed in qualifiers.

:lol: :lol: so fckin' true :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 22:35

MaGiCa je napisao/la:
A ti @Antone si nula od coveka, jer si pristao na to da ne trolujes ovaj pdf, da bi zauzvrat imao jednu temu na kojoj to mozes da radis. Eto, temu si dobio, ali stare navike izgleda tesko prestaju. :roll:
Čekmalo, kad sam ja na to PRISTAO? Pa ja sam ti rekao d atema u onom podforumu nema nikakvog smisla niti koristi kad ju niko ne prati i da ona mora biti u podforumu SERIE A!

Da je tako, a ne da ti sad ispadaš lažovski cigan, vidio bi ti di ja "trolam" ;)

Kako bi maminjo reko:

NE LAŽI OVAJ NAPAĆENI NAROD!!!! :lol:
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 21 sep 2012, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Trezegol
Kontakt:

Post Postao/la Trezegol » 21 sep 2012, 22:41

L'Avvocato je napisao/la:I bet if Serie A had 2 spots for UCL Udinese would claim the second spot and then get KOed in qualifiers.

:lol: :lol: so fckin' true :D
:lol: :lol: :lol:

Salu na stranu, al ako je neko unistio rejting italije u evropi onda je to Udinese, evo i u EL i ove godine opet igraju sa drugim timom i nece ni grupe proci...smecari samo uzimaju mjesto nekoj ozbiljnoj ekipi

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 22:47

Trezegol je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu, al ako je neko unistio rejting italije u evropi onda je to Udinese, evo i u EL i ove godine opet igraju sa drugim timom i nece ni grupe proci...smecari samo uzimaju mjesto nekoj ozbiljnoj ekipi
Pa sad baš...dosta daleko su oni dogurali u EL i skupili za talijane reŠPEKtabilan broj bodova...Na drugim adresama se mora tražiti "krivica" ;)

Inter sad da je praviklub, mazne LIGU UEFE i rješi problem keoficijenta sam tak, ali kaj kad su papci pa se na silu trude ispast...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 sep 2012, 22:49

Trezegol je napisao/la: Salu na stranu, al ako je neko unistio rejting italije u evropi onda je to Udinese, evo i u EL i ove godine opet igraju sa drugim timom i nece ni grupe proci...smecari samo uzimaju mjesto nekoj ozbiljnoj ekipi
+1
Oni, budjava Roma u prosloj sezoni, gnojavi Palermo iliti pijaca klub, Sampdoria kojoj se ne igra EL i Juventus koji je u poslednje 3 sezone bio krs u Evropi ili nije ucestvovao su glavni krivci za pad rejtinga Serie A. A sad se tome dade pridruziti i Milan, koji ne moze nista da napravi ni u osrednjoj grupi LS.

Realno, Serie A treba da Udinese ispadne iz grupe klubova koji igraju Evropu, jer su ovakvi samo razlog pada iste.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 21 sep 2012, 22:49

anton 1983 je napisao/la:
Trezegol je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

Pa sad baš...dosta daleko su oni dogurali u EL i skupili za talijane reŠPEKtabilan broj bodova...Na drugim adresama se mora tražiti "krivica" ;)

Inter sad da je praviklub, mazne LIGU UEFE i rješi problem keoficijenta sam tak, ali kaj kad su papci pa se na silu trude ispast...
Jesi ti opterecen tim koeficijentima. Mogu mislit kad ti treba dozivi orgazam ti je kasnije upitas, a koji bi koeficijent dala za jacinu? Jel bolje jbe onaj Italijan sa mora :?
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 22:51

Juvelandia je napisao/la:
Jesi ti opterecen tim koeficijentima. Mogu mislit kad ti treba dozivi orgazam ti je kasnije upitas, a koji bi koeficijent dala za jacinu? Jel bolje jbe onaj Italijan sa mora :?
Nope, kao nogometni fanatik sam "opterečen" da se nadmećem sa rivalima! Zar ja imam tako malo mozga da tebe pitam, jel si ti toliko "opterečen" Juventusom?

Majke ti pitanja li? :roll:
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 21 sep 2012, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 sep 2012, 22:51

MaGiCa je napisao/la:
A ti @Antone si nula od coveka, jer si pristao na to da ne trolujes ovaj pdf, da bi zauzvrat imao jednu temu na kojoj to mozes da radis. Eto, temu si dobio, ali stare navike izgleda tesko prestaju. :roll:
Čekmalo, kad sam ja na to PRISTAO? Pa ja sam ti rekao d atema u onom podforumu nema nikakvog smisla niti koristi kad ju niko ne prati i da ona mora biti u podforumu SERIE A!

Da je tako, a ne da ti sad ispadaš lažovski cigan, vidio bi ti di ja "trolam" ;)

Kako bi maminjo reko:

NE LAŽI OVAJ NAPAĆENI NAROD!!!! :lol:
Ne seri. Video si obavestenje i valjda ti je jasno pod kojim smo uvjetima dobili onu temu. Koga zabole da li si pristao na to ili nisi. Tako je kako je i dobices ban za nastavak trolijade ovog pdfa, jer sad imamo temu za tako nesto.
A ti nastavljas sa glupostima i dalje. 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 22:54

MaGiCa je napisao/la:
Ne seri. Video si obavestenje i valjda ti je jasno pod kojim smo uvjetima dobili onu temu. Koga zabole da li si pristao na to ili nisi. Tako je kako je i dobices ban za nastavak trolijade ovog pdfa, jer sad imamo temu za tako nesto.
A ti nastavljas sa glupostima i dalje. 8-)
Ockje, kada nadležni odluči da trebam dobit ban, dobil bum ga ;) No nemoj govoriti da sam ja na nešto pristao, jer kao što vidiš sad si to porekao...

Inače BMK za tu temu, ako je osuđena na prošast, te nema svrhu "koju bi trebala imati" ;)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 21 sep 2012, 22:55

Nope, kao nogometni fanatik sam "opterečen" da se nadmećem sa rivalima! Zar ja imam tako malo mozga da tebe pitam, jel si ti toliko "opterečen" Juventusom?

Majke ti pitanja li? :roll:
Pa sto ne visis onda po temi Bayerna ili jos vise po temi Borussie ako si takav fanatik.Ti se samo bakces koeficijentom.Meni je draze da moj tim pobijedi Intera ili Milana nego da Italija prestigne Njemacku ili bilo koju drugu ligu po jbenom koeficijentu.Da ima samo jednog predstavnika u LP i da je ispod ruske lige ja opet bi gledao kako da se Inter ili Milan pobijede a sve ostalo je opterecenje al hajd znam ja sto ti ovdje visis, ima onaj sindrom jedan.What ever.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 sep 2012, 22:57

anton 1983 je napisao/la: Ockje, kada nadležni odluči da trebam dobit ban, dobil bum ga ;) No nemoj govoriti da sam ja na nešto pristao, jer kao što vidiš sad si to porekao...

Inače BMK za tu temu, ako je osuđena na prošast, te nema svrhu "koju bi trebala imati" ;)
Mento, vidi:

Oni nam dali temu da se izivimo na njoj, zauzvrat mi budemo korektni i ne trolamo jedni drugima pdfove.
Ko zayebe deal leti sa foruma.
Sta nije jasno :?:

Ako nesto ugovoris, onda se valja drzati toga, ne?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 23:00

Juvelandia je napisao/la: Pa sto ne visis onda po temi Bayerna ili jos vise po temi Borussie ako si takav fanatik.Ti se samo bakces koeficijentom.Meni je draze da moj tim pobijedi Intera ili Milana nego da Italija prestigne Njemacku ili bilo koju drugu ligu po jbenom koeficijentu.Da ima samo jednog predstavnika u LP i da je ispod ruske lige ja opet bi gledao kako da se Inter ili Milan pobijede a sve ostalo je opterecenje al hajd znam ja sto ti ovdje visis, ima onaj sindrom jedan.What ever.
Pa i meni je draže, da moj tim pobjedi Milana ili Intera nego koeficijent! :lol: No koeficijent ima jednu drugu čar i draž koju ti možda nisi otkrio ili pak jesi, pa te sad boli ili te smeta! :mrgreen:

Neda mi se pisati na temi Bayerna niti na podforumu BUNDESLIGE. Nisam zato ovdje....

PS

Oš vidjet koliko sam ja danas textova napisao u vezi Bayerna? Eto ja ću ih objaviti ako ti obećaš da ćeš otići na temu Bayerna i vidjeti barem njihov broj i veličinu (znam da ih nebuš čito, previše ih je) :D

@Magica

U redu, no ak zavrijedim ban, zavrijedil bum ga, nemoraš se nervirati zbog toga. ;)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 21 sep 2012, 23:03

Juvelandia je napisao/la: Pa sto ne visis onda po temi Bayerna ili jos vise po temi Borussie ako si takav fanatik.Ti se samo bakces koeficijentom.Meni je draze da moj tim pobijedi Intera ili Milana nego da Italija prestigne Njemacku ili bilo koju drugu ligu po jbenom koeficijentu.Da ima samo jednog predstavnika u LP i da je ispod ruske lige ja opet bi gledao kako da se Inter ili Milan pobijede a sve ostalo je opterecenje al hajd znam ja sto ti ovdje visis, ima onaj sindrom jedan.What ever.
Pa i meni je draže, da moj tim pobjedi Milana ili Intera nego koeficijent! :lol: No koeficijent ima jednu drugu čar i draž koju ti možda nisi otkrio ili pak jesi, pa te sad boli ili te smeta! :mrgreen:

Neda mi se pisati na temi Bayerna niti na podforumu BUNDESLIGE. Nisam zato ovdje....

PS

Oš vidjet koliko sam ja danas textova napisao u vezi Bayerna? Eto ja ću ih objaviti ako ti obećaš da ćeš otići na temu Bayerna i vidjeti barem njihov broj i veličinu (znam da ih nebuš čito, previše ih je) :D

@Magica

U redu, no ak zavrijedim ban, zavrijedil bum ga, nemoraš se nervirati zbog toga. ;)
Bila je Serie A jaca po koeficijentu od BL i kad je postojao ovaj forum, pa pogledaj jel neko od toga pravio nesto tako veliko da se islo redovno podjebavat i trolat taj forum.Do onog finala Bayern Inter licno nisam ni znao koji je k taj koeficijent.Al vidim da su mnogi drugi znali pa opet nisu trolali kao ti, pdf Bundeslige i pisali jbene prezvakane gluposti.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 23:13

Bila je Serie A jaca po koeficijentu od BL i kad je postojao ovaj forum, pa pogledaj jel neko od toga pravio nesto tako veliko da se islo redovno podjebavat i trolat taj forum.Do onog finala Bayern Inter licno nisam ni znao koji je k taj koeficijent.Al vidim da su mnogi drugi znali pa opet nisu trolali kao ti, pdf Bundeslige i pisali jbene prezvakane gluposti.
E tu si se prešao i to jako! :lol: Itekako se sralo ;) No sad kad "MI" vodimo, to "VAMA" smeta...

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.